47

Анонимен

преди 2 години

Още колко време ще се плюят учителите ?

46

Анонимен

преди 2 години

Които се съгласяват сега на тестването, след няколко месеца ще се съгласи и на ваксинация за децата си !

45

Анонимен

преди 2 години

Аз съм баща на първокласник И НЯМА да пусна детето си да бъде тествано два пъти седмично като опитна миша !!!!

44

мдааааа

преди 2 години

Интересно, кой ще си пусне детето гладно и жадно на училище, в училището ще осигурят нормална закуска ?

43

.

преди 2 години

Някой да видя в отговора на МОН иформация за това, защо няма да се тестват вакснинираните учители и ученици, след като и те разнасят вируса?

42

Анонимен

преди 2 години

Денкоффф, ти не вярваш на родителите, че ще направят теста и ние родителите не ти вярваме на нито една изречена дума!!!! Защо не кажеш какво ще правиш с биологичния *** от толкова много проби????? Нещо... Свързано с фирмички... Нещо... Свързано с чужди биотехнологични фирмички, аааа????

41

Живков

преди 2 години

До сега правихте експерименти с всеки .Но за децата стане ли въпрос.Е сега вече стъпнахте на криво .Това беше най голямата простотия която решихте .Става въпрос за тия 240 некадърници в парламента .

40

Внимателно четете

преди 2 години

По-идиотско и неправдиоподобно обяснение не бях чела . Излиза, че дружото плюене е много безопасно. И да речем, че всички са отрицателни, маските пак ще са задължителни. Уж се осигурява безопасна среда с тези тестове, но иначе -с намордник. Против онлайн образованието съм, но ще задържа детето си у дома.

39

Анонимен

преди 2 години

До 52- Да! Шокиращ е яростния натиск върху деца и мадежи въпреки че тях ковид не ги засяга, но едва ли за да ги изтрепят. По скоро виж видеото на Бил Гейтс преди 10 години. Как иска ваксина за намаляване размножителната способност на хората, за да спасил Планетата. А пък сега се е загрижил с тези ваксини за всеки човешки живот и им е най-големия спонсор?

38

Анонимен

преди 2 години

Целият зор е да пробутат задължителна ваксинация за децата. Няма как населението да се намали само от възрастните. Трябва да е пропорционално. Ако се съгласите на тестовете сега, след още няколко стъпки ще се съгласите и на евтаназия.

37

Анонимен

преди 2 години

МОН вече е ненужен. Всъщност от много години насам корупцията съсипа образованието, но с тези тестове съвсем го доуби. Не допускайте тестване на децата си, освен ако не искате да ги направите психически инвалиди.

36

Анонимен

преди 2 години

Аз отказах детето да го правят опитно зайче. Не е ясно какво има в тези тестове. Ако всички бяха отказали МОН друга песен щеше да пее.

35

(-_-)

преди 2 години

Цялата работа е прелюдие към ваксиниране на децата..Какъв е тоя зор да се ваксинират не знам. Те практически нямат никакъв проблем с този вирус!Освен това вече е доказано, че ваксинитан, неваксиниран си пренасяш..

34

Анонимен

преди 2 години

До И такаЗапада изпада от зенита на човещината!Остават руснаците, както и 4-те щата в САЩ, които се опънаха на Бай Байдън за задължителната ваксинация на децата от 5 до 18 години!!!В Тексас са казали: Я ги ваксинирате, я сме излезли от *** САЩ!!!

33

майтап!

преди 2 години

Кажете, че направо е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и да се навиваме на поредната ви простотия!Само че няма да стане!Никой от родителите няма да се навие на това, ясно е , че сте взели парички за поръчката на тестовете,ама ще останат неотворени!Аз децата си не пускам на тоя гнусен кръжок по микробиология!

32

Никола

преди 2 години

До месец или другата година най вероятно ще бъдат задължителни ваксините.

31

Анонимен

преди 2 години

Следва ученици, ваксини, въпроси ...МОН отговаря. Фашизъм в действие.

30

Анонимен

преди 2 години

Децата могат да възприемат много по-добре пред екрана, учителите да вземат малко да си осъвременят знанията и да се научат да поднасят материала в подходящ за 2021 година формат, а не да се правят на ударени.

29

Аз никой

преди 2 години

Супер тук сте силни, направо сте си Герой, но аз утре съм на работа в 8:00 учител съм да и съм от малък град, и тук не е като в Интернет, директора казва искам да сте ваксинирани до 15/7/2021 или си търсете друга работа, и какво вие предлагате да ги съдя адвокати нали, е как да стане като имам 2 деца и сме на ръба ?

28

S

преди 2 години

Господ да Ви съди според делата Ви!