32

Испер

преди 2 години

Няма никаква злоба, само обективно говорене за Швеция. Тези хора там са свикнали само да ги хвалебстват. Поради това определено вече се самозабравят и почват да досаждат на мнозинството в Европа с екстравагантното си поведение. Още веднъж да им се натърти за да разберат по-добре. Не е задължително всички в ЕС да ги харесват.

31

Тото

преди 2 години

Аз пък не ги харесвам. Сега какво трябва да се извинявам за това ли? Шведите трябва да свикнат с мисълта, че не могат всички да ги харесват. В допълнение вече съвсем ясно се виждат, че тяхната еко мания става вече отблъскваща за останалата част от Европа.

30

Ясна е работата

преди 2 години

Исторически шведите са едни от най-големите замърсители на планетата.Свръхиндустриализирани,вероятно изгорели милиони тонове въглища,благодарение на което и свръхбогати;сега станаха природонещо си ориентирани и ще продават на останалия свят играчките,които ще "пазят"природата.Нищо че те са стигнали това ниво след 300 и кусур год. замърсяващи производства,хилядократно повече от останалите.Сега са ЕКО,а останалите да си спират производствата и централите,щото трябва планетата да се пази.

29

skellefteå

преди 2 години

Произнася се Шелефтео.

28

Испер

преди 2 години

Ало 35. Как е времето в Анкара?

27

Анонимен

преди 2 години

Тия от липсата на слънчева светлина с годините съвсем изперкват, ама не са проблем де там скоро ще ги сменят едни по мъргави расли при повече слънце

26

Бай Шиле

преди 2 години

Като гледам АББА, поизперкали са шведите ....

25

Анонимен

преди 2 години

Еее, дойдох за коментари и малиии ... Личи си, че бай ти гандюган още не го е пуснала ракийта от съботата.

24

А

преди 2 години

Могат ли изобщо да обяснят за какво им е небостъргач !

23

Испер

преди 2 години

Вероятно и никой швед няма да се качи на дървен небостъргач. Някой парашутист от Стокхолм е усвоил едни пари и сега търси *** в източна Европа да му се възхищават.

22

Анонимен

преди 2 години

Тук има ли нормални?

21

Шушумига

преди 2 години

Страхотна екология, гениии, ум да ти зайде.За колко продават технологията ?Цел свет се избива да я купи.

20

Испер

преди 2 години

В стила на Н1 - Швеция в момента е гола вода.

19

Н1

преди 2 години

Първо един виц: На балкон на първия етаж през соца, един сложил домашен суджук да съхне. Крадци го надушили и една нощ прескочили да чорат. Спипват ги патрул на мица: -Кво прайти ве? - Амии-присетил се единият-прайми украса за 7-ми ноеври.-Ааа, добре-казали мильовците и отминали. Но на единият му дошло:-Чакай бе, ми то 7-ми ноември мина...-Верно-съгласили се крадците-сваляй украсата! Так. Днес е 7 ноемв., ден на октомврийската революция. Ако шведите имат всичко това, то е защото са нямали 7 ное

18

Испер

преди 2 години

Ние само ги коментираме, КАКТО и те нас ни коментират. Акъл може да им дадем само, ако ни попитат възпитано и са готови да си платят за това.

17

Анонимен

преди 2 години

Това е раи е така да си полегнеш на зелената трева през лятото на залес слънце и да гледаш звездите това ще бъде страхотно преживяване.

16

Испер

преди 2 години

Напъни се малко, попътувай малко в ЕВРОПА и ще разбереш.

15

Анонимен

преди 2 години

До Мухахаха! - Мхм ... и кво?

14

Анонимен

преди 2 години

До Испер - Нищо не разбрах ... Може ли, да се опиташ да го оябсниш, като за някой, който не пие ракия от обяд и не виси по-цял ден из казината, че да ти рабира бабаитския български.

13

SHEFA

преди 2 години

ПА НИЕ ИМАМЕ НАД 5000 НАСЕЛЕНИ МЕСТА ТОЧНО ТАКИВА-КАКВО МИ СЕ ХВАЛЯТ ТЕЗИ? ДОРИ И БЕЗ ЛЕТИЩЕ-ОЩЕ ПО ЕКОЛОГИЧНИ.-АМА ЖИВЕЯТ ПО ОТ 3 ДО 7 ЧОВЕКА НАЙ МНОГО.