546

Чочо

преди 2 години

Ето къде били реалните български пенсии - в чувалите с парите.. Вероятно много чували са изнесени през изминалите 12 години. Ако се разкрие цялостната мрежа- отдолу до горе, разкривателите трябва да получат Нобелова награда!!!. На всеки е ясно, че тук се касае за организирана престъпност от най-високо нива. Парламента също трябва да се ангажира по това направление, Иначе ще си оставаме най-бедната страна в ЕС, с най-нисък стандарт на живот и най-кратък срок на преживяване!!!

545

Joro

преди 2 години

Някой вярва ли му на Рашков??? Какво стана с подслушванията? С разкритията на бизнесмените? Като наближат избори се почва с разкритията на Рашков и като минат всичко приключва.

544

Анонимен

преди 2 години

комунистите разкриват как ще крадат, като вземат властта - прах в очите.

543

Асан

преди 2 години

Е па нали ги товариха у мойто каруца!

542

Хехе

преди 2 години

Приказки под шипковия храст

541

Анонимен

преди 2 години

Тия дето питат защо Борисов не дебатирал с Василев за 8 милиарда. Е как да дебатираш с човек , който неможе да смята. Василев каза , че язовирите били завишени като цена 4 пъти. Така са платени 600 милиона , а можели да станат за 200. И гордо добави , платени са 400 милиона повече , защото 4 пъти е завишена цената. Киро язовиро снощи поне той се поправи в лъжите и каза 3 пъти. Е как се дебатира с лъжец и крадец. Василев за справка само има фалирала фирма Everbread с дълг от 8.7 милиона паунда

540

Анонимен

преди 2 години

Рашков : доказателствата ще ви се представят вчера .

539

Анонимен

преди 2 години

Доказателствата на Рашков са железни , той е доказал абсолютно всичко което е твърдял. Даже оня за канибализма го осъдиха вече на доживот, а костите от изядените трупове се ползват за хорор муви в Боливуд.

538

....

преди 2 години

Няма по-крадлива нация от българската , станахте много по-долни от ромите, срам и позор за България.

537

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, Рашков ще покаже доказателства още утре! Както досега.

536

Анонимен

преди 2 години

Ама Белата златка-сидеров как избегА от Луна!А?!?

535

Анонимен

преди 2 години

Тиквата краде, докато докара страната до национална катастрофа!

534

Анонимен

преди 2 години

Тиквата никога повече няма да се върне на власт! Нещо повече, ще стане пристрастен обратеняк, в резултат на постоянните ромски ласки в затвора, докато излежава доживотната си присъда!

533

Д-р ГЪЛЪБОВА,

преди 2 години

Приберете си пациента с инициали"СССР".... Нещо е подпалил и ще прегори..

532

СССР

преди 2 години

Супер компютърът те записва как защитаваш мутрите изчадие такова.

531

До 607

преди 2 години

Е бот кво са ти дали не тебе,че да Си мислиш така ботъреееее

530

!

преди 2 години

Пишете си, ама после да не останете изненадани, като ви потропат от ДАНС на вратата. Всяка обида, подигравка или пък недоказано обвинение се следят и записват.

529

ГРОБОКОПАЧИТЕ НА БГ

преди 2 години

ГЕНЕРАЛСКИЯТ КРЪГ..... НИЩО НЕ КАЗВАТ ЗА УМРЕЛИТЕ, КОВИДА, ХВЪРЧАЩИТЕ ЦЕНИ, ТОКА, ГОРИВАТА.......... КОЙТО ГРОБ КОПАЕ-САМ ПАДА В НЕГО........ ЗНАЕ СЕ..

528

Morski

преди 2 години

До 602.Еми да, де.... Нали неговото величество Прецедента му смени шефа и между другото незаконно! И настана едно... Комунист, шушон, комунист, шушон.... И взехме, че се СГОДИХМЕ... ЕЕЕХ РАДЮ, ГОЛЯМА ШИШАРКА СИ....

527

ДАНС..

преди 2 години

Нали беше на Пеевски..??....... Кой , кой е в България..??