20

Анонимен

преди 2 години

Редовен хаос или подреден хаос, или хаосен ред, или хаос в две редици, или всичко накуп, за да е хаосът неотразимо научен и гениален.

19

x

преди 2 години

На майmuni ни направиха нас и децата ни. До кога ще ги траем тези? Този световен цирк е време да приключва и да се върнем към нормален живот.

18

Анонимен

преди 2 години

Ние ще учим онлайн, няма да позволя тоя *** да си играе с детето ми - експерименти да си прови на неговите. Учителите масово и те няма да се бодат - много ясно. Ако някой като тоя докосне детето ми, ще го излежа. Мамка ви продажна ... ВЪЗРАЖДАНЕ!!! Да посегнеш на хората, децата - смятай какъв трябва да си - ще ги заколя тия!!!!!

17

Бай Пешо

преди 2 години

Денков, внимавай утре в центъра на София като минаваш покрай някой подлез на те срещне народната любов. Че тогава вече и гардовете няма да могат да ти помогнат.

16

Анонимен

преди 2 години

Какъв ред? Нов световен ли?

15

Е, па...

преди 2 години

Верно побъркахте и децата, и родителите! Наясно сте, вероятно, че децата до 4 клас няма как да стоят в къщи по цял ден сами. Най-вече тези в първи и втори клас. Това значи единият родител да е в отпуск, а има ли отпуск изобщо? Някои деца са с по един родител, по някаква причина. Психиката на най-малките ще пострада, защото не могат да осъзнаят какво точно и защо се случва. Те са тревожни, страхливи, неуверени вече. Добре, че децата ми отдавна не са ученици. Съчуствам на потърпевшите.

14

ACDC

преди 2 години

Правителство, което 6 месеца поощряваше невежеството и безотговорността, в резултат на което доведе най-голямата ковид вълна и създаде неадекватно поведение на родителите, сега иска помощи от същите тези родители. Няма как да стане!

13

Анонимен

преди 2 години

Не си пускайте децата там! Това не е нормалното училище! Не знаете какво още са приготвили. Фактите до момента сочат, че нищо не ги спира да изпълняват заръките на Брюксел. А целта е ясна: 100% ваксинирано население. Пазете ги!

12

Анонимен

преди 2 години

другата неделя всички за ръчичка и да гласуваме за ДПС

11

Сериозно

преди 2 години

Тоя очилатко какво иска - да тества деца без синмтоми? Нека "умниците" мисири обяснят как здрав човек, без температура, кашлица, болно гърло или друго неразположение, предава "вирус"!? Това питам от март, миналата година, но отговор няма! Вместо да призовават деца и възрастни с неразположение да остават в къщи, евентуално да се тестват и търсят лекарска помощ, ако се наложи, призовават за безумия!

10

Анонимен

преди 2 години

Когато гледах видеото на Били с очилцата и каза че ако правилно ваксинира хората и децата ще намали населението с 15% не исках да повярвам, обаче сега е факт.Ако сега родители и ние целия народ не спрем този геноцид и предадем децата значи от не става НИЩО.Тези министри са фашисти и е крайно време този съд в БГ да се събуди иначе остава ние да се покажем като народ а не стадо ковце

9

Анонимен

преди 2 години

Не изглежда лош човек ама така е като като се хванеш с комунисти винаги така става, после те плюят.

8

Анонимен

преди 2 години

Точно чрез тестовете и ваксините заразяват веднага. На 3-ден вече болестта се усеща осезателно и вируса поразява. Затова и принуждават за тестване и отчитат росле повече заболели.

7

Анонимен

преди 2 години

родители, помогнете за заробването на децата си. опитни мишшки! днес плюнчене събиране на ДНК. утре ще им бръкнат и отзад да търсят невидимия враг. вдруги ден ще ви ги върнат от училище изпонабодени като бройлери /накои няма да могат да излязат от училкще на собствен ход от незабавните Дефекти на бъркоча. помогнете! мълчаливото приемане на подобни унизителни практики се счита за съгласие

6

спрете се вече!

преди 2 години

За какво ги правите тези упражнения, бе? Един дава положителен резултат на смешния, несигурен тест и децата в карантина. Ще подлудите и учениците, и родителите им. Решил поредния приближен до властта да се нагуши с кинти от плюнkи и айдее, малкото ни деца на пангара. АМАН!

5

x

преди 2 години

Махайте всички мерки и оставете хората да си живеят живота. Мерки, маски, щадящи тестове за деца, потоци, дистанционно обучение, коридори, тъмночервени зони, сертификати, само се замислете какво безумие е това.

4

Анонимен

преди 2 години

Първо трябва да се уточни какво в случая да се разбира под термина "ред". Ако изобщо на някого му пука за българските деца и българското училище.

3

Анонимен

преди 2 години

Да им помага министъра, нали той го измисли.

2

факт

преди 2 години

До Анонименна снимката хунтаджиите на радев и бойко

1

Анонимен

преди 2 години

Ние от кога апелираме за помощ и подкрепа от правителството срещу фашизма, ама нъцки. Гледат си интереса.