17

Щирлиц

преди 2 години

Земята е пренаселена според отвъдокеанските юдомасони,затова популацията трябва да бъде намалена.250 000 000 са добро начало,а?

16

Анонимен

преди 2 години

Тези, които са без симптоми просто са си с имунитет срещу коронавируса... Затова няма никога и да имат симптоми... Вирусоносител може да е абсолютно всеки за кратък период от време,като някои ще се разболеят, а други изобщо няма и да знаят...

15

Анонимен

преди 2 години

От тези 250 милиона поне 200 са само тествани позитивни, демек нямат никакви симптоми и реалистично не са и заразени. Пропагандата обаче треа да върви с пълна сила че еднин контрол треа да се установи и едни пари усвоят. От СПИН, хепатит Б/Ц има МНОГО повече страдащи, но там няма интерес да се съобщава. Още повече че от 2 години насам хората не умират от нищо друго освен от ковид.

14

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде намаляват, само в източна Европа са увеличават. По-точно най-зле са България, Румъния, Украйна. Защо? Щото са най-неваксинирани. Сега извозват румънски пациенти за Германия и Дания, същите, които систематично ги наричате фашисти. А вие си *** тука в мизерните ни болници без специалисти.

13

227 МИЛИОНА

преди 2 години

Двеста двадесет и седем милиона вече за преболедували ковид и са оздравели. Интересно че НИКОГА не го споменавате. Все едно опитвате да всявате страх и психоза.

12

Анонимен

преди 2 години

Тоя вирОЦ докато не очушка всичко некачествено в човешката популация мача няма да свърши.

11

Анонимен

преди 2 години

250 милиона казвате,М?!. И колко остава до 7 МИЛИАРДА?!.. Като сметнете това ще разберете КОГА ще свърши всичко !!!

10

ДЕМЕК

преди 2 години

Около 3% от популацията.Невиждана досега зараза, зарад която трябва да ваксинираме поне 90% от популацията.Смърди, та се не трае...

9

Анонимен

преди 2 години

Ами ако всеки заразява по 7-9 както твърдят по диаграмите, а всеки от тия по още толкова и толкова....ами за две години би трябвало да сме го изкарали по два пъти. И за ко са ни ваксините тогава?

8

Ямболски цървул

преди 2 години

Над 5 милиарда са случаите на хрема.

7

Анонимен

преди 2 години

Гледайте, семейство Симпсън и котешкия вирус.

6

Анонимен

преди 2 години

""Мислим, че от сегашния момент до края на 2022 г. ще успеем да установим контрол върху вируса и значително ще намалим броя на заразените и на смъртните случаи", заяви пред Ройтерс на 3 ноември представителката на СЗО Мария Ван Керхов." - Мария, вие мислехте, че с мерки ще го спрете, после мислехте, че 60% ваксинирани ще го спрете, после мислихте че 90% ваксинирани ще го спрете. Сега защо пак мислите, че ще го спрете

5

Проста сметка

преди 2 години

250 млн. на 7.5 млрд. е съотношение 1:30. Е, каква пандемия е това? И в най-здравите времена винаги има един на 30 души, който ще е настинал, кашлящ, хремав и неразположен. И поради това дай да затвориме цялата планета. Леле, как сгафихте и как в престараването си пуснахте тази новина. Подозирам че ще бъде изтрита, а този който я е допуснал сурово наказан от ционските кукловоди.

4

мдаа

преди 2 години

250 млн. се отличават с нещо, а не че са болни. Умирането от ковид винаги става в болниците. Сега яко се мре и от ваксини, независимо дали в болниците или не.

3

Анонимен

преди 2 години

на 7 милиарда са един голям праз

2

Анонимен

преди 2 години

Сигурно само в Индия има повече преболедували.

1

УМЕН

преди 2 години

Следователно случаите на НЕЗАРАЗЯВАНЕ СА 7 млрд. и 250 млн. Благодаря за безценното инфо което дадохте на хората нежелаещи ваксини