9

ъъъ

преди 2 години

Едва ли има по-безсмислена професия от тази. Но нали трябва портфейлите на the subjects (или поданиците/субектите) да се източват, за да може едни наследствени нищоправци да живеят охолни за тяхна сметка.

8

До 9:

преди 2 години

Ти си спал в часовете по физика, специално механика, които се учат в 7-ми клас. Ако ги имаш - средното и висшето ти образование са загуба на време. Живак и механика - защо не се гръмнеш?

7

До 7:

преди 2 години

В много голяма грешка си. Механичните часовници са изобретени в Европа и то чак през 15-ти век. Китайците може да са изобретили тоалетната хартия (което е също съмнително), но не и часовниците :)

6

Да ги продади

преди 2 години

И да купи китайски по 5 паунда.

5

Анонимен

преди 2 години

Не си мислете, че получава много пари. Имаше статия, че дъртата вещица е скръндза и плаща минималната заплата на служителите си. Тоя едва ли има пари да пие повече от 1 бира на седмица, а вкъщи стои на студено, както пyкнaха хиляди английски пенсии, които не могат да си позволят отопление през зимата.

4

Анонимен

преди 2 години

Какво разточителство!?

3

Асан

преди 2 години

Баба къртица нема ли Айфон 13 :)))

2

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Връщането на...кралските часовници е направено,ами кой ще навива...пружините им всеки ден.Колекцията от...механика трябва да работи и да е...точна.Не е лесна работата на кралския1 часовникар,не го виждам как...сколасва.Най...вероятно си взема работа и за в...къщи.

1

Анонимен

преди 2 години

тия ли ше ми разправят за по-малко емисии?