7

Анонимен

преди 2 години

Майка ми е с десет различни болести и личният лекар категорично отказа да я ваксинира, защото не се знае как тя ще й подейства. Но възрастните които са в добро физическо състояние или поне с малко болести трябва да бъдат ваксинирани. Защо в дома не са го направили, не знам. Може би защото навсякъде се шири това от типа " на тази възраст.." Възрастта изобщо няма значение. Всеки заслужава да живее.

6

Анонимен

преди 2 години

Защо не са ги ваксинирали? Навсякъде в Европа ваксинираха първо пациентите в старческите домове, домовете за хората със специални потребности и персонала. Що за нехайство!

5

Въпроси

преди 2 години

На каква услуга са потребители старите хора в дома в Априлци? Мисирката птица ли е или човек? Нужна ли е диплома за да бъде мисирката журналист или може и без кетап?

4

д-р Дрегер

преди 2 години

Случили са на неграмотен вирус - сертификат, не сертификат, той е длъжен да провери на практика дали е поставена ваксината или не.

3

до 1

преди 2 години

Всички в дома са ваксинирани. Значи ваксините работят. Ще се усетите, че колкото повече ваксинирани повече болни, ама дано не е късно

2

Всъщност

преди 2 години

тормозят всички...искат да се отърват от възрастните и децата...ДА ОСТАНАТ САМО ПОСЛУШНИТЕ СЛУГИ....

1

Анонимен

преди 2 години

Там хората не бяха ли ваксинирани? И ако не са, някой може ли да ми каже защо не са? Те умират. Но тормозят децата, защото някой дедо не щял да се ваксинира. Ей на това му се казва убийствена логика!