82

Детска градинка

преди 2 години

До Българин в САЩ --- Уви, така е! Пр()стакът и необразованият завиждат на интелигентните и образовани личност. Прошлякът и лентяят обичат комунизма, защото са лейзи бастардс. По тази причина искат равенство, което на нормален език означава някой да ги хрантути и да си живуркат в своя измислен свят пълен с наркомани и безделници.

81

Западняк

преди 2 години

До Факт --- И ние сме евреи, тъй като в Библията не се говори за други хора. Следователно сме производни на Адам и ***, но се е случило така, че някой ни е бръкнал в гена и затова сме станали толкова мъдри, далновидни и усещащи реалити шоуто на Световния жiдомасон. Чакам някой да заклейми кемтрейлите, като неуспешен опит да се унищожи българската "нация".

80

Българин в САЩ

преди 2 години

Съвременният живот е сравнително лесен и от теб зависи какво ще постигнеш. Не живеем в пещери, не трябва да ловуваме с направени от нас копия, лъкове и стрели. Хората не са равни по амбиции и интелект и само необразованите могат да завиждат и плюят.

79

Западняк

преди 2 години

Живея на Запад повече от 30 години и не мога да разбера тоя за каква криза приказва. Явно блъфират, за да си увеличат заплатите във въпросния измислен евроинститут, в който са дислоцирани баш мошениците от няколко държави.

78

Факт

преди 2 години

Политиците наистина са слуги,но не на корпорациите,а на невидимата световна власт,която стои много над корпорациите.Естествено,става въпрос за ев*реи.Богоизбраните вече смятат себе си за Богове и имат известно основание.

77

Диана

преди 2 години

Отново мръсен удар под кръста на Бойко - липсвал анализ на ситуацията от 10г.! Сякаш преди 10г. е имало анализ на ситуацията или пък сме имали лидери...При тази нестабилна международна обстановка - каквото и да правят да поддържаш мухляс.алото БСП е истинско престъпление! БСП трябва да напусне политиката и се саморазпусне след това, което прави в момента и което направи с прехода си!-тези хора си нямат и идея от политика, каквото и да правят носят само разруха и съсипия..

76

Анонимен

преди 2 години

Можете да си мислите, че политиците са виновни но това не е така. Те са просто едни слуги на големите корпорации чиито интереси се прокарват чрез лобизма на политиците като основната цел е да сме подчинени работещи бедни зависими и разделени.

75

Апокалипто

преди 2 години

Политиците отдавна се превърнаха в обикновени слуги на световния капитал,фармацефтични,оръжейни,петролни и т.н. корпорации,държащи света в краката си.Ваички държави са потънали в дългове до ушите,а парите са на по-горе цитираните.Както се казваше "който плаща,той поръчва музиката"

74

Откога

преди 2 години

Повтарям от над 10 г. че социалните мрежи опростачват населението понеже,дават път на небиваши да влияят и превръщат населението в тълпа, където нивото и е нивото на най-простия. Ето ви резултата. Ще става и по зле.

73

Анонимен

преди 2 години

Какво предлага? Защото никой не чете и не си прави изводи, не предприема нищо. Апатичната тълпа гласува по команда, платено, или не. Робуваме, по инерция, на стари стереотипи. Гласуваме за"нещо ново", което вместо промяна, носи ретроградни политики и лобита от комунистическо време, но оглавени от синовете на престъпниците.

72

ОПЛ

преди 2 години

Под консенсуса за лечение на КОВИД в Германия са се подписали всички управители на болници в Германия. Нещо повече, под всяка от 11 точки в този консенсус има огромен материал от проучвания, доказателства и изводи за приетата стъпка на лечение. Много съжалявам за невежеството обгърнало България!

71

ОПЛ

преди 2 години

Ще говоря за невежеството в медицината. Има алгоритъм за лечение на КОВИД приет от СЗО, ФДА, ЕМА, Ключ за лечение на КОВИД в Германия, КОИТО СА ИДЕНТИЧНИ на приетия алгоритъм от МЗ в България. Обаче в 3-тата по смъртност държава от КОВИД-нашата всеки лекар болничен или не ЛЕКУВА ПО УБЕЖДЕНИЕ С ИВЕРМЕКТИН, КОРТИКОСТЕРОИДИ ДО 120 МГ ДНЕВНО, ЗАЩОТО ТОЙ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ДОКТОР ПО СВОЕ УБЕЖДЕНИЕ. Съжалявам, но има нещо гнило в България!

70

Анонимен

преди 2 години

Браво! Обаче невежеството на политиците е функция на невежеството на суверена.

69

опетков

преди 2 години

До dmx Видяхме до какво доведоха света "революциите ви. Светът се внуждае от просвета. Интернетя трябва да се забрани.

68

Анонимен

преди 2 години

И на алчността господин Савов, и на алчността им !

67

dmx

преди 2 години

Този строй трябва да бъде съборен с революция. Стига вече с тая игра на калмари

66

Анонимен

преди 2 години

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita Я си отвоори това. И не ми отговаряй, че ми писна от лоши ученици и студенти.

65

Пепи

преди 2 години

Ако помните една американска политичарка се изцепи, че Европа трябва да спре доставките на газ за Русия. Тези със зелената сделка са на същия акъл.

64

Педро от Каракас

преди 2 години

Тиквата Винету е доказателство за това !

63

Да

преди 2 години

Абсолютно точно !