41

Радев-фигурант

преди 2 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?

40

ГЕШЕВ-ВЕЛИК БЪЛГАРИН

преди 2 години

Гешев ще бъде най-полезния помощник на Военния трибунал, защото има подробна информация за вътрешните врагове на България. А както е известно при война първо се ликвидират вътрешните врагове, а после се воюва с външните.

39

!?!?

преди 2 години

Този плешив, грозен, ***, злобен и отмъстителен комплексар къде се е скрил от няколко дни? Сигурно пак на вилата на прокуратурата в Боровец. Нищо и там ще те намерят мишко нещастна!

38

Анонимен

преди 2 години

Имунитета на Методиев Борисов няма ли да бъде поискан за думите му че "Радев е българо убиец"?

37

Кико

преди 2 години

Е защо се бори за място в Парламента? Ми там са събратята!

36

Анонимен

преди 2 години

Тия депутати все бандюги ,искат да правят бързи пачки преди да станали депутатчета гадове ,не е ли време вече и докторчета от РЗИ да отговарят ,че то без тях няма начин да,се издават сертификатите)

35

Праведен

преди 2 години

A, на Кирчо-мошеника, кога ?

34

А кога

преди 2 години

Ще поискат имунитета на каскета.?

33

Сега екипа на OnAir

преди 2 години

Знае мястото където е това интервю ама нека да кажат .... А пък и вероятно вече не е там ... Но ....

32

Чудите се къде е

преди 2 години

Негово нищожество ли ? Най -вероятно лицето за което става на въпрос в горната статия е някой дето много е сгафил, ама в статията не става ясно с какво... Та за нищожество 2 къде - съдейки по светлината на прозорците и мебелировката бих казал, че е някъде много ама много различна географска широчина и височина ... Тизнаеш ама по ъгъла на падане на светлината и часа може приблизително да се определи паралела и с малко дедукция ...

31

Анонимен

преди 2 години

Напишете "Мошеника Кацаров преди да стане министър (09.04.2021 г.)" в YouTube и му чуйте мислите на Каруцаров.

30

Анонимен

преди 2 години

Дано прокуратурата да не погне един дебел и плешив дядо, който стана хит по телевизиите и ни разсмива всеки ден.

29

Помнещ

преди 2 години

И от кога " прокуратурата" " предлага" на Гешев да " разследва" който и да било? Нима всеки " сигнал" който Не е свързан с Борисов и ГЕРБ,Не го е образувал по свое смирение?-:) Абре,вие съвсем за балсами ни взимате а? Кога Гешев е образувал " следствие" към Членове на ГЕРБ? Таман Никога! И никога няма да се случи,докато е на власт!!!-:((((

28

? ? ?

преди 2 години

Кога най-после ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков и ментора му със зелените чорапи за престъпление по чл. 313 и чл.308 от НК ???.....Конституционния съд окончателно се произнесе по казуса !!!

27

Гешеееев

преди 2 години

Знаеш кво ми струва у тая държава - класическо конкистадорско изпълнение Гешев - реконкиста, кръстоносен поход, религия и вероучение в училище? Ако бяхме в Палестина нема яд да си почитат тоя дето баща му го прати на кръста, че предявил претенции, ама тука има чл. 13 Гешев.Гешев религиозен човек ли си?Аз не съм на да ида да пална и аз една свещичка в нечии гаднярскиии ... Па после да се разбера със старшина Петков!

26

От народа

преди 2 години

Това са пълни глупости. Как не ви срам да пишете такива лъжи?!?!! Същевременно се потайват документи и улики срещу най-големите престъпници, а това са: Гешев, Борисов, Цветанов, Биков, Пеевски, Костов, Доган, Октай, карадейъ..да изреждам ли още. Това трябва да има край

25

Значи:

преди 2 години

Екой хора палат свещички по Коледа, по Великден не знам си кога ... И аз мое да палим, как се казва кибритлия човек, нищо не може да сгрее душата повече от осветена черква, направо си крещи попфолк чалгарската девиза"Вземи огин запали ме ..." , което ми говори, че остават 72 часа до края на карантината ми и до отиването ми до пощенската кутия.... Деаааеба вашите глупостииии аз...издошли от друсани средновековни манипулатори ....

24

ВЪПРОС

преди 2 години

Кога Гешев ще си подаде Оставката ?Всички знаем че този човек е от Филма Октопод - Защитник на Мафията .

23

Анонимен

преди 2 години

Връщаите божков и румен радев да печели изборите и всичко ще се оправи

22

Ти разбираш ли?

преди 2 години

Че от едно от най-модернизираните училища в България само след 10 години религиозни безобразия тоя ни наклепал да няма СТЕМ.Един ден нема ми издържат нервите и тая атрофия ще се погрижа да ме запомнят Ти не мое си представиш с 50 лева колко щети мога да нанеса.Мислил съм си го и много хора които познавах ми го казаха - една туба бензин и Амин!Но не съм го направил, че се търси цивилизация!