12

Анонимен

преди 2 години

До 11 Аз живея в Испания. Тук най-много чуждемци са от Латинска Америка, Италия, Румъния, Англия, Германия и Франция. Мароканците са около 600 000 заедно с натурализираните. За гражданство в Испания се чака над 12 години, да не мислиш, че се взема толкова лесно?

11

Що"Да"Вида

преди 2 години

Иванчо стига с манипулациите, Русия е федерация, мюслитата живеят в отделни територи там, държави в държавата.В москва даже не съм чувал да има джамия.

10

Иван от Магадан

преди 2 години

Испания си е супер, какво да кажат в Руската федерация, където 30% от населението са мюсюлмани благодарение на Путин и неговият евразийски съюз?

9

Лъжеш

преди 2 години

До 2 Не са повече от 2 милиона общо от 48 милиона население.

8

Ива

преди 2 години

До 8 "ще превземат цяла Европа. За съжаление този процес е неповрътим."Не е така, мерак да имаш всичко може... виж, преди да дойдат новите Фюр.; аа.. Лидери , ще стане първо много зле... "Поправете ме ако греша" в тубата преди седмица бе интересно относно Българската История и едни сложни времена

7

до 7

преди 2 години

Че Латинска Америка 90%си е корвното им население бре! Не виждаш ли, че всики са червено кафява инки, ацтеки и прочие! Това, което си написал е абсолютна глупост!

6

Нагли арабели,

преди 2 години

но еквадорците и всичко останали индиански емигранти на територията на Испания са още по-нагли!!

5

Анонимен

преди 2 години

Които не се е сблъсквал с наглите *** той не знае колко са подмолни и хитри. За тях спирачка няма, и ще превземат цяла Европа. За съжаление този процес е неповрътим.

4

Антон

преди 2 години

Вече и по въздуха пристигат нелегални мигранти. Невероятно как лесно става с наивната, хуманна Европа, след 10 -тина години ще има наистина смяна на населението. Както Америка се латинизира, така и Европа ще заприлича на на тези, които я нападат.

3

Анонимен

преди 2 години

Ба си хитреците. Арабите са умни, не случайно 200 г са я владеели тази земя на испанците.

2

Анонимен

преди 2 години

Браво на Испания , най - после спря 10 мигранти да влязат в Испания! Ха ха ха Мигрантите в Испания от Африка и Азия са поне 5 -10 милиона

1

Перник мутри

преди 2 години

А Пернишката организирана престъпност продължава да изтезава хора, а от МВР и ДАНС са в захлас - Гешев е доволен!