112

Анонимен

преди 2 години

Нали това е целта Бойко Борисов сам да влезне в капана

111

Анонимен

преди 2 години

вчера бе казано "БНБ: Бойко Борисов не е собственик на банка", което може да е вярно за момента на даването на това съобщение. Имал ли е обаче Бойко Банка към момента на Рашковите думи и имал банка след съобщението на БНБ само Цветанов от 6я етащ може да каже през асЕнсьора. Казус като двойното гражданство на Киро дето се заврърте у виро на язовиро.

110

Борисов има в Банкя!

преди 2 години

Баце го лъжат и мажат и то кът си нема кво седнало да се репчи.Тия хора вчера на пресконференцията, един по един се изказаха за огромните нарушения на бокорасите, а то тръгнало да се ежи на Рашкича че бил казал че некое си Боре имал банка. от сега е яасноче наричайки Рашкича пияница-споко ще врътнат изречението с думата бака в изречение с дума БанкЯ, и добавят изпуснатото "в", в Банкя"="Борисов има в Банкя" е казано.това е като онова "таковете да дойдат"от ПМладенов което"да им таковаме майката"

109

Анонимен

преди 2 години

Подвели са го да си бие ваксините направо в главата за да са му силни раманата

108

Ааа

преди 2 години

До Анонимен 82 - Ааа имаше - Кадафи и Нуриега ( на Панама ) !

107

Божее

преди 2 години

До Бай Гроздан - Ти пък си еб.си и льо.мана - Да не ги е носил той бе ?!

106

Няма значение

преди 2 години

Важното е че вече стана обществено достояние , и това което е от значение е че му вярваме , и всичко казано за теб примесено с всичките ти простотии за 12г. , е повече от достатъчно ! В допълнение идват и разочарованията на "НАЧАЛНИЦИТЕ " ти , а като добавим и ужаса на Европа от Гешев и неговата арогантност - Как ти изглежда всичко това - На твое място бих бягал без да се обръщам , а не да се буташ пак за " управник " !!!

105

Бай Гроздан

преди 2 години

Няма как да носи в сакове толкова пари дори да е Батман.

104

Анонимен

преди 2 години

До бай Вълчо от Хисара - Докато се опитвам да разбера пре мъдрите ти иносказания и разбъркани подобия на мисли, чуда се как 15 години си записвал и препрочитал какво е казвал Борисов!

103

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

До Анонимен от пост 10З:Записал си:Медицината няма шанс срещу тоя мутант, дано народа ни има.. .Е,медицината е най -превилигирована след периода от2000г.Този век е на чисто медицинските технологии, био технологиите,фармацията и пр.Ако ти искаш да провериш доколко съвременната мед. наука може да търпи загуби от такива видни граждани на Банкя,то може и да си прав.Можеш ли да ми цитираш едно правилно грамически изречение изказано от видния гражданин на Банкя?Щото аз не се сещам за последните 15г

102

Активист на БСП

преди 2 години

Ама това затворника от Чехия,ли бе🎃

101

Факт

преди 2 години

До АнонименБанката може да заведе дело,дори всичко да е абсолютна истина,заради особен закон забраняващ разпространяване на информация за банките!

100

Анонимен

преди 2 години

Глей кво стаа. Тва е България, детка. Мутри, чекмеджани съдят МВР-то.

99

Факт

преди 2 години

Баце не е успял да осъди никой,самият той е осъждан няколко пъти за лъжи.Ако не беше на власт,присъдите му щяха да са десетки,заради ежедневното плямпане на глупости.Никъде Рашков не е казал за притежавана от Борисов банка,а за свързана с Борисов.Впрочем,навремето ако си спомняте,Цв.Бориславова купи голям дял от намиращата се в тежко състояние СИбан(тоест евтино),веднага след това правителството на Борисов("нямащ" връзка с Бориславова) прехвърли държавните пари в нея и акциите и поскъпнаха много

98

СЕВДА ТВ

преди 2 години

Мобилното му банкиране е през Джипката

97

Анонимен

преди 2 години

БНБ"Борисов не е собственик на банка"

96

Анонимен

преди 2 години

Този убавец навремето по същия начин съди Волен Сидеров за клевета, накрая го осъди и се оказа, че трябва да му даде повече пари за съдебни разноски, отколкото беше обезщетението, което му е поискал.. Смех. Само губят времето на съде с глупости. И за кокво го съди сега? Че казал нещо за банката на Цветелина Бориславова. Това не го ли кзнае всеки втори у нас?

95

Анонимен

преди 2 години

Кеф!!!

94

Анонимен

преди 2 години

Ами банката си я и а само че се води на името на любовницата на Про стия крадливец - Цветелина Бориславова. И това не е някаква тайна. През нея да изпрани доста милиарди.

93

Анонимен

преди 2 години

Наш Григорчо пак паднал на тенис,ама понеже паднал и статийка няма