264

Анонимен

преди 2 години

Дамаджана Рашков, от тебе по-пропаднал НЯМА!!! Лъжец си, какво доказа от всичката помия, която изля по студията? Бил университетси преподавате??? Питайте студентките, до които искаше да се докопа!

263

Анонимен

преди 2 години

След месец никой няма да помни Прашков и великите му акции/най вече срещу ГЕРБ/

262

Анонимен

преди 2 години

ДУБРУТРУ ЛЪЖЕЦ РАШКУВ- НАЗДРАВЕ ...ЛИПСВАТ НОВИ ПОРЦИИ С ЛЪЖИ.

261

Бай Ставри

преди 2 години

Ние тук ще имаме много време да объждаме фалшифицирането на избори с Боко Рашков и Румен Радев.

260

Анонимен

преди 2 години

Борисов пита за Костинбродски вариант,Рашков по навик говори за милиони.20-и имот ли му трябва на вътрешния,че само пари са му в главата?

259

Анонимен

преди 2 години

Мая Манолова , Киро язовиро и Радев се асоциират с Рашков. Държава управлявана от Рашковци е по зле от сталинизъм. Нищо добро не ни очаква от тези хора, по добре да хвана пушката , отколкото да гледам тази *** да коли и беси.

258

Fi

преди 2 години

Българина е *** и примитивен. Обича да го крадат. И се възхищава даже на крадците. Доказателство? Прочетете коментарите по надолу

257

факт

преди 2 години

ДАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ИЗЯВЛЕНИЯ НА РАШКОФ И ЗАГБАТА НА РАДЕФ НА ИЗБОРИТЕ Е СИГУРНА.

256

лоша работа

преди 2 години

До Айде бе Рашков!!!!Колкото и кражби да открие щом НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА все тая!Вашия човек е некадърник!:))

255

dakotabg

преди 2 години

Успял политик /освен в личен план/не съм виждал,но точно този,ли трябва да го каже...

254

От нас зависи

преди 2 години

Фалшифицирането на изборите е престъпление! Рашков като изпълнител и Радев като вдъхновител трябва да бъдат изправени пред съда.

253

Анонимен

преди 2 години

Чашков (пардон, Прашков), или дон Дамаджани... ти даже не си и политик. Ти си алкохолизиран скелет, изваден от гардероба за да плаши "врагът".След 14-ти, ще те приберат пак там където ти е мястото!

252

Анонимен

преди 2 години

Ама вие тука сте големи умница...Бинго, Бончо, Маке и още кой ли не...Яд ви е и на Радев, и на Рашков. Интересна машинация спретна Борисов тооочно преди изборите! И естествено овчите глави като неговата силно се зарадваха.

251

Абе Рашков

преди 2 години

Можеш да лъжеш всички хора за кратко време, Можеш да лъжеш някои хора през цялото времеНо не можеш да лъжеш всички хора през цялото време

250

Реалист

преди 2 години

За шест месеца ровене и чегъртане, на пияницата само Мата Хари му е останала,и пресушеното язовирче на Кирето! Не е намерил доказателства за пет лева, а само партенки пуска до изборите! Това вътрешен министър ли е , или флрца-клюкарка на Женския пазар?

249

Анонимен

преди 2 години

От 10тина точно преди изборите Дамаджан министър сън не спи нонстоп громи ГЕРБ и Борисов дали и това, което е казал ще разберем след изборите. Целия ресурс на МВР е прегнат в една цел и този гаф на министерството с охраната на незнайно какви машини е нормално да е ядосан цялата "пушилка" и разходи може да отидат в дерето ако райата разбере каква шапка му кроят - уж гонят *** за платения вот, а си охраняват устройства за "своя вот"

248

Русенец

преди 2 години

Има една приказка - крадецът вика дръжте крадеца. Надали има по-пропаднал политик и човек от Бойко Рашков. Съжалявам студентите му от УНСС, след като чух от неговите уста че признава само НК и НПК. Това е недопустимо в една европейска държава. Злобата и желанието за мъст е размътило мозъка /ако въобще го е имало/ та този "доцент". Всъщност само с центове не се става милионер с толкова имоти. Досега изричаше само лъжи и злобна помия. Нито един категоричен факт. Срам и позорл Но идва край на това.

247

Рашков

преди 2 години

Този агент на ДС как е натрупал милионите си? Иначе прилича на алкохолик с тия торби под очите?

246

Анонимен

преди 2 години

ДСар, който през цялата си кариера се е занимавал с мръсни кампании, обясняваза за "пропаднал" .... каквото и да било. От червените по-нагли НЯМА.

245

Анонимен

преди 2 години

До ууу...тази Коледа ще е последната. Изобще...