15

Пепи

преди 2 години

Днес не е интересно. Сега е модерно да отсъстваш цял ден от работа, защото ще се ваксинираш.

14

Ама

преди 2 години

нали само ваксинирани са в моловете?!?!? К*во е т*ва театро?

13

Анонимен

преди 2 години

Нали в моловете пускат само ваксинирани! За чий *** откриват ваксинационни пунктове в това свещенно място на ваксинираните? Пунктовете само за трета игла ли са? Как да влезен неваксиниран за боц, като няма сертификат?

12

Анонимен

преди 2 години

Бе яжте си ушите бе! Само отчитате дейност да папате парички!

11

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниралите се днес ще имат защита след 5 седмици. Защото трябва да минат 2 седмици след 2 доза докато имунната система заработи. Да си правят сметката неваксинираните. Вирусът има да вършее из телата им докато имунитетът реагира.

10

Кабалчик Талмудов

преди 2 години

Вместо да почива медицинския персонал или да бъде пренасочен където наистина има нужда, те ще висят като коне на празни ясли за да стават съучастници в най-гнусната гавра с хората в човешката история.

9

Ще се ваксинирам

преди 2 години

Във 12-тия пункт.

8

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

На колелото на трамвай 3 има изоставена градска тоалетна. Чудно ми е как не са я направили още ваксинавионен център. Даже има и течаща вода (поне по проект) за разлика от подлезите, където течащата вода идва от тавана. Толкова пропилени възможности!

7

хеха

преди 2 години

Почвайте вече с другите новини. От кардиологията.

6

нема нужда

преди 2 години

До До 1По света има точно 5 човека повторили Ковид като един от тях е зам кмета на Русе, дебелия гербаджия и лъжливата дъщеря на Гала.

5

До 1

преди 2 години

Тъкмо хората ти казват, кога и къде има възможност да се ваксинираш ;-)Но ти като нещеш - недей - сей заразата навред, но като повториш или потретиш заболяване неваксиниран да не се оплакваш - ако оцелееш ще си безсмъртен.

4

място надолу

преди 2 години

гробно място за вечни времена

3

екоталибан

преди 2 години

Демократичната кошара.

2

Не разбирам

преди 2 години

Защо ги правят тея ваксинации баш на връх ковид заразата, а като е баш времето за това, когато няма зараза се помайват.

1

ХАХАХАХАХА

преди 2 години

Днес няма нито една ковидна новина. Що така, липсват ни. Това трупове набучени с ваксини, чували, морги, камиони с кренвирши Леки.... Е такива новини се харчат.