45

3M

преди 2 години

А у нас кога?

44

Шyт

преди 2 години

Бacccu, колко смърт на българите донесе желанието на Pyндю да спечели 2-ри мандат! От популизъм нито се ваксинира, нито призова за ваксинация!

43

Анонимен

преди 2 години

Повече от ясно е вече - никаква борба с вирус няма. Борбата е срещу тези, които държат да защият основните си човешки права, последните защитници на разума и справедливостта.

42

Анонимен

преди 2 години

гърчеехте се, убивахте други българи и ги гонихте от земите им, унищожавахте ни културата, погърчавахте който е останал. сега идва семтчицата етиопци. ще видите кой е истинският божи народ. имаме още малко да изплатим за богомилите и после жална майчица на всички дето ни правят злини - ефрейтори, гръци, турци, сръби на върби, макета, "руснаци", американци, ЕСесовци и тем подобна ***. дръжте се българи, и оставете сатаната да си маркира слугите. България ще пребъде.

41

Анонимен

преди 2 години

много правилно каза един известен бизнесмен... "простотията уби инстинкта за самосъхранение".. и тоеа е факт

40

Анонимен

преди 2 години

Шефа на Файзер не беше ли грък?

39

1

преди 2 години

Не е работа на неваксинираните да пазат ваксинираните, това е работа на "ваксината"!

38

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде има едни шубета за които ваксината е някакво страшилище. Жал ми е за тези хора и за съжаление те пречат на другите. Докторите им обясняват, че е по добре да се ваксинираш отколкото да го прекараш, но в нета пише друго за тях. Тогава ще ги ограничават, те си го избират.

37

Маринела Цветанова

преди 2 години

Политически слугинаж и гавра с правото ще бъде ако съдилищата в България установят съдебна практика че зеления сертификат не ограничава общи човешки права въз основата на псевдонаучни и маркетингови политики. Абсолютно безобразие е да се твърди, че 10-те лв. за пробовземане които работниците са изнудвани да плащат от джоба си през ден, били пренебрежимо малки на фона на опасността от заразното заболяване Ковид 19. Нека българските съдии да слязат на земята, за да не отговарят утре през народа.

36

Анонимен

преди 2 години

Аре ваксинирайте се ме ми писна ит тая пандемия .Нищо няма да ви стане .Кви сте кухоглави мага-рета само !

35

Анонимен

преди 2 години

А теб може и да те няма след половин година....

34

ВЕЧЕН БОЦ

преди 2 години

Споко, боцкоманчета, до половин година и вие ще сте "неваксинирани"... И така доживот, ако искате СЕРТИФИКАТЧЕ ЗА СВОБОДА хух

33

Анонимен

преди 2 години

Сэрдете се та себе си за инфлацията , кризата и умрелите. Половин милион души в карантина. Близо 9000 хоспитализирани. Не си работи. Само харчове за лечения, болничти , тестове....що? Щото ги било страх от ваксините! Еми сърбайте си попарата! Лошото е, че завлякохте всички към дъното.

32

Анонимен

преди 2 години

Ако ваксиниран се разболее , което е рядко, да, ще бъде заразен, ще стои в карантина както всички. Но по-бързо ще се изчисти от вируса и много рядко ще стига до болница. Антиваксърите тежат на болничната система, на социалната система, те са причина за фалити, безработица, инфлация и за да не срутват икономиката напълно се въвеждат ограничения. Навсякъде! Това е положението.

31

ФСБ до умен ваксър

преди 2 години

До 29 Пак ще говорим след 10 годииииини...

30

Дедо с изкуфела баба

преди 2 години

Абе, бабата е ваксната, а аз не съм. Може ли това правило да се въведе задължително и при нас?

29

Анонимен

преди 2 години

Колко ли трябва да си ***, че да не виждаш ползата от ваксините. Всичко е изнесено, статистика, смъртност , заболеваемост по възраст, време, държави, ваксинационен % , хоспитализации....

28

До 27

преди 2 години

Много добра идея - ваксинирани и неваксинирани - разделени, но с възможност за социален и всякакъв живот, образователни, здравни и всякакви услуги, но само в своята общност. Значи разделяне и никакво смесване, та да видим проценти на заразени, болни и т.н. :)

27

Анонимен

преди 2 години

Принципно няма лошо да не се мешат ваксинирани и неваксинирани. Така по-ясно се вижда, че ваксинираните разнасят заразата.

26

Анонимен

преди 2 години

Нека се гърчат гърчолята, не помага.