27

Джамбазов

преди 6 месеца

чак сега разбрах, защо повечето от колите в Дупница и Горубляне са нов внос не от Германия, а от Румъния

26

Да бе да

преди 6 месеца

Не виждам проблема. При това Румъния е на 11-то място по умрели на милион, а България на 3-то утре или в други ден става на второ.

25

Анонимен

преди 6 месеца

До ПрепатилЛеко, селски. В Хипократовата клетва не пише, че си длъжен да работиш за 750 лв., докато индианците те налагат. Вземете я прочетете най-после тая клетва и спрете да се излагате. Нека ти обясня кои точат - големите шефове. Обикновените лекари в държавните болници нямат механизъм изобщо да точат касата, защото пари на ръка през тях не минават, това не ти е Женския пазар. Почнете да задавате правилните въпроси, напр. как шеф на държавна болница взима 50 000 лв. месечно.

24

Препатил

преди 6 месеца

На нещастните доктори, дето мякат по-долу, е хубаво да им се напомни , че се издържат с нашите /на неосигурените/ здравни осигуровки и данъци. Защото ние сме мнозинство. И повечето от добавките към заплатите за Ковид идват от бюджета. Много беше добре, когато точихте Здравната каса с фалшиви пациенти или си изписвахте пациентите на втория ден от пътеката /личен опит/, сега ще трябва да си изработвате парите. И още нещо, докажете че Хипократовата клетва, която сте дали не са празни приказки.

23

Препатил

преди 6 месеца

И сте прави и не сте. Моята смърт поради тромбоза за мен си е 100% щета. Увреждането на здравето ми поради влошаване на автоимунното ми заболяване от РНК ваксина е 70-80% щета. Смъртта/разболяването на комшията е 10% щета. Смъртта на някакви хора на другия край на държавата е просто статистика. За здравния министър процентите изглеждат по друг начин. Живеем в държава с колабирала здравна система, на която не може да се разчита. Последното е от опит.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Направо скоро ще започнат да ги връзват към газовата уредба на колата.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Искам да те видя да чакаш в колата и да не ти пука с какво те лекуват. Много сте ербап, но знам как изглеждате като стигнете до нас. ----///----- ***, а с какво ги "лекувате" на паркинга? Какво е това специално лекарство за паркинг, което не може да се прилага в къщи?

20

Анонимен

преди 6 месеца

Обобщение: 1. Има опасен коронавирус - Няма, това е грипче 2. Умират хора - те са дърти и болни, не ни интересува 3. Ваксинирайте се - ваксините са отрова 4. Болниците са препълнени - пълни са с хора, които не са толко зле 5. Голям брой починали - докторите са виновни, некадърни са 6. Вижте Румъния - фалшиви новини Говорим за 80 % от Българите Въпросът е защо не закрием територията още сега? Някои от Банкя няма да могат да цицат еврофондове, ама си заслужава, да спрем тая агония...

19

До 20

преди 6 месеца

Искам да те видя да чакаш в колата и да не ти пука с какво те лекуват. Много сте ербап, но знам как изглеждате като стигнете до нас.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Интересно, с какво ги "лекуват"? Знсчи можело и в колата, значи може и вкъщи, значи не е нужно да чакат в двора на нолницата. Отделно, че човек, който може да издържи 24 часа да живее като куче на паркинга, явно не е болен.

17

Хахаха

преди 6 месеца

Плоскоземните? Какво става с грипчето?

16

?

преди 6 месеца

Новото БМВ модел Източна Европа идва с вградена бутилка кислород.

15

Анонимен

преди 6 месеца

До: 13 Да! Шапте мъца ла каруца, шин мортан ла кабриолет!

14

ХА-ХА-ХА!

преди 6 месеца

Бе откъде я изкопахте тая телевизия - "Джиджи биджи" бе???!!!А уж се борим с фалшивите новини?"Медицинска сестра носи кислородни бутилки и поставя маски на хората, които чакат да се освободи легло." - Медицинска сестра или един мармот доброволец ги прави тия дейности? Тъй де, щото нали недостигали медицински сестри, затова търсят доброволци!

13

един

преди 6 месеца

До @ осигуровките си ги търси дето си ги внесъл- в здравната каса. А срещу тях си получил безплатна ваксина. Като не я искаш ще си последен на опашката на болните.

12

Хахах

преди 6 месеца

Скоро и в магарешките каруци. Щом са толкова болни. .,....

11

Селяндур с джип

преди 6 месеца

"Даваха по телевизиите". Ей тва е любимата опорка на ваксите.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Спокойно, Мангъров каза до юни вируса ще изчезне. Е, не каза коя годинаама вие почакайте.

9

Анонимен

преди 6 месеца

страшна чума мори добитька!

8

@

преди 6 месеца

До единdo dvamaАми няма да ги търсим, а те да не ни търсят за осигуровки. Веднага се подписвам. Да ми върнат всички осигуровки и по живо по здраво.