9

П.К. инк.

преди 2 години

-Крадени милиони - с години. В сакове, в чували, кеш. Изнасяни в чужбина... Дайте всички необходими доказателства за тия твърдения - ДОКУМЕНТАЦИЯ - СВИДЕТЕЛИ - ИЗДИРЕНИ И НАМЕРЕНИ КРУПНИ СУМИ. С участието на ПОЛИЦИЯ - ПРОКУРАТУРА - СЪД - ЗАТВОР.В противен случай това са махленски лакардии: Казвам ти, ама само на тебе... Или по следите на: -Дей Киро - на кирия... И такива измислици и шантажи вървят особенно добре в тия предизборни дни и часове.

8

Анонимен

преди 2 години

На практика се получава никой никого не закача - имат негласно споразумение политическите сили ти на мене аз на тебе . Който е на власт усвоява най вече за себе си, другите като дойдат него закачат понеже и те това правят . Така е вече 30 години и народът търпи,но до кога?

7

Дамаджана

преди 2 години

Сляп и глух ли е Радев? Само заради Рашков трябва да ги изпратим и двамата в пенсия. Всъщност те са отдавна пенсионери.

6

gogo

преди 2 години

Този бивш борец против организираната престъпност каза че през годините много се е крало.Изобщо той говори твърде несвързано, общо и противоречиво.

5

Bsno

преди 2 години

Виждам *** да говори. Потомствен крадец некадърник. Много грехове изкупвамв, защо.

4

Анонимен

преди 2 години

герб - дпс победа . Шиши президент

3

идва Видов ден

преди 2 години

Гешев да се стяга !!!! Ще има много работа по повдигане на обвинения срещу фигуранта и цялата му хунта от побеснели болшевишки копои........

2

Анонимен

преди 2 години

Този казва - Милиони през годините от България са крадени, изнасяни и присвоявани. И това са схеми, които не са някаква нова и чужда характеристика. Освен това последните 10-12 години герб имаха почти цялата власт - МС+парламент. Значи техните крадени милиони са си милиарди. Точка!

1

Анонимен

преди 2 години

Издишаш, Стойчев! Помним какви врели- некипели ги съчиняваше и ти на власт. Късно е да ги учиш на конспирации..