34

Кико

преди 2 години

*** да си намери друга работа ,защото от тази не разбира! То бива простотия ,но такава идва в повече!

33

ууу

преди 2 години

При 5 градуса по-топло в Гърция с колко ще се вдигне температурата по цялата Земя? Гърция да не е отделна планета. Някой пак плаши, робите да треперят. А при такова повишение хомо сапиенс се връща в пещерите или под палмите. Който остане жив разбира се. За туризъм ми говорят.

32

Господин

преди 2 години

Още малко безумни мерки, ограничения и глоби и няма нужда от 5% градуса и климатични промени. За пръв път от 20 години наблюдавам в ЦЯЛА гърция такива тихи и свити хорица/спорадични малки митинги/, а буквално ги стъпкаха от глоби и ограничения. А иначе пожари си е имало, и в много от случайте се доказаха умишлени запалвания за да си разчистят терени за строителство.../става въпрос за богаташки квартали край Атина/, иначе в Евия си беше бедствие.

31

ПроСоТо

преди 2 години

не разбрах смисъла на статията..Но понеже става въпрос за гърците,ще префразирам един апел..:..-"Опознай гърка за да го намразиш"..

30

любопитен

преди 2 години

Плаващите електроцентрали в морето ще дърпат ли кабел, по който да разтоварват произвеждания ток? :)

29

Анонимен

преди 2 години

Тези хора идват в българия да крадът лъжат пълни са с корупция и кухи фирми и после говорят че сме *** и нищо не става от нас.

28

Анонимен

преди 2 години

Тези хора имат огромно самочувствие без покритие.

27

Анонимен

преди 2 години

Статията и аргументите в нея са изсмукани от пръсти. При това само и само да се каже колко лошо нещо са климатичните промени.

26

Анонимен

преди 2 години

Те византийците за кво ли не реват. Те са свикнали да се оплакват да не плащат данъци да почиват от 12-16ч и да искат пари от европа после

25

Анонимен

преди 2 години

Глупости! В Египет, като е с 5С по топло, да не би да нямат морски туризъм - даже с няколко лесеца по- дълъг!

24

Анонимен

преди 2 години

Много хубаво, това е добре за нас

23

Анонимен

преди 2 години

природата се грижи за българина при увеличени цени за парно, газ, дърва, пелети, ток господ се грижи да изкараме зимата българинът ще оцелее, защото е мъдър господ му помага

22

Побеснявам:

преди 2 години

Началото на 20 век - след загубата на САЩ като колония Великобритания пренасочва усилията си към нови колонии от които да смуче като *** - една от тези територии за колониално васалство е наскоро откъсната от Османската империя България. А Романови в Русия леко помагат при смяната на колонизаторът.Обаче Романови Русия ли са? Я помислете внимателно ....родът е от австроунгарски произход братовчеди на Сакскобургите и последната колония на Великобритания падна ...за да бъде неоколониализирана

21

SHEFA

преди 2 години

ЕМИ ОТЛИТАМЕ НА ЮГ-ЗИМНИ ДРЕХИ НЕТРЯБВАТ ЗА ТАМ-ТУК ДЪРВАТА ПОСКЪПНАХА-ТАМ ЩЕ НИ Е ПО ЕФФФТИНО.

20

Анонимен

преди 2 години

5 градуса е много алоу!Кой писа тази статия?Това ще се случи след два века,ако изобщо се случи!Не че не се е случвало,но е преди хиляди години и Оракула в Гърция е бил на морето,а сега е високо,относително казано...Същото се отнася и за Мачу пикчу!Строени са на брега на морето,било е високо нивото.

19

Анонимен

преди 2 години

И Петър Дънов и Слава Среврюкова са с предсказания,че Бяло море само ще опре до границите на България дано само стане през нашия живот да доживеем да го видим.

18

17

преди 2 години

Вашите МИНУСИ са като мед за душата ми !!!!!!!!!!

17

11

преди 2 години

Глупости .... пъъълни глупости.

16

Елементарно, Уотсън

преди 2 години

Значи ще ходим в Гърция само през зимата за да не плащаме за парно тук. Нема лошо. На плаж от ноември до март.

15

УМЕН

преди 2 години

Плашенето на гаргите не хвана дикиш. Опитайте с друга "новина"