140

Анонимен

преди 2 години

Корона вирусът даде възможност на разни соц. учЕни, забравени по разни прашни кабинети и търкали столчета цял живот, дремейки в безсмислената си безполезност, да станат изведнъж популярни и "значими". За съжаление тяхната бездарност и неграмотност се използва като опасно оръжие от властта. Днес прочетох, че друг един такъв уЧен, доц.Глоб е обявила грипа за изчезнало заболяване. Прецедент в медицината - едно заболяване изчезва за даде път на друго. И на тия трябва да вярваме!?!

139

Aнонимен

преди 2 години

Мислещ, останете си с "мисленето". Аман от "мислещи", като вас. Дереджето ни е плачевно. Явно е, че не сте мислещ, нито сте били. Чули сте една дума, извадихте я от контекста на изречението и сега всички ви сърбаме попарата. Мислещи били. Ще ви се.

138

Анонимен

преди 2 години

Науката за възрастните хора се нарича геронтология, но при тази трябва да е палентология!

137

Трогнат

преди 2 години

Милата бабишкера се загрижила за мен! Ще и поискам пари назаем.

136

Мислещ

преди 2 години

"Свететът се държи неадекватно по отношение на коронавируса" - заглавие на интервю на Мира Кожухарова преди да стане съветник в МЗ. Сега вие от кои сте проф. Кожухарова? От адекватните или от неадекватните? Защо не споменавате за тестване и на ваксинираните? Нали те също се заразяват и разпространяват? И ще излезе едно тестване до безкрай, което значи че не можете да се справите с положението? Или впрочем умишлено го поддържате с това ваксиниране по време на бум от болни.

135

А

преди 2 години

Интересът се увеличил? Тази добре ли е, или й е платено добре?

134

Петолъчка

преди 2 години

Писна ми да я гледам тая комунистическа бабичка. Освободи позицията и дай път на младите.

133

П.К. инк.

преди 2 години

Колкото по-малко ги показвате тия "капацитети" и колкото по-малко им позволявате да ни облъчват с техните "послания" , толкова по-добре ще е за всички нас. Трижди кандъм от "указания", от "информация" и от всичко друго излезло от техните уста. Оставете хората да си починат, да изберат здравословна храна и да си гледат личните си работи.

132

Уикипедия:

преди 2 години

Кастрацията е един от основните видове стопанска ветеринарномедицинска дейност. Чрез нея се постигат следните ефекти: изключва се възможността за неконтролирано размножаване на животните; перманентно се потиска половият цикъл; кастрираните животни стават по-спокойни и по-слабо подвижни; кастрираните животни оползотворяват фуража по-пълноценно; в месото на кастрираните животни се отлагат повече мазнини и то става по-крехко и по-вкусно. Ухааааааа

131

Анонимен

преди 2 години

Няма ли тъ пи журналисти-няма облъчване от телевизията. Зомбираха старите хора.

130

Слочаенос?

преди 2 години

Химическата кастрация не е необратим процес. Тя изисква периодични инжекции за поддържане на състоянието и следователно пълното съдействие на пациента. --- Уикипедия

129

Предлагам

преди 2 години

Ковид да получи Нобеловата награда за мир - прекрати всички войни, и за медицина - унищожи всички смъртоносни болести.

128

Анонимен

преди 2 години

Свикнал съм да уважавам старите хора. И ме е яд, че тая баба трябва да я пс.у.в.ам. Седи си на пейките с другите баби и не се занимавай вече с глупости. Квот било било.

127

Анонимен

преди 2 години

Не можахте да уплашите хората и със зелените сертификати.Аз дори свикнах,и това се отразява добре на джоба.Няма излишно харчене.Неваксиниран съм,което ме прави свободен,за разлика от ваксинираните,които се обвързват с тези експериментални течности.Те ще се принудят да слагат още една,и още една.Свободен съм,защото не съм се съгласявал с нищо,не съм подписвал нищо,както са направили боднатите.Ваксинираните са се подписали,те са ангажираните и носят отговорност.Техните имена фигурират.Щастлив съм!

126

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера, нали има нова наука. От една страна кряскат, че има нова наука и лекарите не разбират нищо. В същото време излизат разни професори на по 100г. и говорят за нова наука. Кога станаха професори? Къде преподават новата наука?

125

Селски

преди 2 години

Мда, и този път нашата пословична недоверчивост ни спаси задниците.

124

Анонимен

преди 2 години

Тия убавци си мислят, че като по всички медии ръсят едно и също всеки ден, ще се промени нещо. Наивници...

123

Искат да ни изтребят

преди 2 години

Никога няма да се евтанизирам по своя воля. Ако толкова искате да ме трепете, трябва да се потрудите.

122

Анонимен

преди 2 години

То още от началото беше ясна целта на занятието-ваксуване. Затова и замениха плътния шал и кърпата на устата с един зеещ пар.цал, носен от някои с месеци в задния джоб, че пазел повече. Пазел по-вече? Такива ***.изми разколебават. А кърпата се носи всеки сезон-с профилактична и естетическа цел. Затова влево и си го премествам фара от другата страна на борда.

121

1942-ра Хитлер

преди 2 години

Ако искате да ме ваксинирате, трябва да ме вкарате в лагер на смъртта и да ме набодете насилствено против молята воля, докато съм вързан.