68

Анонимен

преди 2 години

Те и ваксините не са, щото в момента са биопродукт, ама си важат, демек си подкрепят квот им е удобно, по добре гледайте Австралия и мислете кво ни чака - бой, огнарничения, ваксинации, и квото каже голимия шеф, ако рече че иска да ни изтребят ша го направят

67

епидемиолог

преди 2 години

Само пълни невежи няма да се разсмеят на глас на тези корумпирано политически и бизнес обяснения. Ако си ваксиниран пък дори и да не е успяла 'ваксината" да създаде антитела- получаваш сертификат. Но човек изкарал вируса като лека настинка и не проверил се чрез лекар с фалшивия PCR тест, дори да има антитела - не получава такъв?Да не говорим че тези сертификати са пълна безмислица и фашизъм. Защото ваксинираните заразяват и се заразяват един друг, не по-различно от да се заразят от неваксиниран

66

Дo 72

преди 2 години

Вирусите са генетичен материал (ДНК или РНК) в опаковка според вируса. ОСвен това за отделните организми се позлват определени праймери за тестовете. Точността е доста висока...Тъй че....Вие за коя наука говорите? Ако е Вашата - не е наука, а Нищознаене.

65

Анонимен

преди 2 години

Коя наука? Създателя на пи си ара Кари Мълис казва,че той не открива вируси,а взима ДНК. Има го на стар клип в нета,нищо,че е починал. Кой лъже?!

64

Анонимен

преди 2 години

Науката не е подкрепила и съществуването на дзвера срещу, който има инжекция, която ти дава COVID (Certificate Of Vaccination ID)

63

До Анонимен 65:

преди 2 години

Същото, като и двамата да имате телефони, но единият има договор, а другият няма. Кой може да го ползва? как някой щее сигурен, че сте преболедувал/а точно това, след като никой не го е доказал с тест? Ако искате имайте телефон, но без договор с оператор не върши работа.

62

Анонимен

преди 2 години

Към ПАРАфразата: изследванията на ефективността на ваксината не включват просто или само тестове за антитела. Ако имаше научна обосновка и яснота за тестовете за антитела като сертификат, при какви условия и какви точно тестове, те щяха да бъдат вариант. Но няма такава, нито колко, какви точно антитела, и докога най-вече да се издава тоя сертификат. Та всичко е несигурно и непроучено - какъв сертификат искате, с каква валидност...

61

САНДО

преди 2 години

КОЙ ИЗМИСЛИ ТАЗ ТЪПНЯ ??

60

Анонимен

преди 2 години

Нека да парафразираме - Ваксините, които създават антитела не са подкрепени от науката хахах

59

Анонимен

преди 2 години

Науката и ЕК може и да не подкрепят сертивификати за антитела, но в България е важно че ги подкрепя Румен Радев заради набралия се уплах че ще изгуби изборите геройски.

58

Анонимен

преди 2 години

Пълна простотия! Някой преболедувал и имал тест - има сертификат, някой преболедувал без тест, има антитела - е не може сертификат?!? Що за глупост и двамата са го преболедували ?!?!

57

Анонимен

преди 2 години

Те самите сертификати не са подкрепени от науката, а са чисто политическо творение, но това не ви пречи да продължавате да ги рекламирате!

56

Рудшилд

преди 2 години

Не се бориме да спасиме дъртаците, а се бориме да спасиме икономиките на "развитите" държави. Икономическа война срещу Русия и Китай с всички средства.

55

Оле

преди 2 години

Дъртаците да ***, щом не щат да се ваксинират. С тях ще си отиде много гнилоч.

54

Анонимен

преди 2 години

И какво сега - преболедувал съм нелегално ковид през март ли ?

53

Оптимист

преди 2 години

Умиращите не са повече от други години. Тов е само повод за да наложат извънредно положение и да влеят пари в издуханата икономика на запада, защото китайските комунисти им е****а майката на пазарната икономика с дампинговите цени и бълващите мърсотия заводи.

52

Grom

преди 2 години

Така ще си е чакаме и часовете да спрем да сменяме... И там науката е безсилни. Прави се, защото се прави. Не защото има обосновка.

51

То па една наука

преди 2 години

Нова медицина, оле!

50

Анонимен

преди 2 години

Европейска или еврейска, науката все служи на някого. Алхимика измислил порцелана в Майсен, забравих му името, и той е служил на саксонския крал.

49

ГМО

преди 2 години

Най-лошото е че измениха ЕК законодателството за ГМО, за да пуснат ваксините. Сега ГМО директивите важат за всички продукти. Няма контрол никъде и всичко отива по дяволите.