13

Да

преди 2 години

Забелязвате ли как лека - полека всеки път увеличават времетраенето и изискването на сертификатите. А във Франция има над 70 процента ваксинирани, защо не отпадат мерките и сертификата. Нали това беше условието? Нещо ни лъготят май.

12

Плоскоземец-шоп

преди 2 години

баааа, шъ се ваксинирам, да, бе да! да ми вкарат амониев бикарбонат, тетрахлоретилен! !е май и суперфосфат имало+алумин на прах- не, мерси!

11

Martin

преди 2 години

Луди са...

10

Без ръце

преди 2 години

Хубава работа, ама .....френска.

9

Белмондо

преди 2 години

А, ама защо така, нали всички вече сме ваксинирани във Франция?

8

Браво

преди 2 години

Пичове

7

Анонимен

преди 2 години

За нормално 75% не стигат, нека са 100%, ако и те не стигнат 101%. Има надежда! Проблема, е че политиците не променят политиките си спрямо данните. Когато експертите почнат да си променят мението, просто ги сменят с такива, които им казват да продължат, както досега. Дори и да искат, няма друго решение, освен да се надяват провалените мерки, по някое време да сработят, и те да се похвалят като спасители.

6

Единствената

преди 2 години

държава, която не изисква Зелен сартификат в ЕС е Испания! Всички други пълна излагация! Испания има по 1500-2000 заразени дневно!

5

До 31юли 2022

преди 2 години

До ?И това при 75% ваксинирани. Да, точно така. И ще има непрекъснато ходене за тия, дето са се хванали на хорото.Скоро ще изтече срока на сертификата и се водят неваксинирани. Живеят си живота, ахаха

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 еми ТО Е. Прочети Конституцията

3

x

преди 2 години

Ама вие си помислихте че веднъж като се набодете и мерките приключват?! Ще има да се точи във времето. Край на старото нормално.

2

Анонимен

преди 2 години

Ау, ама това е противоконституционно. Нашите български "експерти" ни го казаха.

1

ХАХАХАХАХА

преди 2 години

Днес няма нито една ковидна новина. Що така, липсват ни. Това трупове набучени с ваксини, чували, морги, камиони с кренвирши Леки.... Е такива новини се харчат.