77

Правилно

преди 2 години

Служебното правителство добре се справя. Докара ни до второ място по умрели на милион.

76

Проф.

преди 2 години

Христова 120 лв първичен.След това отиваш 400 лв кръвни иследвания в туци Бъдем в газо.60 лв вторичен и още 250лв в кръвни иследвания в Бадем в газоо.Накрая 180 лв за лекарства .

75

до 84

преди 2 години

Я ми кажи когато някой подпали пожар,пожарникарите ли са виновни или оня дето го е подпалил?Във Видинската болница преди панаира имаше само няколко болни,а 2 месеца след панаира вече са стотици!Общинските съветници направо предадоха Видин така както Юда предаде Христос!А после докторите били виновни!Я си помислете пак!Сега държавните управници избори ни спретват,та пожара още да се разгори! Значи електронно преброяване и банкиране от години има,но избори не можело да има!И пак докторите виновни!

74

до 85

преди 2 години

Какъв сертификат?Имам го и още никой никъде не ме е питал за него.Сега в момента няма никакви мерки,защото ги е страх да не"сърдят електората".След изборите -не ми се мисли колко болни ще има!Някои градове като Видин ще са като Припят унищожени!Сегашното положение е поради липса на мерки.Във видинското отделение за болни от ковид преди панаира имаше 5 болни,а след панаира 120!Отделно от това велможите на Видин се лекуват по обетованите болници в София и затова за столичани няма места!

73

Анонимен

преди 2 години

Ами ние не сме минали още нищо, по-точно сме я докарали до никъде.

72

кво рече

преди 2 години

"Без тежки мерки..."? А зеления сертификат? Не ми казвайте, че това не е изнудване! Хората са принудени само защото няма да могат да работят. На никого не му пука за вашите числа и прогнози. Вече 2 години тормоз и става все по-гадно. А ваксинираните (като Кацаров) защо носят маски, щом са защитени? Нали ви действат "ваксините"? Действат ли!? Този режим ще свърши един ден, но не и по лесния начин.

71

Анонимен

преди 2 години

Нюрнбергски процес + Докторски процес!

70

Анонимен

преди 2 години

тая живна от коронката и пак цъфна, явно по леко се е отървала от Кунчев, ама иначе и двата яко надрусани с вакса бяха, това са само от тия дето са ни известни, правете сметка колко наваксани има по болниците ама се крие или пък се казва че сергификатите им били фалшиви

69

Коментар

преди 2 години

Нищо не сте минали и положението си е както преди две години само дето си измисляте разни мушенгии да си пълните банковите сметки

68

Опонент

преди 2 години

Сравнително добре? Вижте статистиката. 90% от смъртните случаи са на хора над 60 г. с "придружаващи" заболявания. Само не е ясно защо се приема, че диабетът е придружаващо заболяване на ковида, докато в действителност ковидът е придружаващото заболяване. Защо не се предприеха мерки за масова ваксинация на възрастните хора, вместо това две години се правят уникални простотии.

67

Анонимен

преди 2 години

В БГ бялото население е застаряващо. Нормално е да умират старите. Възползват се от това, за да принуждават народа да се боде. И за пари много ясно. Кога са виждали медицинските сестри толкова пари? Докторите се облажваха под масата, ама другите само преглъщаха.

66

Значи

преди 2 години

Червенокоса кукундрело, ваксинираните нямат филтър и разнасят зараза, пък децата дето рядко боледуват ще ги тестват нонстоп.

65

Анонимен

преди 2 години

72 ние сме 3ти по смъртност и без ковид, при това от поне 20 год все е така. Ала никой не го оповествяваше. Сега обаче им отърва да ползват тая статистика. Върни назад статистиката и ще видиш, че сме така много преди ковид. Факти, само факти.

64

Анонимен

преди 2 години

Права е! Никакви тежки мерки не е имало, зеления сертификат беше за наивниците да ги изпонабодат. Тежки ще станат като почнат с гнусния натиск върху децата. А за да видите шизофреничните мерки на Кацаров елате да видите какво става в момента на гробищата. Толкова народ един до друг и огромната част от тях са старци. Няма никакви мерки, никакви маски, никаква дистанция. Храна се разменя между хората. Въпросът е защо това се позволява на старците, дето влизат в болница, а смазват децата?

63

До Майна

преди 2 години

Ами няма логика. Цари пълен хаос. На някои ни наложиха локдаун, за да не можем свободно да ходим на работа, а други ходят където си искат. НЕ на зелените сертификати! ДА на Свободата!

62

Анонимен

преди 2 години

Ами колко добре да сме минали? Трети по смъртност от ковид в света сме.

61

минувач

преди 2 години

Българяя в момента се намира в плато на вълната. Колко време ще продължи не се знае. Това че днес заразените са под 5000 не е основание да се дрънкат гупости на килограм. Най ме е страх от канцеларските плъхове! За тях баба ми казваше: Учено, учено та чак просто.

60

дедо

преди 2 години

Нито тази кифла, нито началниците й знаят за какво говорят! Вирусът има магнитно-енергийно поле и не се влияе от химически препарати. У нас има обаче хора, които не са се продали на фарма-мафията и предлагат метод за превенция и лечение само за 2 дена - виж Асоциация Плазма България в Гугъл или тук:

59

Анонимен

преди 2 години

Миналата седмица раздаваше противоположни изказвания! Шумкарка, професорка! Аз не бих си пуснал децата при нея да ги гледа!

58

ура

преди 2 години

Преминахме вълната казалл удавникът и се отзовал под другата!!