67

op

преди 2 години

Няма да победят, пехливаните преди борбата се мажат с лой, а тези са по костюми. Само ще се нагушат от тъговия с въглеродни емисии.

66

fact

преди 2 години

А ЗАЩО ТРЕБВА ДА ГО ПРАВИМ?то може, ама нема нужда.

65

име

преди 2 години

Изолирайте здраво прозорците и след това започнете усилена борба с мухъла!

64

Аз

преди 2 години

Ще намалим в Европа, а най-големите замърсители не да съгласни да намалят. Е как ще стане?

63

Анонимен

преди 2 години

Ами ваксинирайте се и ще се намали въглеродния отпечатък. Те затова искат да ни ваксинират. Аз ще пропусна... :)

62

анонимен

преди 2 години

да избием кравите

61

ъъъ

преди 2 години

Ако се хвърля през прозореца - това как ще се отрази на въглеродния ми отпечатък?

60

преди 2 години

А онези отгоре дето вземат решенията, тези наща спазват ли ги ?Или само препоръчват на другите ?Аз веган няма да стана ! Освен това консумацията на месо се увеличава !

59

Анонимен

преди 2 години

Всички пърдим. След кравиге може да дойде нашият ред.

58

Ами...

преди 2 години

премахват се всички еко-био те ро рист ти и НПО-та. Започваме да произвеждаме стоки, които подлежат на ремонти и не се развалят/остаряват морално на втората година, не ползваме кола за 100 м. разстояние. И най-веча - оставяме специалистите и експертите с некупени дипломи да се занимават в областтите, от които разбират.

57

Топгънър!!!

преди 2 години

И да и да!Идва времето когато във всеки град по Света ще бъде издигнат паметник-монумент на великата Грета Тюнберг,бре!Само в "държавата" на това диво племе,което се домъкна от безкрайните алтайски степи преди 1340г.на коне и кобили в родната ни Европа няма да има и един паметник,бре!Просто защото тази карикатура на държава НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА,бре-краен срок 2031 г!Ха ха ха!

56

Анонимен

преди 2 години

Има 100 компании на планетата, които произвеждат 71% от парниковите газове. Останалите 29% се разделят както следва: 19% енергетика, 5% хранително вкусова промишленост, 3% транспортни услуги, 1% други видове производства, 1% обикновените хора. Дори всички индивидуално да спрем цялостното ни производство на парникови газове с колите си, климатиците си итн. Ще успеем да спестим 1% от глабалните емисии. Да говорим на хората какво трябва да правят е НАЙ-БЕЗПОЛЕЗНОТО нещо и замазва очите на хората.

55

Анонимен

преди 2 години

Нещата са много прости, просто се забраняват международните полети, международния пренос на стоки и нещата много бързо ще се регулират, ама никой няма сметка. За какво в Англия да копат картофи, като са завладя производстово на евтини картофи в Полша и модерната им колония им ги произвежда и доставя.... но въпреки това препоръките са *** да си стои вкъщи без да се топли, да не яде месо, и ако може да си носи цървулките... Пък англичаните да си обикалят света, за да се напият някъде екзотично

54

Анонимен

преди 2 години

"Животновъдството създава 14% от всички парникови газове, като говедата са с най-голям принос." - а преди белият човек за завладее америка е имало над 1 милиард бизони - що тогава не е имало затопляне ?! Пак се пишат пълни глупости !

53

Анонимен

преди 2 години

като за начало може да спрат да секат горите - България е на половина обезлесена. Да сечеш горите и да говориш за екология, е същото като да караш да се ваксинирам защото мислиш за здравето ми при положение че събираме капачки за новородени. Овцете даже не виждат грозното лицемерие с което ги замерят

52

Анонимен

преди 2 години

няма по добро послание да спрем климатичните промени от 400 лични самолета на "елита" , 105 автомобила ескорт до събититето, и на края да заспиш на самото събитие !

51

Дедо

преди 2 години

Да, преди няколко дни ТРЯБВАШЕ да сменим пералнята, защото лагерът и оста на барабана си бяха заминали. Познайте - само заради тези дребни детайли, които не подлежат на смяна, защото са капсуловани, ТРЯБВАШЕ да купим ЦЯЛ нов уред!!!ШеЕбетеКъна да се чувствам виновен аз, че умните и красивите преЕбаха цяла планета! И вместо да направят горните неща, за да сме добре всички, измислиха Ковид да поразчистят населението, че иначе много СО2 отделят, мамИцата им!

50

Анонимен

преди 2 години

Най-голямо замърсяване се получава при производството на екоавтомобили и всичко което е еко! Спрете пишман ЕКОлозите и проблемът ще е решен

49

Анонимен

преди 2 години

Интересно ,как червеното месо унищожава природата ,а бялото не

48

Анонимен

преди 2 години

По-голяма тъпотия от това не бях чел