46

Анонимен

преди 2 години

По цял ден великите ни назначени от държавта бизнесмени обясняват как дават огромни заплати, а никой не искал да работи, а като чуят за 50 лв увеличение на минималната заплата, подскачат като изоглавени, уплашено

45

Мдаа

преди 2 години

Които не може да осигурява заплати на работници си работи самСамо дето велев никога не е работил

44

Вьзмутен

преди 2 години

Червените олигарси като - велев искат да им се работи без пари ако може ангария и тока да им плащамеКапитализьм - които не може да плаща няма място на трудовият пазарФалира и на негово място идва по кадьрен - нали това искаха

43

Бай Гроздан

преди 2 години

Тези синдикати да представляват 850 хиляди самоосигуряващи се случайно?Напротив,тяхните предложения означават точно обратното за тях.С колко ще се натовари и бюджетът,след като един куп плащания са обвързани с минималната работна заплата?Я вдигнат на 100 хиляди с 50 лева,ако имат толкова членове въобще!По-добре да им дадат ваучери за прана на същата стойност. Преди 30 години са представлявали всички работещи,днес я представляват 20%,я не.

42

Този е готов да спо-

преди 2 години

--0ри и за една стотинка , обаче вечер във ресторанта е ларж .Има и един друг като му кажат нещо и почервенява посинява , май не са чували за народната любов,а трябва ,защото може всеки момент да ги огрее.

41

Ако имам власт

преди 2 години

ТоЗ бизнесмен веднага го изпращам да развива бизнес някъде на запад, тука директно го спирам ,тези хора ще прогонят и последния останал ба.....лама !

40

kiril

преди 2 години

Какъв е този бизнес , който реве , че не може МРЗ да се вдигне с 40 лева на месец?. От 22 работни дни се пада по-малко от 2 лева на ден , не на час , а на ДЕН.

39

НЛО

преди 2 години

"Аз да контролирам, друг да ми работи...."

38

Анонимен

преди 2 години

Велев как не може да ти го проумее червената главица,няма място за"бизнес"в страна от ЕС която не може да осигури поне 400-450 Евро минимална заплащане на труда,съвсем ли трябва да се опразни тая територия за да стане ясно-Добро Заплащане,Млади Хора,развиващ се Бизнес и добри Печалби!

37

Анонимен

преди 2 години

Бизнес прави куцо, кьораво и сакато. Никой не оптимизира, всеки слага едно човече там да бута количката и това е.

36

Анонимен

преди 2 години

Бизнеса иска само той да ***, а за хората да няма адекватни заплати. Гнусни са. Хората в Европа са на минимум 1200 евро, а тук няма 1200 лева. Там как не фалират.

35

Батман

преди 2 години

Тоя прилича на Брус Уейн. Сигурно бизнесът му е да кара черна лимузина и да отглежда прилепи в Магурата.

34

Найлон Дъск

преди 2 години

Това на снимката бизнесът ли е? Малко дъртичък и лабав ми изглежда. Скоро може да опъне петалата от ковид така като го гледам. Взел дал е.

33

1-н

преди 2 години

Ок минималната за разни дето може и без тях се повишава, но се елиминира разлика с някои работници които ме си барат макарите...за тях ще има ли нещо и как като бай работодател пести за джиб на любовницата (жена му вече има)?

32

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-22: Кажи как разпределяш печалбата!? Или по-просто, колко процента от печалбата отива за теб?!

31

Зрял

преди 2 години

Преди доста вече години почнах на малко над минималната заплата, а в момента взимам, колкото депутат.

30

Анонимен

преди 2 години

Защо се притеснявате.Колкото им хареса толкова ще ви дадат.Българина говори много,но иска да живее бедно.Съгласява се на всякакво мизерно заплащане и боготвотвори чорбаджиите си изедници.Такава е действителноста.

29

Анонимен

преди 2 години

ДАНЪЧНИТЕ ИЗМАМИ И УКРИВАНЕТО НА ДАНЪЦИ НА КАПИТАЛА СА КАТО ПЪПНАТА ВРЪВ НА БЕБЕТО!...

28

До Solar Power

преди 2 години

Остава да обясниш,какво общо има броят на служителите на държавната копаня и подаянието което"заплащат"тия назначени псевдо "бизнесмени"гордо наричащи себе си АИКБ?

27

Анонимен

преди 2 години

Аман от Велев и българският "бизнес". Щяло да има фалити, ако вдигнат МИНИМАЛНАТА заплата. Ако това стане какъв бизнес е това, който не може да плаща минимални възнаграждения? Слушайки Велев в продължение на години оставам с усещането, че той иска не просто работниците да му работят безплатно, ами и да му плащат, че работят. А след това реве, че нямало кадри. Ами няма и да има, щом не щеш да плащаш бе!