378

ДЕЦАТА В УЧИЛИЩЕ...

преди 2 години

...КЪДЕ НА ШЕГА --КЪДЕ НА ИСТИНА .....ЩЕ СЕ ПЛЮЯТ В УЧИЛИЩЕ И ЩЕ СЕ ЗАРАЗЯВАТ И УМИРАТ..../ ПО НАРЕЖДАНЕ НА РАДЕВ/... С Т.Н. "ТЕСТОВИ-ПЛЮВАЛНИЦИ"!...НЕ ГО ЛИ ПРОУМЯВАТЕ..??!

377

РАДЕВ БЪЛГАРОУБИЕЦА

преди 2 години

СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ЗАРАЗЯВА И УБИВА И ВАШИТЕ ДЕЦА С Т.Н. "ТЕСТОВИ ПЛЮВАЛНИЦИ"...НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАТЕ??!

376

Анонимен

преди 2 години

с Атанаса не сам американците ще стигнем, но и Тодор Колев в Дървеница

375

Анонимен

преди 2 години

Ананас Арпаджиков ненаправи реакция след думите на Методиеф, че Президентът Радев е Българо-убиец. Излиза че с тези думи той е съпричастен, но че не е трябвало Борето да ги мели защото това удря директно по партията ГЕРБ и изборите за парламента. Далновиден новополитик е Ананас Арпаджиков. Как само подхлъзна оня еднополовия преписвач и родната си майка, което го показва умен, верен и устремен

374

РЕШЕТНИКОВ:

преди 2 години

ДЕРЗАЙ , РАДЕВ ......РУСИЯ ИСКА ПО 1000-УМРЕЛИ БЪЛГАРИ ЗА ДЕНОНОЩИЕ , ЗА ДА ГИ ЗАМЕСТИ С ТУНГУСКИ МАЙМУНИ.... И ДА ВИ ПОДОБРИМ РАСАТА У БЪЛГАРИЯ!

373

РОТ ФРОНТ , РАДЕВ...

преди 2 години

...И ВСЕ ПО 350- УМРЕЛИ БЪЛГАРИ ЗА ДЕНОНОЩИЕ !!.....ТОВА Е "ПРОМЯНАТА"!

372

БРАГОДАРИМ РАДЕВ

преди 2 години

... И ЗА 350- УМРЕЛИ БЪЛГАРИ ЗА ДЕНОНОЩИЕТО!!!!

371

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА РАДЕВ

преди 2 години

.. И СОБСТВЕНОТО СИ ПОГРЕБЕНИЕ , КАТО НАЦИЯ!

370

Русенец

преди 2 години

Ако е истина, че това е популярността на Радев, и така също ако е истина, че той милее за народа - защо не излезе и открито да покажа своя сертификат за ваксинация и да призове с личен пример народът да се ваксинира. Или нещо не е истина. Опциите са три- не е толкова популярен и харесван- не обича народа и не го интересува- не е ваксиниран и излъга публично.Питах много познати, дали ако имат шанс да убедят няколко души да се ваксинират, биха ли си показали сертификата- Всички отговориха с да

369

ББ

преди 2 години

До От нас зависирашков само спазва законите,не позволявао купуването на гласове...е за дпс-гроб е проблем защото те така печелят избори...боко не се яви на изслушване в парламента...в парламентарна България,боко раздаваше пари през джипа...като сатрап...боковите депутати носеха чувалите с бюлетините...така печелеше избори,само факти...нищо не сме забравили,подкрепа г-н Рашков!!!

368

От нас зависи

преди 2 години

Фалшифицирането на изборите е престъпление! Рашков като изпълнител и Радев като вдъхновител трябва да бъдат изправени пред съда.

367

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 470: Доказателството, че ДПС бяха скрита патерица на ГЕРБ беше пред очите на всички, които са искали да го видят. Когато се е гласувал бюджетът на правителството на Бойко ДПС са тези, които винаги са гласували "ЗА". А бюджетът - това е финансовият израз на политиката на правителството. БСП е внасяла не веднъж вотове на недоверие към правителствата на Бйко. Някога ДПС да са ги подкрепили? Никога. А когато "патриотите" се опъваха за нещо ДПС винаги подкрепяха ГЕРБ. А Доган купи ТЕЦ.

366

Анонимен

преди 2 години

До Кадър на ДПС 468 По-полека с филмите. С ДПС само БСП си шушукат от край време. От Станишев насам в интерес на истината. Колкото и да ви текат лиги от устата не можете да докажете, че са имали вземане даване с друг освен с БСП... и Атака 2013 всъщност.

365

Анонимен

преди 2 години

Българите искат президент, който да им обяснява, че са бедни, че са онеправдани, че са прецакани и че за всичко това има конкретен виновен. А те горкичките са най-ангелския народ в най-черната държава. Радев е перфектен за тая работа. Направо ме учудва, как не печели с 80%.

364

Кадър на ДПС

преди 2 години

Герджиков е типичен апаратчик от гербаджийски тип. Избран за втори мандат ректор с избор, в който само той е бил кандидат също като Гешев. Въпроса е, как така в университет като СУ не се е намерил никой друг кандидат за ректор? Това едва ли е станало без външна (гербаджийско-депесарска) намеса.

363

Анонимен

преди 2 години

ГерБджиков и той къде е тръгнал да се вре "бабарар Петко - с мъжете " ?! С тия 12 - годишни гербави благини на гърба си - направо у кошчето !

362

Митева

преди 2 години

Цялата работа е да се набива в главите на избирателите,че видите ли,сегашният прези дент е мноооооого напред ?! Вятър и мъгла напред ! Как може един човечец,който докара такъв хаос в страната ,насади омраза между хората, издига разни парвенюта за минист ри, който не е свършил работа през тия години за две пари,а получава огромна заплата изобщо да се кандидатира за втори мандат ?! Ако бъде избран ще стгане ясно какъв е умствения багаж на гласувалите за "промяна " :))) Той не заслужава довшерие !

361

МП

преди 2 години

До Дамаджана какво мракобесие бе Дамаджано. Всичко в момента излиза на светло и никой никого не беси.Страх го е този който е крадил и замитал държавни средства.Страх ги е некадърниците назначени на държавни постове. Страх ги е далавераджиите че им секнаха далаверите. Дай Боже и след изборите да е така. Че ми писна 31 години кражби и сиромашия.

360

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Хер оберщурмбанфюрер (444) <<< - (по военному майор от СС) - >>> /// Колега бих желал да внеса малко повече яснота в званията на тогавашната Германия, защото сте ме понижили с един ранг. ;) /// Нищо лично. Само за протокола.

359

Дякона

преди 2 години

До АНТИ КОМУНИСТИ след 100 години ще ги сънувате и бълнувате тези комунисти и ДС кадри и техните агенти.