120

УМЕН

преди 2 години

Ковидлъжите нещо не хванаха дикиш днеска и.....хайде хоп на план Б, резервната соросташшшка хранилка - Северна Корея. Хахахаха

119

Анонимен

преди 2 години

Комунизъм = Глад

118

Бил съм там

преди 2 години

Като пътувах по корабите . Не е така както си мислите , да силно фанатизирани са към техния вожд , но са щастливи , живеят смирено и семпло !!! Чисто е , има ред и дисциплина , безкрайно възпитани и тези които искат да избягат от там са под 1% ...!!! От глад няма да умрат , Китай и Русия здраво им помагат , така че може да мине за фейк нюз статията !!! Страната е красива и цветна , не е сиво както го представя пропагандата....

117

Анонимен

преди 2 години

То тенхото е некакъв изчанчен социализъм, незнам друга соц страна да си предава властта от баща на син, би требвал да се нарекат монархия :))) Иначе е лесно да се каже, че глада е по силен от тока, ама династията ги е хванала в хватката си от десетилетия, да не мислите,че е фасулска работа :)))

116

Анонимен

преди 2 години

Кореецът ви показва як ...джинджифил на фона на разорана и засята земеделска земя в далечината.

115

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея е с народ очевидно семпъл, но по традиция конфуциански т.е. зачитат принципа, че трябва да има ред и дисциплина и интересите на общността са на първо място. ТОВА Е БЪДЕЩЕТО на целия Далечен Изток. В евроатлантическата общност бавно, но сигурно се задушаваме в междуличностни конфликти и индивидуални изпълнения в стил ЕБ-НИ ДРУГАРЧЕТО, ОГРАБИ ГО И МУ СЕ ПРИСМЕЙ-ГОЛЯМАТА АМЕРИКАНСКА МЕЧТА!

114

До ... Офф до 131

преди 2 години

Ами ходи да си мериш и другата работа, да не се окаже по-малка от палчето ти

113

Офф до 131

преди 2 години

Чочинка, забавно беше да си мерим палчетата ама имам и друга работа :) Ти си кликай там :)

112

Гошо

преди 2 години

До ЕвроатлантикЕ Ким нали беше изял сестра си преди година сега коя ще яде

111

Калеко Алеко

преди 2 години

До Тъпо е ... Ами тъпо е да живееш в 21 век и то в Европа, да имаш претенции да си средно интелигентен човек и да не знаеш кой е Ким Чен Грух и какво причинява на народа си, явно наследството от времето когато бяхме оградени с бодлива тел, зад която се стреляше на месо и можеше да отидеш в затвора за един виц е още живо, налице са и мозъчните травми нанесени на населението от "Развитото Социалистическо Общество" и затвърдени на генетично ниво от мутагенните фактори на аварията в Чернобил........

110

Анонимен

преди 2 години

Недостигът на храни е не само в Северна Корея. През последния месец в Китай се наблюдава рязко покачване на цените на храните, особено на зеленчуците с 50-70 процента в сравнение с миналата година. В същото време китайската компартия е призовала населението да се запаси с храни поне за 2-3 седмици. Анализатори смятат че това е предизвикано от нарастващите случаи на Ковид в Китай и предстоящото въвеждане на тотален локдаун в цялата страна. Друга причина е лошата реколта тази година.

109

Анонимен

преди 2 години

До: номер 133 Така е, прав си. Но за това вероятно си има причини, не се ли замисляш понякога? Йемен, Судан и ЦАР нямат ядрени оръжия и междуконтинентални ракети. А има една поговорка: "Гладът е по-силен от тока!".И за тези държави също се говори, просто по-рядко.Мой братовчед беше на работа в Йемен.Каза навън не излизат без въоръжена охрана.Всеки ден стават престрелки между въоръжени групировки.Могат да те убият просто ей така.

108

Тъпо е

преди 2 години

Коментираме държава в която не сме стъпвали, нямаме дипломатически отношения и т.н. Ама наистина е тъпо. Какво ви направи северно-кореец на вас? Претенции към територия ли, към история ли, към кое? За чий ... "нос"... са тия статии?!

107

Анонимен

преди 2 години

Винаги когато в Днес.бг се пише нещо за Северна Корея и Слънцеогяният и лидер Грухчо, хвърлям по някое око в публикацията за да видя каква е клиничната картина и здравният статус на пациентите във форума ... тукашните кимчовци винаги са на амбразурата, готови да бранят както вездесъщият северно-корейски вожд, така и неговият евроАзаитски аналог окопал се в своя североизточен бункер ... !!!

106

Анонимен

преди 2 години

това ако не е поръчкова пропаганда мине малко време пак за за с.корея пишат ясно е вече че това със ковида го поръчват същите.и зеленият сертификат радев горд нато-вец фен на глобалистките фамилий веднага изпълнява.

105

Анонимен

преди 2 години

Странно. Йемен, Судан и Централно Африканската Република са много по-близко до нас, но за глада там нищо не пише, докато всяка седмица по два-три пъти ме информират за наближаващия глад в Северна Корея, дето е на другия край на света.

104

Гений

преди 2 години

До Анонимендо 173, колко емигранти в проспериращи държави като Китай / Русия / Северна Корея познаваш? И колко - прогнилия запад?

103

Гошу

преди 2 години

Много скоро севернокорейците ще коментират глада в България и дали ние ще се справим !

102

Анонимен

преди 2 години

Нищо продължавайте да живеете с тоя измислен от престъпници свят. Сега и децата ви , ще живеят същия мизерен живот. А който руптае в концлагера доживот. Объркана система. Синовете ви , плашат вас да мълчите. За да се мазнят на некъв дебел герой, дето само яде и сереее. Пълен цирк

101

Анонимен

преди 2 години

Гледах некакво видео в тубата, как всички го карат на ориз там, те затуй са толкова слаби севернокорейците :))) Но по ми беше интересно, как се тръшкат на пода като некакви роби и със сълзи на очите си от "обич", благославят върховния им лидер :))) Не знам какъв соц е там, ама да се предава "короната" между баща и син в продължение на десетилетия.....по скоро ми мяза на монархия.....хахахаха :)))