27

Алекс

преди 2 години

Непотребните таралясници за рециклиране.Хората,които работят и плащат данъци,трябва да имат къде да паркират.

26

Потребител

преди 2 години

Много е ситно "ситото" при разрешаване на зоните. В същото време виждам познати хора, които паркират, но знам, че не живеят в този район. Няма възможност за ОБЩЕСТВЕН КОНТРОЛ. Електронна проверка на колата. Сумата на приходите и колко е платено за всяка кола. Поставям въпросът, защото местата пак не стигат и се говори, че се раздават паркоместата без право и дори без заплащане, както при соца се правеше.

25

ГОГО

преди 2 години

Ами Вие от зоните като отидете на работа и паркирате пред нас аз какво да Ви правя тогава ?

24

House M.D.

преди 2 години

Другарката Грубова разказва анекдоти.

23

Жгмъц

преди 2 години

Ха ха не знам да изчезват залежалите коли, но със сигурност зе пълнят празните чекмеджета....

22

Анонимен

преди 2 години

И защо е нужно да се ходи навсякъде с кола в София? Има обществен транспорт. Вярно, не е толкова чист и конфортен, колкото трябва, но все пак... При нужда може да се хване и такси. Излиза горе-долу на цената на паркиране в синя зона.

21

Анонимен

преди 2 години

Най-хубавото е, че всичко е в името на народа...

20

Анонимен

преди 2 години

"Откъде да дойдат теи нови паркоместа?" - Има достатъчно общински площи за изграждане на паркоместа- не само за зградно строителство-ако трябва ще се закупят такива. Може да се използват и зелените площи. След като се направят подземни многоетажни паркинги, зелените площи се възстановяват. За молове и апаратаменти има терени, а за паркинги няма-няма логика. Тогава да маркираме цяла София и да се плаща за всяко паркомясто. Боята не струва много пари. Дори не се правят ремонти на зоните.

19

a.a

преди 2 години

зоната трябва да стане 7 дни в седмицата и до 22ч. За живущи трябва да е ограничена до 1 автомобил на жилище, да струва 5лв на час за неживущи, за да не ми идват от Младост и Люлин с колите си когато имат метро и най-вече да се изградят подземни паркинги. Какво пречи под църквата Св Георги да има 2-3 етажен паркинг?

18

Анонимен

преди 2 години

На София й липсват около 400 хиляди паркоместа в подземни или многоетажни общински паркинги. Затова пък си имаме вредната платена зона за паркиране.

17

???

преди 2 години

А къде са новопостроените общински паркинги, подземни и надземни? Няма ги. Има достатъчно много общински имоти за построяването на такива паркинги. Без достатъчно общински паркинги, платената зона трябва да е забранена със закон.

16

София

преди 2 години

Тази женичка сигурно не е ходила през седмицата към центъра в работното време на синята зона да види как е невъзможно да се намери къде да се паркира, и как се търси в зелената зона, на 15-20 мин ходене от мястото където трябва да отидеш, и как с 300 зора се намират две-три места за паркиране. Обаче де ли бръщолеви, че в синята зона можело да се намери място за паркиране.

15

...

преди 2 години

Абе парко места добре, ама така до колкото ми известно паркинги и гаражи фирмата винаги е на зян! т.е. не само, че нищо не прави и прибира парите амо ами и нищо не прави което да е полезно за обществото, като да внася данъци примерно! Така, че сега пак ше и се налеят едни народни пари в таз частна фирма и после собствениците и ще прибират само печалбите! Еми АЙ СИКТИР ВЕЧЕ! И с топлофикациите е така и с ВИК е така и с какво ли още не! Еми СТИГА ВЕЧЕ!!!!

14

Анонимен

преди 2 години

До 11И? Откъде да дойдат теи нови паркоместа? Кажи селски умнико?

13

Анонимен

преди 2 години

До 12 Що? По-непростите нации където си искат ли могат да паркират в Лондон да речем? Дошъл селтака вчера от Горбо *** и чувства, че София трябва да му осигури безплатно паркомясто. И като му искат 60лв годишно - почва да лее помия било най*тъпата нация. Отивай си на село бе мръхльо.

12

Разширител

преди 2 години

Да се съберем и да разширим на целия отряд обирджии нещо ! Какво...,да разширим да се уточни след масово гласуване от живущи отдавна,които след плащане на стикер въртим като гламави поради липса на места.

11

Направете

преди 2 години

целия град зона, наложете данък на въздуха и прочие, крепостните селяни нямат против цвл живот да бъдат грабени!! Най-простата нация на Земята!! Обаче по биене в гърдите равни нямат!! По всеки показател дъно, но пак казват не е вярно! Отврат

10

Анонимен

преди 2 години

"След като в зелена зона има 90% запълняемост, това означава, че трябва да има допълнително ограничение." - Не!!! трябват нови паркоместа. Когато чевек трябва да отиде в зона с колата си, трябва да има да има къде да паркира. И не по улиците, а в новоизградени многоетажни паркинги и всички автомобили от улиците да се паркират само в тези паркинги. Това ще доведе до намаляване на задръстванията, по лесно предвижване в София и по екологична атмосфера.

9

Анонимен

преди 2 години

Голяма грешка правят с разширяването. Ако си мислите, че София все още се пълни с хора се лъжете. Средата ни вече се подменя, хората нямат нужда от офиси, нито от гарсониери. Навсякъде има нет и мрежа, кой не би предпочел спокойствието и чистия въздух в провинцията, или наличието на свободни места по градините и осигуряването на спокойно детство на децата сред природа и чистота? След десетина години ще се чудят как да продават апартаментите и как да привлекат паркиращи!

8

залежал автомобил

преди 2 години

Колко тактично се оправдава кражбата!