28

Крети

преди 2 години

Супер човека е подготвен и европарламента е пълно с подобни а и не само там!

27

Анонимен

преди 2 години

еми така човека мафиот, излиза от затвора .. и какво , какво - дай политик, поне е същото :)

26

Анонимен

преди 2 години

Колко му е ? Бивш член на СИК стана ,генерал ,кмет ,министър -председател ,тука са се закъхърили за член на Якудза . Да вземе опит от България .

25

Плувка

преди 2 години

Герб потопи корабчето, народа потопи плувката, време е за новото време. Давайте го там. Според мен няма да се оправим никога. Ще пребъдат гъвкавите и тези, които допринасят с нещо в икономиката. Щото вижте да речем иван пилето. Може да го тикнат в килия с Бойко, ама заводите му ше затворят ли? Ами няма да затворят. И на Киро Гела заводите нема да затворят. Държавата е доста сложен организъм. Това дето Славуца разправя, че ще чегърта, това са фантасмагории на един болнав човек. Ще гласувам за ПП.

24

Какъв гугъл??

преди 2 години

В големите Ай Ти конгломерати имат отдел Сигурност, разбирайте МВР. Имат икономически отдел, имат отдел външна политика, имат отдел вътрешна политика. Те проверяват всичко. Ако дойде голяма компания тук, само ще ни пороби. Защото кой бяга от пари. 5 лв да са, ще ги вземат. Няма да избягат. 5лв са си 5лв. Не ги гледайте, че са трилионери.

23

Комуняги

преди 2 години

Отдела комунисти от Народна Милиция се изчерпа. Сега ще навлязат Народните Икономисти. Нищо не разбирате вие. Няма да се оправим тук. Може би никога. Няма да сме бяла държава. Знайте го това. И не се борете срещу това. Тупайте си топката. Не се занимавайте с държавата, освен ако не сте от върхушката. Това което се наблюдава в момента е няколко групи комунисти, се борят за надмощие - всичките преяли с народни пари. Целта е да получат власт и да го играят по правилата на ЕС. Е това става тука.

22

Анонимен

преди 2 години

До Гиб Мелсън 21Можем да се сравняваме с всеки, стига да има желание и воля......:))) Японците са слаби като бойци, но не отричам, че след ВСВ се развиха :))) Навремето когато ходих на състезания по карате, гледах как нашите бият дребничките японци, не могат и на малкия им пръст да стъпят жълтите :))))

21

Натиквиме Угазото

преди 2 години

Първо ставаш секретар на меверето, после кмет на Токио и накрая регистрираш якудзите като народняшка партия.

20

Netflix

преди 2 години

Не е само Вис и Сик. Илия Павлов е Мултигруп - те са ДПС. Голяма заблуда е, че в България има само 2 вида мутри. Не. Има много повече. Различните мутри произхождат от различните отдели в ДС. Демек 5-ти отдел има едни мутри, 6-ти отдел има други мутри и така нататък.

19

Гиб Мелсън

преди 2 години

Не можем да се сравняваме с японците по никакви показатели. При тях от векове се почитат хората с достойнство и тези, които не се страхуват. При нас обратното, важното е да си пачка а дали парите ти са спечелени от кражба или измама, не е важно. Освен това сме и страхливи.

18

Анонимен

преди 2 години

Те имат Якудза, ние имахме или все още имаме - ВИС-2, СИК , Тихина и тем подобни групировки :))) За ВИС не съм сигурен, понеже СИК им разказа играта :)

17

Герджиков

преди 2 години

Аз съм обединител. Ще обединя японските мафиоти с техните жертви.

16

Младен Маринов

преди 2 години

Бих направил една среща с момчето, да му обясня как става номера. Свържете ме с него утре, за 100 000 йени, ще му помогна.

15

Младен Маринов

преди 2 години

Ще рекетираме и японската мафия ако трябва да пълним чекмеджетата.

14

Know How

преди 2 години

Да прочете Винету и учебника на КГБ.

13

Анонимен

преди 2 години

Нека да пратим Тиквата на 20-годишна командировка в Япония да научи как мафията управлява държавата. Шкафчета пълни с йени и самурайски мечове с кaпyти отгоре.

12

Анонимен

преди 2 години

Доста назад са японците от нас, мутрите в БГ отдавна влезнаха в политиката :)))

11

Днеса са от ГЕРБ

преди 2 години

За това прикриват шкафчетата и мутренските срещи на ГЕРБ. Това се знае. Хората влизат тук заради секцията с коментари, където пада яко смях.

10

Анонимен

преди 2 години

Повече наши бандюги са съдени и оправдани и освободени тържествено от бандитския съд

9

Друга тема

преди 2 години

Човек, който има лидерски качества в голям обем от мозъка си , той не може да работи нещо, от което да има шеф над себе си ! Той трябва да е шеф или владетел ! Няма значение кой е баща му !