42

Журналистите...

преди 2 години

И това е лъжа! Да, вирусът е тежък ( защото не е случаен), но болшинството преболедували се възстановяват до месец, два. Стига сте насаждали психоза и страх сред хората!

41

Анонимен

преди 2 години

Може ли да каже на база на кое проучване е направено това изказване? Щото седи и плюе тук проценти ама никъде не мога да намеря никакво научно изследване, което да споменава нещо подобно.

40

Iordan Ivanov Geolog

преди 2 години

Warnings about COVID 19 after terror with PCR tests !!!Наложи се да направя преглед на пострадал от турски черни микро мутанти .Заразата се е появила в хотел облъчван от мощни 5G камери и екрани. прониква в двама българи с заразена храна. Двамата вдигат над 39 градуса .Прибират се следва тест нямат КОВИД. Втори тест Имат Ковид.Двамата имат по две ваксини. ДА се демонтира опасната техника вкл от училища,болници,хотели,заведения!!

39

Анонимен

преди 2 години

За съжаление проф.анката бързо забрави изследването на хидроксихлорохина и запя в платения хор "Ваксинирайте се!" :)

38

...

преди 2 години

Е как ве, нали това е обикновено грипче ..

37

Анонимен

преди 2 години

до 16 ; Така е , прав си ! "Не си ти , когато си гладен !" (за пари) Ако спрат ковид-кинтите от ЕС , дивата агресивна реклама от страна на чичкопаричковците на неизвестната субстанция-ваксина , ще секне на секундата !Да ,ама не ! Как може да спре отдавна планирана доходоносна кампания ,при все че още не е изпълнила задачата си ?!

36

LS

преди 2 години

Стига с тази работа! Работа ще има и след нас. Здравето е по-важно, за да има кой да я върши.

35

Анонимен

преди 2 години

Дребна подробност забелязвам. За ковидните страхотии все пак се сочи някакво проучване, а за добрините на ваксината се говори наизуст, при това лъжи. Ваксината не предпазва нито от заразяване, нито от тежко боледуване, нито от смърт. За псот ковидните проблеми не се знае, няма изследвания.

34

Анонимен

преди 2 години

Това не е сериозно просто, тези лекари цифрите за нищо ги нямат. Такъв процент е глупав, защито всеки познава вече десетки хора, които са преболедували ковид и щеше да знае, ако почти всички имат оплаквания. Аз лично познавам около 200 човека в България и Германия, някои доста се оплакаха от боледуването, колага на 30 беше труп 1 седмица, вика 3 крачки и после 15 мин не мога да си нормализирам дишането, но след 20 дни и той нямаше никакви оплаквания.

33

Анонимен

преди 2 години

До: 31 Ми той и Мангъров е суха съчка и к'во? Жив и здрав си е човекът! И лекува болните които са в тежко състояние!Не важиш!

32

Анонимен

преди 2 години

Да не говорим колко хора умориха в тази болница от неадекватно лечение, вкл. и моя съпруг, но наказани доктори няма.

31

Анонимен

преди 2 години

Имайте предвид, че с електронните цигари си напластявате наночастици полиетилен, от каквото (освен целулозата) е съставен филтъра.

30

Дядо Йоцо гледа

преди 2 години

вида, вида, ВИЖДАМ че аутсайдерите, които нито са доучили нито имат опит и квалификация, от собствената си позиция на оБщаци, КАКЪВТО Е АКУЛАТА имат мнение за качествата на държавната администрация

29

Анонимен

преди 2 години

"От тези хора, които ни се обадиха и споделиха своите оплаквания, установихме,".........А преболедувалите без оплаквания ще ви звънят ли бе госпожо? Как е възможно да си съставяте статистика на база само една група хора?

28

Анонимен

преди 2 години

"На това мнение е проф. Яна Симова"-----------------Математици се правят на лекари, докато лекари се правят на статистици. Пълен цирк. И забележете данните на госпожата за цялата страна се базират на няколко телефонни обаждания.

27

вм

преди 2 години

Какви са тия стъкмистики? Правите математиката и статистиката смешни.

26

д-р ХАОС

преди 2 години

много ме кефят антиваксърите, най-вече защото сами ще си драснат клечката, нали си знаят, че са сухите съчки

25

Shark

преди 2 години

Тук и без да са преболедували, не 68, а 90% от хората не са пълноценни на работа. Особено в държавната администрация.

24

Анонимен

преди 2 години

Елате да ви ваксинирам! Предлагам ваксина от бензин! И без това ви вкарват кой знае какво, бензинът е по-безопасен!

23

Анонимен

преди 2 години

Ако тези проценти са истина, значи повечето българи са общаци.