113

hahah

преди 2 години

Ваксинакис преебакис идиотикакис

112

Анонимен

преди 2 години

Завалиите се скъсаха да се заключват и затварят, а случаите повече от България! Живота не спира и не чака никой, колкото по-бързо мине вируса през всички, толкова по-бързо ще изчезне.

111

ИЗВОД

преди 2 години

Колкото повече расте броят на ваксинираните, толкова повече саболнитеи расте и смъртността!!!

110

До номер 126

преди 2 години

До АнархистГрипа за това е грип. Той никога няма да си отиде. Просто, когато човешкото тяло се научи да се справя с него, няма да има толкова хора постъпили в болница и съответно няма да се шуми толкова за него и живота ще продължи както е било преди. В този момент е взето решение, че чрез така наречените ваксини ще се постигне това нещо, за това толкова напъват за ваксинация. Дали са прави или грешат времето ще покаже...

109

Анархист

преди 2 години

Да предположим, че всики се ваксинираме ... но можем да пренасяме и да се разболяваме от К-19. Как точно ще си замине този грип?

108

Анонимен

преди 2 години

Нямат си мангъров затва ***.

107

Анонимен

преди 2 години

Всички преболедували трябва да имат вечен зелен сертификат.Боцкащите трябва да се заразят и тогава ако оживеят да получат зеления сертификат.Проссто е ама не и за проЦтите пУлитици

106

Анонимен

преди 2 години

Гърчолята са хипер сигЪня.По-тъппо племе са и от българите.

105

чекист

преди 2 години

Гърците са мушанки като всички ганюбалканци, 70% от сертификатите са фалш като тука

104

80%плоскоземец

преди 2 години

*** им остана малко- няма жъмбо, няма мол, няма кръчма...шъ дъхатсупата до няколко дни...ледът се пука г-да съдебни заседатели...

103

Анонимен

преди 2 години

До Т. Драйзър Стоик :)

102

Анонимен

преди 2 години

гърците са 65% ваксинирани. при възрастните стига 85%.Явно ваксините са менте. Трябва да се искат парите обратно от производителите

101

Анонимен

преди 2 години

Бря, и на гръкофа-шагите нещо не им излиза сметката - поголовно бодене, който не е съгласен да му инжектират нещо, за чиито последствия само той носи отговорност, вън от работа, магазини и едва ли не изключен от обществото - пък "взрив на хоспитализирани".

100

Объркан

преди 2 години

Обърках се вече, на всеки 6 месеца трябва да се слага нова доза за да удължат зеления сертификат. Мога да разнасям вируса или да се разболея. Родителте ми не могат да се ваксинират поради специфични заболявания. Т.е. пак не мога да се виждам с тях. Ако в класа на детето ми има положителен тест пак отиваме онлайн и под карантина, нищо че сме ваксинирани. Детето което е сположителен резултат става черната овца на класа. Това, дали мога да ходя на заведения не ме вълнува ... Какво да правя?

99

Т. Драйзър

преди 2 години

Балканска трагедия. Ти му обясняваш, че трябва да се ваксинира, но инатът надделява. Продължавайте да се противите,като магаре на мост.

98

Право в целта

преди 2 години

След седмата-осмата игла всичко ще си дойде на мястото. Вервайте им, щото после ще е късно.

97

Анонимен

преди 2 години

До Паца 23 СМПичага, не знам къде си видял тия слаби и страхливи антиваксъри. Знам обаче как изглеждат повечето ваксъри - тънковрати градски либералчета, хомо-та, хипстъри с червени брадички и шарени дрешки.

96

Анонимен

преди 2 години

До БayАко неваксинираните заразяват ваксинираните, значи ваксината просто не работи. Толкова е просто и очевидно. Знаеш ли какво ще стане, когато стигнем 90% ваксинирани? Също е просто и очевидно: ваксинираните ще заразяват ваксинираните.

95

Анонимен

преди 2 години

Гърция: спасете семействата сиБългария: не ме интересува, че некви дъртаци измират

94

Бay

преди 2 години

До До Бау щом го написа в Интернет значи е вярно :D Никога не съм твърдял, че съм специалист м/у другото. :D