91

Анонимен

преди 2 години

След като не ги поглеждате и ги държите на мокри чаршафи е нормално да си умират. Тъжното е че няма вкарани в затвора лекари.

90

ковид къш,къш

преди 2 години

След тая оптимистична новина,разбрах,че в Пирогов НЕ искам да ме реанимират. Прилошее ли ме, наблягам на свински пържоли и шоколад и знам едно- ЩЕ живея вечно! А наздраве, за много години!!

89

Додо

преди 2 години

Една и съща мантра се лее вече повече от година - лекарите призовават болните да си стоят вкъщи и да се лекуват по телефона със супичка, чайове и аспирин, а в същото време пак те, лекарите, се оправдават че 90% от хората в реанимация умират, защото идвали, цитирам, прекалено късно! А 100% от статиите за Ковид на вашия вестник, т.е. 99% от всички статии, са реклама за експерименталната, ГМО Ковид инжекция, наричана още Ваксина. И подтикване към инжектиране посредством всяване на страх.

88

Анти-ковидфашизъм

преди 2 години

Долна проклета твар не професор.ВАКСИНИТЕ НО ВАЩЕ *** СА ВАКСИНИРАМ КОГА ИЗХВЪРЛИТЕ НАТО ОТ НАЩЕ ГРАНИЦИ.Няма смисъл от ваксина след като ни заразяват от въздуха.Не сме слепи и прости имам доказателства

87

Анонимен

преди 2 години

До ПУКА МИ ЗА ВАС.. 91 16 уж имунизирани са починали днес.

86

Фил

преди 2 години

Този да обясни защо само 25% от медиците са се ваксинирали!?

85

факт

преди 2 години

Щом 90% умират за какво са ни лекари!?

84

Анонимен

преди 2 години

В медицината се гледа дали ползата превишава вредата. Всяко лекарство и всеки метод има странични ефекти. Ползата от ваксините превишава вредата. Затова са одобрени. При метода на доцент Мангъров за имунизиране на антиваксъри, също ползата превишава вредата. Всеки ден по 5 хиляди антиваксъри получават естествен имунитет по метода на доцент Мангъров за масов имунитет. Трябва да се акцентира върху ползата и бройката естествено имунизирани антиваксъри, а тя е голяма - 5 хиляди всеки ден.

83

Дедо

преди 2 години

Ами , за това в България мрът в болниците , щото хората стигат до реанимацията заради " придружаващите " заболявания , а вие ги спасявате от грип )))

82

ХАХАХАХАХА

преди 2 години

Днес няма нито една ковидна новина. Що така, липсват ни. Това трупове набучени с ваксини, чували, морги, камиони с кренвирши Леки.... Е такива новини се харчат.

81

ПЕНКО

преди 2 години

ЕДИН от 4 000 -те ПРОСТИ ФЕСЪРИ - ИЗ ПЕРКТИ -ЖИВИ И ВЗЕМАЩИ ПАРИ ЗА ТИТЛАТА *** Ф. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

80

Затова му викат

преди 2 години

Пирогроб !

79

Анонимен

преди 2 години

9 от 10, този не знам защо се хвали. Това си е некадърност и престъпление. И на предишните вълни бяха от "неваксинирани", ама сега уж трябваше да разполагат с по-адекватно лечение и най-вече индивидуален подход. Не могат да ме убедят белите убийци, че нямат кяр от тая работа.

78

Анонимен

преди 2 години

Не гледайте телевизия,облъчването е по-високо от 5 G мрежа.

77

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък професор с какво се хвали, вместо да се замисли, че разполага с най-нeкадърния персолан и прилагат най-нeкaчествено лечение. Но нали са недосегаеми, няма кой да го докаже.

76

Възмутен

преди 2 години

Че тогава какво им реанимират като файда няма?И от ментетата-ваксини файдата е никаква а само терор!

75

До85

преди 2 години

Пич нали ти е ясно,че до година,две всички ще минем под "ножа"кой ваксиниран,кой преболедувал,тая гад обаче най вероятно пак ще си е тук и ние пак ще сме първенци по жертви от нея,та се пита тогава тия какви "звезди"ще ни свалят тогава в свое оправдание?

74

Анонимен

преди 2 години

Лечно мен ме беше страх от ваксините, видях с очите си моя близка как с двойна ваксина го изкара като песен и как го изкараха други близки които не бяха ваксинирани! Едвам оцеляха! Преди 12 дни си сложих първия Пфайзер, нищо не усетих и сега чакам да мине месеца за да си сложа втория.

73

Aнонимен

преди 2 години

До 80, ваксината може и да не лекува, но доказано намалява риска от хоспитализация и смърт. Няма друго. Разберете го най-накрая.

72

Анонимен

преди 2 години

Умират не щото не са ваксинирани а от неадекватно лечение. А то е неадекватно, защото лечение за К19 все още няма..........Вече се знае доста за вируса и как протича заболяването. Ако си със силна имунна система ти дават стероиди за подтискането и за да не напълни дробовете с течност. Ако си с по слаба ти добавят антитела, Инвермектин и в някои случаи антидепресант само че не му помня името. Ваксината помага за по леко протичане на болеста но не е 100% предпазно средство.