56

ИИ

преди 2 години

Аре ся , няма ли българофобите да напишат ''ганьовска'' работа?

55

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани роботи са смачкали и убили една камара народ и са се изкефили на концерта. Кое не разбираме? Това са новите хибриди, с нарушени енергийни полета, които в стадото стават танкове. Хората имат естествена способност да бъдат в група, но при тези ваксизомбите графенът е казал тежката си дума. Не ходете по масови събития, в които не се седя на място.

54

Алекс

преди 2 години

Колко народ по време на световна коронавирус епидемия! Бутат се като зомбита,и те имат вина и организаторите и тоя зеленчук,дето продължава да пее,докато пред очите му изнасят трупове!? Доста сбъркана работа,после ние сме били зле,направо сравнявайки ни с тези американски зеленчуци сме върховни!

53

Светозар

преди 2 години

Дори в такава новина руските трролове намериха да водят пропаганда. Е, по това трролягите си личат. Без значение, каква е новината, те си следват опорките - Запада е лош, Русия и Северна Корея супер. Набират ги, плащат и спускат опорките от Руския център на Шипка 6. Там е оперативния център на руските трроляги в България.

52

Иво

преди 2 години

Нищо хубаво не очаквайте от САЩ.

51

Джон

преди 2 години

Американци, сър.

50

Анонимен

преди 2 години

Всичко върви по план -фестмортале,наскоро беше Хелоуин,Добре дошли в ада!ХЕЛ ОУ!и всички думи с този корен,с превод и без,на всички езици!

49

Анонимен

преди 2 години

Пишете ги ковид и готово...

48

Анонимен

преди 2 години

На тоя не му пука за хората и го интересувало повече да си довърши изпълнението.

47

Талибан

преди 2 години

Свиквайте с тези новини. Все повече млади (и не толкова млади) ще падат и умират при лека възбуда. А това, че по-голямата част от хората били смазани от тълпата е пълна глупост! Пълно е с видеа на умиращи хора далеч от сцената и голямата навалица. Съвсем скоро същата картинка ще гледате и по футболните терени! Може да благодарите на всички продажници политици, които се наведоха на фармата!

46

Emigrant

преди 2 години

Не посещавам масови събития!Там където се събират тълпи,аз съм на другия край на градът или държавата!На младини щях да загина на два пъти на футболни мачове!Първия път тълпата ни избута на националния стадион в София и щеше да ни изхвърли да паднем от най високата крайна точка,тоест от най външната ограда на стадиона.Бяхме 4ри яки момчета и успяхме да се противопоставим на тълпата.При втория мач тълпата ни размаза на излизане от стадиона във Враца.Разкъсаха ми балтона и останах без копчета.

45

///

преди 2 години

Между другото на концерт на Линкин Паркyoutube . com/watch?v=m4m1eIxfB0k

44

Ха-ха

преди 2 години

Срам и позор за Тексас да умрат по тоя начин!Виж при престрелка-това е вече тексаско!

43

българка

преди 2 години

Можете ли да си представите какъв вой щеше да се надигне, ако певецът на сцената беше бял хетеросексуален мъж ?!?!? Щяха да го анатемосват и оплюват, щеше да има пак митинги и грабежи с цел защита живота на някои тъмни индивиди. Но сега, понеже певецът, е от правилната раса - ТИШИНА ! Даже може и да не го съдят, защото ако го съдят, ще е расизъм, нали ?!?

42

Друг

преди 2 години

Какво лошо има да умират под звуците на своят идол. Не е ли чудесно не е ли прекрасно, една кофа красиви и жизнени риби са се мятали на сухо с акомпанимента на мучащ електронно изкривен глас. Чак е комично как рибите умират.

41

Анонимен

преди 2 години

Който ходи на рап-концерти, това заслужава.

40

Анонимен

преди 2 години

Жалко за младежите,какъв човек трябва да си,да продължш да пееш,като знаеш ,че има загинали вече...ненормална ,прозападнала,бездушна псевдокултура...парите са всичко за тези хора...

39

д-р Дрегер

преди 2 години

В клуб Индиго загинаха 7 човека. Наказанията по този случай са 3г условна присъда и 3000 лева глоба. Хващам се на бас че в САЩ покрай тези 8 жертви общо ще има поне 30 години затвор. Наркомани били, не знам си какви били - не може да се обвиняват жертвите за това че някой не е направил нещо за което е бил длъжен.

38

деБИЛ Гейтс

преди 2 години

Тествахме 5 G кулите ,дали хората ще продължат да се зомбират и да тъпчат умрели и колабиращи хора, докато сатанистът на сцената *** още час след инцидентът.Според мен *** Гейтс е успешенСъщо така знам български

37

Анонимен

преди 2 години

Бях в Хюстън 3 седмици командировка. Имах чуството, че това е един голям затвор. В тази част на града където беше хотела нямаше дори тротоари по улиците, така че да видиш разхождащи се хора беше невъзможно. В една от неделите реших да се разходя от хотела до близкото кафене за закуска - хората ме гледаха от колите си като ненормален. Така, че обстановката е тотално различна от тази у нас.