118

НеНаГлупоста

преди 2 години

Няма мира ... С това безотговорно поведени застрашавате не себе си, а вашите и моите родители. Може свободно да се ваксинирате или свободно да си стоите само изолирани вкъщи.

117

Анонимен

преди 2 години

Открий пространствата за милионите същества, макар в несигурност, свободно трудейки се, да живеят!Не на задължителни ваксини, сертификати, маски. Оставете ни най-после на мира.

116

До Алекс

преди 2 години

"Какво предлагат вместо мерките?"- Нормално щастливо детство. Без депресии. Комуникиране на живо с приятелчета и съученици. Нормално дишане без маски. Създаване на истински естествен имунитет срещу ковид. Гледане на видеото на Бил Гейц от преди 10 години, където спомена за ваксина за намаляване на раждаемостта. Тези предложения за мерки достатъчни ли са ти?

115

Анонимен

преди 2 години

Та забравих да допълня: тия да не са от концерт на Веско Маринов

114

Анонимен

преди 2 години

Голям протест няма що. На целият протест има младежи с общ сбор от 28 зъба

113

До Ха

преди 2 години

Запитай си що толкоз хора в болниците. Щото влизаш, бършеш сополи, а те точат касата и дават сертификат.

112

В.

преди 2 години

Светът ври и кипи. Стотици милиони хора ваксинирани с нещо преминало само вътрешни тестове от самите производители, които има голяма вероятност да са нагласени. Една предвиждана печалба от 30 милиарда долара, с голяма вероятност да се реализира може спокойно да финансира медийни и политически проекти. Който има мозък да мисли.

111

Алекс

преди 2 години

Какво предлагат вместо мерките?

110

Ха!!!!!

преди 2 години

До Програмирания- "Между другот 20те процента вече са 33."--Ха! 33 са ама друг път. Поне 1/3 от тях не са си забили бъркоча а са намерили начин да заобиколят фашистките методи! Не съм привържаник на заобикаляне на закони, но заобикалянето фашистки тактики не порицавам. Много хора са се спасявали с фалшиви документи от фашистки терор. А и от тия 20% наистина ваксинирани, колко мислиш че са ги насилили по някакъв начин ? И ще ги оставят ли на мира ваксинираните или ще са прецаканите?

109

Анонимен

преди 2 години

Дано герберите са платили на хорицата. Те ги пращат. ГЕРБ са против Зеления сертификат и искат да затварят бизнеса.

108

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ защитават антиваксърите и са против Зелените сертификати и са за затваряне на бизнеса.

107

Кико

преди 2 години

На снимката са 10 празноглавци!

106

Ха!!!!!

преди 2 години

До 133. - Хич не съм агресивен а просто излагам факти от извора. И не си падам по форумни лъжци. Щом живееш в Швеция и казваш че аз лъжа, хайде почни да даваш линкове които ме опровергавата и че там затваряли училища, имало задължителни маски, имало локдауни, насилвали за ваксинации, ограничвали с нещо неваксинираните.... и аз също ще давам. Иначе става ясно че лъжците сте вие. И пиши с някакво име за да те разпознавам. Почвай.

105

Ямболски цървул

преди 2 години

Повръща ми се от Загубен Радев и Лойко Оризов.

104

Един Българин

преди 2 години

До 134 Цяла България споделя това мнение. 20-тте % набодени са насилени на 50% да го направят най-вече от работодателите. За това е този протест ако не си разбрал.

103

Ямболски цървул

преди 2 години

Разбиваме им зелените сертификати с гражданско неподчинение.

102

Ямболски цървул

преди 2 години

А бе вие не разбирате ли,че р.нар.Зелен сертификат е ПРИНУДИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ???А ТОВА Е РАВНО НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!

101

Анонимен

преди 2 години

Никой, никога не е налагалзадължителна ваксинация. Въпрос на избор е. Но, трябва да платиш за избора си: ваксинираните с "чипиране", не ваксинираните с ограничения. Всеки има право сам да избира, защо е този протест??? Защо искате да налагате мнението си, при това агресивно, на останалите???

100

До 123

преди 2 години

Аз живея в Швеция и аз работя в здравеопазването. Тиражираш лъжи, даже си и агресивен. Не си заслужава да се спори с фанатици.

99

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите, особено протестиращите и пропагандиращите са терористи и убийци.