356

много важно

преди 2 години

След Радевата Зима всички които са гласували за чуждопоклонника ще бъдат много разочаровани. Но така е. Това което могат сами да си направят, никой не може да им го направи.

355

Анонимен

преди 2 години

Не знам след всичко, което направи фигуранта, как може да има още някой, който да гласува за него?

354

Анонимен

преди 2 години

Ние сме малък, но много *** народ! Защо търсим спасение там, откъдето няма да го намерим! Защо ни се втълпява, че трябва да избираме между Радев и Борисов?

353

Ха

преди 2 години

Подготвяте ни за победа на Радев ли ? Я си проверете пак сметките ,че тези допълнителни машини вече ги разкриха.

352

РВ

преди 2 години

Пулна мобилизация на гербавите интернет мравчици се усеща. Пишат, цъкат минуси, паника и ужас тресе крадливата шайка. Другата седмица ще сме по площадите от радост. Ерата на крадците свърши! БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ!

351

Кафяв гербер

преди 2 години

Картинката е следната , За Герджиков гласуват замо и единствено гласоподавателите на Герб , а за Радев почти всички останали , така , че даскалчето няма никакъв шанс

350

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Този резил за Герб ще е много по-голям от онзи резил с Цецка

349

Хак им е

преди 2 години

Как печели ли? Просто е, само от контрабандните машини 228000 гласа.

348

Анонимен

преди 2 години

Агенция Скалъп попитали 1025 човека и скалъпили поредната лъжа.

347

Анонимен

преди 2 години

Вие сте най-простия народ на света.

346

Лекар

преди 2 години

Хората , които искат "зелен сертификат" трябва да знаят, че вместо сертификат получават зелен миризлив чорап !

345

Марин

преди 2 години

Не знам дали ще издържа 5 години. Вече се замислям сериозно дали да отхвърлям следващата оферта за работа навън. Просто ще се върна след 5 години прескачайки труповете на неудачниците, които си мислят, че червените ще им оправят живота.

344

ДОБЕРМАНЪТ РАШКОВ

преди 2 години

ЗАРАДИ ДОБЕРМАНЪТ РАШКОВ И НЕГОВИЯТ КУКЛОВОД РАДЕВ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРДЖИКОВ И ГЕРБ. НЕ ХАРЕСВАМ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ВЪВ ВАРНА И МИСЛЕХ ДА НЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ, НО СЕГА ЩЕ ГО НАПРАВЯ. ТОВА, КОЕТО ПРАВЯТ РАДЕВ,РАШКОВ И ТЕХНИЯ ПРИЯТЕЛ ГЕРГОВ НЕ БИВА ДА ПРОДЪЛЖАВА. ТОВА ГО НЯМАШЕ ДОРИ ПРЕДИ 89 Г ИЛИ ПОНЕ АЗ НЕ СЪМ СВИДЕТЕЛ НА ТАКИВА МЕТОДИ.

343

БРАВО НА ГАЛЪП

преди 2 години

НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ ТИ Я КОП..ИЛЕТА ВИНАГИ ЛЪЖАТ В ПОЛЗА НА КРЕМЪЛ. АРЕ ЧУПКАТА БЕ!

342

Тома

преди 2 години

Лъжат ни с процентите за да не се "изненадаме" когато ни кажат как са протекли нагласените избори.

341

Гост

преди 2 години

Този вече му нямам доверие и не бих гласувал за него след като въведе зеления сертификат. Сертификата имаше за цел да се прилага за пътувания между държавите в ЕС, а не в самите държави. Сега принуждават хората да се ваксинират за да могат да работят. Пълно безобразие.

340

Теоловете отблъскват

преди 2 години

До Радеф отблъсква: Виж си собствената физиономия на о'гледалото, г'лупак. А бат'ти Бойко можеше да се сеща да се бръсне от време на време, поне когато ще го показват по телевизията.

339

Радеф отблъсква

преди 2 години

Представяте ли си тоя грозник да го гледаме още 5 г.?

338

ЬЬЬ

преди 2 години

Както се очертава,според соц.агенции,още много дълго ще ни мирише на зелени чорапи,които, по свое лично усмотрение, ще продължат да мачкат конституцията на РБ,да насаждат разделение и омраза на българи срещу българи.Мечтата на радев за еднолично управление е в ход и бележи напредък.Ду***** да ни е яко!Но това е сегашната България.Свободата и демокрацията са противопоказни за нея.ДС е била,Е и ще бъде с този президент още много дълго на власт,а горчивите изводи ще направим след време.

337

Тиин

преди 2 години

Искам като порасна да стана президент , да вдигам юмруци , да тъпча конституцията , да разделям народа - защото всеки знае - разделяй и владей , да назначавам некадърници в правителства и какво от това ,че народа мизерства и мре от пандемии , нали аз ще получавам пет цифрена заплата и ако ми е кеф ще мога да назначнавам роднини и съмишленици на топли местенца. Искам да съм обграден най-малко от 27 ченгета , защото те всички имат пищови и ще ме пазят. Ама има време-сега съм само на 15г.