72

Анонимен

преди 2 години

Троянски кон ли сте или не сте?

71

Анонимен

преди 2 години

тоше стига се пеняви! Никой не те пита!

70

Анонимен

преди 2 години

Тошко сам се пострига, сам да се обгази! Ненужник!

69

Анонимен

преди 2 години

До бай Вълчо от Хисара А ПЪК НА ЕДНА ОПАШКА В ЕДНИ МАГАЗИНИ ДА ЗНАЕШ ЕДНИ ХОРА БЕЗ КЛИНИЧНИ ПЪТЕКИ И МАГИСТРАЛИ КАК ПСУВАТ ЕДНИ НЕВНЯТНИЦИ ДЕТО ИЗТЕГЛИЛИ ПАРИТЕ ОТ БАНКИТЕ ЗА МАГИСТРАЛИТЕ И ОТ ТАМ ИМ СЕ ГУБЯТ СЛЕДИТЕ, ТА СЪЩИТЕ ТИЯ НЕВНЯТНИЦИ НЯКОЙ ГИ НАРИЧА МОЗЪЧНА МЪГЛА НЕ УСПЯХА ДА ОТКРИЯТ КОЙ СТРОИ МАГИСТРАЛИ И ПЪТИЩА- 6 МЕСЕЦА ТЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ КОИ СА СТРОИТЕЛИТЕ- ТА ТАЯ МЪГЛА Е СЕРИОЗНО НАЛАЗИЛА ВСИЧКО ОКОЛО РЕЗИЛ ГАДЕВ И ТОЙ ЩЯЛ ДА ПОЕМЕ КЪМ РУСИЯ, ОПА ГРЕШКА, НЯКЪДЕ ПО СВЕТА.

68

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

До Ани от пост 72Ани, умственото безсилие води до клинична пътека на едно,, заведение,, в Софияи на 4-ти км. Отиди там Ани и виж как пациентите споменават един професор от Банкя.

67

Няма Такава Държава

преди 2 години

Предвид коментарите мога само да кажа: Няма такава държава.

66

Ей

преди 2 години

Ташко африкански, знаеш Ква практична тупалка ще ти дам ? Ооо...лигофрен! Много шефове станахте май.. на всеки според делата маЙмуноо!

65

Абе Тоше

преди 2 години

Ти лъжеш повече от Кирчо бре! Нали закон щеше да пишеш да няма насила ваксиниране! Ами че тоя зелен сертификат си е насилие! Изнудване!

64

минувач

преди 2 години

Този е хамав. Не го слушайте. Ако е казал нещо умно, най вероятно е случайно.

63

Ани

преди 2 години

Както знаем, умственото безсилие води до физическо насилие. Зеления сертификат е демонстрация на безсилието на Бандата на Румен да се справя и контролира вируса. Вместо да контролира вируса посяга на контрол над населението. Но вируса ще продължава да се разпространява до пълно изчезване на баламите които се водят по акъла на Радев и неговата банда.

62

Шефа

преди 2 години

Тоше ,ти хем си зелен ,хем нескопосан,!

61

Анонимен

преди 2 години

Тошко нищо не направихте подиграхте се с хората а сега щели да сте смирени късно е вече има нови сега на тях ще повярваме

60

Анонимен

преди 2 години

Малките Бойкофилчета вече са на "линия"?Ами нямаме шанс да пишем против дедо им Борисов! Свирепо ще ни кликат минуси!-:)) Но пък на изборите.ще гласуваме за ПП и генерал Радев! Там "минусите" ви деца,ще са нулеви! -:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

59

Анонимен

преди 2 години

ИНТ е партията която размаза ГЕРБ на изборите!! 12 години никой неможа да постигне това!! ФАКТ!!

58

Анонимен

преди 2 години

Тия живи ли са ??? Че нещо избягаха като бити хубавци!!!! Е това не като концерт в чужбина! Да поплачем заедно!!!!!

57

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха хахахахахахахаха Тоше не говори нещо което не разбираш братче!!! Крепи на Радев дисагите но не се прави че ти пука за България!!!!!!

56

Анонимен

преди 2 години

" Забавяне на процеса" пълни глупости!300-400 разписки се проверяват най много за 30 мин.Важното е дали има разлика,защото гласуването отразено в разписката се запаметява в същия софтуер който накрая изважда крайния протокол.А в протокола срещу всяка партия са отпечатани само броя на гласувалите в цифри.Решението на ВАС няма никаква логика,още повече поражда съмнения за честността на изборите.Редно е ЦИК да обжалва и да представи доклада от предишните избори за сведение на обществото

55

само да вметна

преди 2 години

Да така е 56! А на тези избори ПП ще е 2 рата партия Победила ГЕРБ! Но за разлика от ИТН тези млади българи казват какво ще направят! А не като ИТН им дадохме властта и не само Че не казаха какво Ще "правят" но и Не знаеха какво да "правят" с нея! -:)) Тоест властта! -:( Е как да гласуваме 3 път за ***? Слави обърка шоуто си с държавата! Разликата е огромна! Сценаристите му го подведоха! Благодарим на ИТН само за едно,че ни обедини и бихме Мутрата!-:) ПП са на ход вече! -:)))

54

Атанас

преди 2 години

Непрактичен индивид..но за съжаление сътворен успешно.!

53

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев имал бил доблестта да застане на страната на гражданите по време на протестите, според Тошко. Протестите на какви граждани бяха? На хиляда има-няма пияни, дрогирани и излязли на разходка в горещите летни нощи граждани. Къде видя този цял народ да протестира? Народа им гледаше изцепките с домати, яйца, риба, подпалване на слама и т.н.