57

Малее

преди 2 години

Тия са се скъсали да лъжат

56

Тото

преди 2 години

Владко, мойто момче, така или иначе вече живееш в Туркистан. Престани да се занимаваш с България, която явно мразиш до дъното на душата си. Точно и не само заради такива *** като теб българите от поне 130 години не желаят да имат нищо общо с туркестанците.

55

HAHA

преди 2 години

И лекичко полекичко сертификатите се превръщат в електронни документи за самоличност :-)......

54

Анонимен

преди 2 години

Честито. Българо Румънската империя набира сила. Но както винаги и Турция, ще е тук :))

53

Владо

преди 2 години

До ТотоНай-подозрително е, че сутринта не си си избърсал зад*ника и нещо подозрително смърди. Или са гащите или си ти самия. Затваряй прозорците и пускай щорите, че Бил Гейтс и КГБ ще те намерят. По добре *** се изкъпи, че миризмата ще те издаде. Но тогава ще захраниш мафията на общината с парите за вода. Големия мафиоти искат да ти вземат парите. Голяма дилема пред теб - да те хване Бил Гейтс или да си платиш водата?

52

Анелия

преди 2 години

Утре се гответе за публикация със заглавие "В Португалия вече се ваксинираха 110 на сто от населението"

51

Тангра

преди 2 години

Пак да попитам - защо си мислите, че в Португалия няма фалшиви ваксинации?

50

Тото

преди 2 години

Един турчин като почне да агитира българите да се ваксинират става още по-подозрително.

49

Тото

преди 2 години

До маскирания като Владо турчин. Рушветите са измислени в Османската Империя респективно в сега съществуват в Туркистан /Турция/. Така че по-спокойно.

48

Анонимен

преди 2 години

Ваксината е хубаво нещо, но това просто не е ваксина. И едно от медицинските лица, което ни убеждава от телевизора да се ваксинираме каза, че ще трябва да се прави ежегодна реваксинация. Мерси! Няма да го правя! Още повече, че нито във Великобритания, нито в Германия,а вече и в Дания високото т.н. ваксинационно покритие не е спряло заразяването.

47

Владо

преди 2 години

Скоро ще спрат да признават сертификатите от България, заради българския астралопитек. Чужбина ще видите през крив макарон. На другите народи не им трябват фалшиви сертигикати, защото при тях антиваксърски под*логи просто не съществуват. Тепърва ще ви се стъжни живота в БГ. Туристите ще спрат да идват и тогава ще има РЕВ на ресторантьори. Кому*нягите ще вдигат минималната заплата и ще теглят заеми, като невидели. Накрая и икономика ще видите през крив макарон.

46

Анархист

преди 2 години

Според COVID-19 Data Explorer са 87%-89%. Ама щом сте рекли 98%

45

До 54

преди 2 години

Щом си мислиш, че ние сме най-хитрите значи нещо от горния етаж ти липсва

44

Анонимен

преди 2 години

Дами и Господа, ако не знаете АнонимеН, Асан, SHEFA, и ГРАД КОЗЛОДУЙ Е една и съща ку. Рвa!!!

43

Владо

преди 2 години

Според антиваксърите след 5 години в Португалия ще останат само децата до 12 години. Всички други ще умрат. Другите реват, че данните били фалшиви, колко били наистина ваксинирани. Аланколу, това не ти е България, където веднага взеха да правят фалшиви сертификати. Знам, че сте расли само тук и си мислите, че навсякъде е така, но не е! Има и адекватни народи с адекватно образование. За съжаление не извадих късмет да се родя сред такива хора.

42

аз

преди 2 години

По официални данни преди 8 дни са били 86%...... Пък и само 2% деца под 12 години ми се струва много малко

41

Тангра

преди 2 години

А защо си мислите, че в Португалия няма фалшиви сертификати. Португалците не са глупави.

40

Анонимен

преди 2 години

Да ваксинират задължително рисковите групи (дъртаците и тези с диабет) и да продължи живота за хората, които работят. Стига с това изнудване над всички други...!

39

Тото

преди 2 години

Сега ЕС като спре да приема нови държави кога ще се появи ковид 21 или може би ковид 22?

38

Анонимен

преди 2 години

Сега тука докато се тъпчем в болниците да се "лекуваме" ще чакаме всички португалци да измрат от ваксината и ще им вземем къщите. Бай *** го е измислил.