39

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да я публикувате тая новина сутринта непосредствено след статистиката с измислените бройки. Целта ви май е да я прочетат по- малко хора.

38

И сеа кво

преди 2 години

Ваксинацията мандатна ли е или не е мандатна?

37

Ss

преди 2 години

Тука антивъксарите нещо са се превъзбудени от рано рано. Радвайте се, че не живеем там а тук където ваксините не са, не са били и няма да бъдат задължени!

36

Анонимен

преди 2 години

И кво пише на плаката?''Моят клин е мой избор,аз ще реша кой да ми го скъса!''

35

Анонимен

преди 2 години

Ще си играме още няколко години на вълни и накрая пак до там ще стигнем, за жалост по трудния и дългия път.

34

Дъи пак

преди 2 години

Ако един човек съди държавата че нарушават правата му ,няма да го оправдаят. Но ако хиляди пуснат жалба ,то съдът няма как да отметне. Ако не искаме да ни задължът да си вкарваме неизвестни субстанции ,трябва много хора да пуснат жалба

33

Анонимен

преди 2 години

Една хубава новина да видя в тоя сайт! Не може пет ... да подчинят цял свят.

32

До 999

преди 2 години

Поклон пред НАЙ бедния народ в ЕС, пред най-корумпирани те в ЕС, най-бързо изчезващи на планетата, с най-висока смъртност от Ковид на света след Перу!!!???Кланяй и си вярвай!Ако тази вирусна вълна продължи, благодарение на антиваксъркия "дух" на бг популацията и не решимост на власт да управлява катастрофата, ще се кланяш скоро на Свети Петър.

31

Случаен минувач

преди 2 години

До 29 Ти гледал ли си го събитие 201? Аз го изгледах, 1 час и малко е видеото. Направи ли ти впечатление какво казва представителят на ФБР? "По целият свят ще избухнат протести, държавите да ползват жандармерия и армия, за да ги потушат!". А един от фармацевтичните фирми се изцепи: Ние ще произведем ваксини, ако хората не ги искат, ще ги слагаме насилствено! Слава Богу, останали са разумни хора като съдиите, излезли с това постановление.

30

Съвет

преди 2 години

Да гарантират обезщетение за усложнения от ваксината през следващите 5 г.ако изобщо се появат такива и ще се ваксинирам. Смятам че сумата от 250 000 евро на човек е достатъчна. Ако са безопасни ваксините значи няма да има усложнения. Няма нужда от томбола, натиск, заплахи и други подобни. Това е единственото условие. ИНАЧЕ НЯМА НИКОГА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ

29

Гошо

преди 2 години

До Анонимен26Не ми е ясно съда как с такава категоричност решава въпроси от това естество То все едно да отмени торнадата защото не минават по определения от закона маршрут

28

Психар

преди 2 години

Малко преди събитие 201,Светия Дух се оттегли от земята.Събитието 50-ница вече не е актуално.Сега работи с единици, които са податливи. С една цел, спасението на душите им.

27

Анонимен

преди 2 години

Дедо съжалявам да го кажа но всичко вече е загубено. Предадени и продадени сме. Това са последните ни месеци. Не знам дали е по до бре да умрем или да останем живи след разрухата. Всичко което става е едно безумие. Тези които се доверяват сега утре ще падат по улиците и ще се молят за помощ но ние няма да има как да помогнем.Филанропите сатани ни дадоха курбан. Надежда всяка тука оставете. Останалите живи да ги оплачат в пустоща и тържствуването на сатана.

26

Dedo

преди 2 години

Дано устискат на натиска, може би не всичко е загубено

25

Германец

преди 2 години

Сккоро ще раждам кюрдче от Програмиста. Снощи се мандръсахме зверската, дано да не пометна!

24

Германец

преди 2 години

"ПОКЛОН ПРЕД БЪЛГАРИТЕ! НЯМА ПО- МЪДЪР НАРОД ОТ НАШИЯ!!!" -- Наред ли е всичко? Звучиш като след инсулт.

23

Анонимен

преди 2 години

"Причината - сериозни законодателни и конституционни въпроси" Въпроси? Наппишете го правилно - "Причината - сериозни законодателни и конституционни нарушения"

22

Германец

преди 2 години

Сега изведнъж лошите американци станаха добри, щото на ганюгите така им пасва :)

21

Анонимен

преди 2 години

Страхливците да не се радват много, че ще ги ударят с локдаун. Докторите вече откачиха заради празните дърдорковци антиваксъри според които след 2 г. ще останат само те, смешници.

20

999

преди 2 години

ПОКЛОН ПРЕД БЪЛГАРИТЕ! НЯМА ПО- МЪДЪР НАРОД ОТ НАШИЯ!!!