27

Сата НАТО

преди 2 години

Не е възможно да има толкова тьп училищен директор.

26

Може

преди 2 години

Може да съм Иванка, може и да не съм. Дали е селско, или градско името , дали е френско, италианско , или турско , това не касае проблема , по който тук се рее и твоето присъствие и явно правиш големи изводи , обогатяваш самочувствието си . Жив /а и здрав/а да си . Важното за мен е , че мога да споделя опит, който имам , благодарение на образованието и практиката си. Името Иванка е красиво,, българско и много хора с добродетелите и морала си го осмислят А ти можеш ли да артикулираш проблем ?

25

Коста

преди 2 години

Ако сега се навием на тази простотия,утре ще ги ваксинират точно преди голямото междучасие!!!

24

До Иванка

преди 2 години

Да ти имам селското име!

23

Ъхъ

преди 2 години

Има деца с алергии и диабет, затова близалките не стават за всички

22

Иванка

преди 2 години

Като ми слагаш минусите, значи искаш да си пращаш децата със сополите в клас . Както и досега ..с капките в носа сутрин, с антибиотика в торбичката и на градинката, че мама бърза за кафето .

21

Иванка

преди 2 години

Тестове на децата да си правят родителите вкъщи. Да няма после упреци , че на някого нещо му става като плюе. Друго пък не можело да плюе.. НО !!! За да не си позволяват родители да злоупотребяват с резултатите, да се правят и същите тестове на случаен принцип на 3 деца в клас. Ако има разминаване в резултатите - санкция на родителите, регламентирана от министъра на здравеопазването. Резонно е щом родителите не гласуват доверие на учителите, то и на родителите да не се разчита на 100%

20

Непознат

преди 2 години

Уточнете се най - накрая какво искате бе, гербаджийче ! Без това става май това , което съскате по екраните. Ще *** ли, ще плюят ли ...все ви е тая, май . Само се правите на много загрижени. Гледате само проблеми да създавате и да пречите, че после да има какво да храчите по студията. А министърът да си издава заповедта и без коментари повече. Телевизиите да спрат с интригите кой какво казал . Точка - който иска да учи в клас - ще плюе, който не иска - да си ,,учи ,, вкъщи. Ааааа, омръзнахте

19

Анонимен

преди 2 години

Училищния директор да не разяснява медицински въпроси, а да кажат точно и ясно, как ще учат децата, които не са съгласни да правят тестове. Осигуриха ли най-после ОЕСР или все още за много от училищата-НЯМА, та какво правят тези деца, остават съвсем без обучение ли??? Или училищата са важни дотолкова, колкото да се отчита дейност "тестове", и "присъствено", и то в момент когато Бг е в тъмно виолетово и народа мре като мухи.

18

Майка

преди 2 години

Д-р Спасов е уникално добър педиатър. Да е жив и здрав!

17

Intel Inside

преди 2 години

В никакъв случай близалка! Не сме съгласни през ден да ви облизва отровите! А и някои деца може да проявят алергии към съставките!

16

ХАХАХАХАХА

преди 2 години

Днес няма нито една ковидна новина. Що така, липсват ни. Това трупове набучени с ваксини, чували, морги, камиони с кренвирши Леки.... Е такива новини се харчат.

15

Анонимен

преди 2 години

Започва с лъжа: "Единственият начин за връщане на учениците е тестването им"... Кво да го чета нататък?

14

Анонимен

преди 2 години

Близалка с неизвестно какви химикали в нея! Ближете си я вие, господин директор! Стерилизиращите химикали са канцерогенни и се натрупват в организма!

13

Доброволец

преди 2 години

А за проооститутките ако може също. Кожени напоени със съответните вещества. Да се поставят от доброволци. Искам да изпълня сеоя граждански дълг.

12

Анонимен

преди 2 години

Тестове и близалки от свободния спотов пазар на краткосрочни и дългосрочни очаквани цени,като за енергийните ресурси и продукти представени.

11

555

преди 2 години

Детето ми е в първи клас, нямам против да бъде тествано, но той не може добре да плюе. Надявах се тестът да е тип близалка.

10

Този

преди 2 години

Е общински съветник от ГЕРБ.Ще унищожи децата,само и само да угоди на Борисов.

9

Анонимен

преди 2 години

Някой тест като близалка виждал ли е? Какви са тия "учители", дето коментират без да знаят какво? Много е паднало нивото, ама много!

8

Анонимен

преди 2 години

Нали трябваше да гледаме как го правят на запад? На запад ваксинираха 98% от старците и едва тогава почнаха да тестват децата. Цяла учебна година с тестове купени от държавата, ваксини само за който поиска. А тук? Тестове за 2 седмици и то само за малките. Големите или родителите да ги плашат 2 пъти седмично или ваксина, което си е задължение за ваксинация за хората, които нямат по 50 лв на седмица само за тест и то за 1 дете. И къде сега е западния образец, а?