15

ББ

преди 2 години

"бизнес"...да назначиш боко и да обслужи пеевски с лавка и божков с билетчетата,децата на дс домувсчиеви приватизирали...икономиката ни...назначават министър-председатели,съдии,прокурори...нечовешки фашизъм...финасиран от ЕС...и приятелите им от ...русия...минаха се всякакви граници...не признаваме общественият договор...законите и правилата ви...ограбващи ни...Бог ни е дал Живота...не кгб-дс!

14

Щирлиц

преди 2 години

Проблемът е в червените чорбаджии-приватизатори,които са яхнали България.

13

Анонимен

преди 2 години

България спешно трябва да стане първата страна в света отпускаща социални помощи за ,,бизнеса,, и естествено социален ток от данъкоплатеца . Всички в купом трябва да се грижим за комфорта на ,,бизнеса,,

12

Радослав

преди 2 години

Какви синдикати, какво 5 лева? В България надали има нормален човек който да е виждал синдикалист с очите си през целия си живот! Синдикати има само в държавните структури, но и там са безполезни ***! И искате хора които никога не са стъпвали в град Х да защитават правата и нуждите на хора които никога не са виждали и надали дори знаят, че съществуват? Синдикатите в България са като онова момиче Грета! Нещо за което някои са чували, но ползата от тях е нулева!

11

Анонимен

преди 2 години

Пишманбизнемен който не може да плаща месечна заплата от поне 400 евро на месец няма място в държава от ЕС,да заминава в Индия,Молдова Виетнам или където си иска!400 евро в повечето държави в ЕС са двудневни надници!Но наште бизнесмени не могат да дават заплати, но могат да купуват скъпи коли и да пълнят офшорни сметки!Умориха българския народ!

10

123

преди 2 години

Е значи в моят сектор трябва да взимам минимум 8 бона. Къде са, шушумигарски "бизнесмени"???

9

Гост

преди 2 години

Този още ли е жив?

8

Бизнес цирк

преди 2 години

764 лв. е непосилна заплата, но за живот. Абсурдно след 14 гидини в ЕС, да говорим за заплати, по ниски от 1200лв. чисто, а не брутни. Докато е така ежедневно хората ще емигрират, а пишман бизнесмените ще реват, че няма кадри. Кадри има, ама напускат държавата!

7

Анонимен

преди 2 години

Другарю капиталист Велев, преминаваме към планова икономика и планова цена на тока. Планово трябва да плащате по-високи заплати и по-високи данъци, за да станем по-богати. Планирали сме да ви построим 7 и 8 блок на държавната АЕЦ Козлодуй, за да имаме планов евтин ток. Планирано е да се сключи договор с Газпром за планов евтин газ. Държавата работи за вас и планира за вас. А вие сте некадърници работонаематели. Работите с най-ниски цени на труда и използвате полуробски труд.

6

Българин

преди 2 години

Ок да се договаря по сектори . МРЗ в туризма хотелиерство и ресторантьорство 2500 лв !!! 5 дневна раб.седмица на 8 часа . Ай да видим

5

Анонимен

преди 2 години

Не можах да изгледам видеото до края, иначе респект към Русата, добра водеща е :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Радев мп3ройките си ги държи по папки

3

Анонимен

преди 2 години

Ама, намалете им я, щом си траят. Явно много взимат!

2

вай вай ваййй

преди 2 години

Глупости под шипковия храст.

1

ИЛЮМИНАТ

преди 2 години

Не трябва да има минимална работна заплата