23

Анонимен

преди 2 години

Затова пък имаме смартфони.

22

Анонимен

преди 2 години

До 18 АнонименНе са работили в пазарни условия ! А как "химко" изнисаше някога торове за много държави по света ? Аз съм работил там някога и зная повече от тебе дето си се родил след 2009 година. Нищо нестава от вас младото поколение , поне 7% може би стават за нещо.

21

Анонимен

преди 2 години

Това трябваше да са го разформировали отдавна. Каквото може да се продава,другото на скраб и да се дава нов живот на съществуващи сгради. Тези производства са от 60-те, когато екологията е била вредна дума - мръсни и слабо ефективни. Таюкива съществуват само в Индия, Африка и Китай. За да са рентабилни, трябва да бълват милиони тонове, а вече сме в ЕС и няма кой да ни позволи.

20

Анонимен

преди 2 години

Да, от рязане на съществуващи производства все още се печели в БГ, ами после?

19

ехооо

преди 2 години

До ХахахаХахав, Костов никога не е бил комунист, никога. Костов беше избраник на американците, те го сложиха, за да ограбят държавата. Американците винаги така правят - завладяват една държава, ограбват я и преминават към следващата. За целта използват марионетки като онези седерастките, дето и спестяванията на българите ограбиха. Шибни си един шамар, свести се!

18

само питам

преди 2 години

Взривяват, взривяват, взривяват... Бравост, кьопелдаци, да рушите и убивате можете! А АЕЦ-а, електроцентралите, университетите, болниците, театрите, стадионите, училищата, пътищата, жилищните комплекси .... кога ще взривите? Заводите унищожихте, хората довършвате... Давайте, кьопелдаци, още има! После е ред да платите. Винаги така става. Проклети сте!

17

Анонимен

преди 2 години

Отдавна заедно с Кремиковци трябваше да се разрушат и съборят тези недомислени заводи, дело на тато и СИВ. Никога не са работили при пазарна икономика, няма и как, те са мъртвородени. Завод във Враца в нищото! Инфраструктура? Може би, след около 10 години...

16

Анонимен

преди 2 години

Трагедия, Първа Атомна - Козлодуй, НХК - Плевен, Кремиковци, Химко - Враца... Рушете демократи, но помнете, че всичко се връща, ама с лихвите.

15

Анонимен

преди 2 години

След тежкото управление на ГЕРБ се взривяват заводи.

14

От народа

преди 2 години

Това е съсипване на икономиката ни. Беше по времето на Костов...демокрация?!?!? Кого слушат тези наши политици?!? Америка, Русия?! Май и дввте държави. Защо го правят? Заплашват ни? С какво? Няма ли да имаме най-накрая политици, които да не ги е страх, да не крадат, да не са подкупни, а да се грижат за държавата, защото тя е наша и трябва да я пазим. Не желая да купувам чужди вносни продукти. Искам българското. То е качественото...

13

Анонимен

преди 2 години

Все още има хора, които следват и харесват Костов - този предател (до)съсипа България икономически и е заедно в кюпа.Известни са пътуванията с куфарчета до Москва да подари на Лукойл.За съжаление глу.пав народ, който не помни.

12

До 9

преди 2 години

Химко беше спрян мнооого,много преди южен поток ! Странно връзвате цялата история на България ,все едно че е държава от 12 години и всичко лошо се е случило в тях. Нас съвременниците не ни ли броите бе юноши бледи,мамини!?!?!?

11

До Хаха ха

преди 2 години

Абе юнак какви бяха задълженията на споменатите от теб?! Какво наследи Костов от вашия Виденов??? Ако ти подарят Ролс Ройс с неплатени с години пътни данъци ,такси и задължения и ти потърсят и поискат сметката ,как точно ще го стопанисваш ,или ще се оттървеш от него ,само и само да не те осъдят за хилядите задължения! Виденов фалира държавата , и стопи спестяванията на родителите ни а не Костов другари !Комунистите винаги сте ,,невинни" и никога не сте фалирали България? Сега лъжете младите!

10

До 3 и подобни

преди 2 години

Абе вие пуберите голобради наясно ли сте кога и как заводът приключи съществуването си? Какви гербове ,какви джипкаджии ! Поне прочетете или питайте за съдбата на Химко и други подобни заводи ,ликвидирани и нарязани и режещи се за скрап ,още от 90те години насам!Смешни неграмотни и неинформирани хлапаци! Сега откривате топлата вода !!!Вие и за стрелбата по папата остана да обвините ГЕРБ!

9

Анонимен

преди 2 години

Без южен поток и евтината руска газ този завод е невъзможен. Тези които спряха южен поток доубиха Химко . Ама ся има банани и ф16 ши има някой ден .

8

Хахаха

преди 2 години

До АнонименКостов! Костов го продаде, както и Плама Плевен, Соди Девня, Плимери, Балкан и прочие ... Костов разруши България по плана на КГБ, за да се озовем в днешната дупка.Костов е бил, е и си остана комунист ... национален предател

7

Нещастници

преди 2 години

Бай Тошо беше прав - не можем само да боядисаме това което се построи по негово време. Но да събаряме и взривяваме сме кадърни. Мавзолея чак от четвъртия опит.

6

Абсолютно си прав

преди 2 години

Дори имаше предложение от руснаците да го купят но не им разрешиха. Ако тиквата не беше провалил и Южен поток, нещата още можеха да се оправят. Сега вече е късно. СДС изкопа гроба , Герб му заби кръста.

5

Анонимен

преди 2 години

Този завод измиваше карбамид по целия свят и не само тор карбамид си сяра и ред други химични продукти но неговото унищожаване започна по времето на СДСето . Целта на продажниите- приватизаториСедерасти беше да се унищожи промишлеността в Българи и го постигнаха.

4

Анонимен

преди 2 години

По времето на Костов този завод работеше, а сега го взирвяват. Резултати от ГЕРБ.