27

Анонимен

преди 2 години

бай Шиле ,питай Кунчев двойно ваксиниран от две седмици в болнични познайте от какво -----да познахте коронавирус .Да чуем и той какво ще изкиха по въпроса.

26

Анонимен

преди 2 години

Това не Кантарджиев, а двойник. Истинският умря от ковид преди две седмици.

25

Анонимен

преди 2 години

Какви мерки да вземе Министерството на Здравеопазването?Най вероятно трябва да изземе функциите на МВР или?Законът ясно е предвидил наказанието в Член 312 Ал.1 от НК.

24

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев, ама какво искаш да ми кажеш сега? Как, дори и ваксиниран, мога да се разболея до степен като за болница ли? Ама сериозно ли? А стига бе! Виж, при фалшив сертификат е ясно. А къде изключи възможността реално ваксинирани да не са реагирали на ваксината въобще, особено над 60 години. Нали виждаш кои пълнят най-много Ковид гробовете? Какво доказва отрицателен тест за антитела в болницата? Нищо, ако няма допълнително разследване с немедицински средства.

23

обективен

преди 2 години

Абе ти жив ли си още, марш кръгом в дупката.

22

Анонимен

преди 2 години

Витанов да каже на Кантара, че 9 % от починалите, при 15 % от заразените, не е 5 до 10 %, а 50-60 %.

21

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО НАБИЕ ТОЯ

20

От Крит

преди 2 години

Кантара -Всички да кръстим децата си Весел.

19

Анонимен

преди 2 години

Какво става с Кунчев? Много често ни предлагате статии за антиваксъри в болница. За него защо мълчите? Още повече, че той беше медиен герой дълго време.

18

ъъъ

преди 2 години

Ама не! Това не може да продължава така! Какво е това информационно затъмнение!КЪДЕ Е НУНЧЕВ? - питаме всички. Искаме си здравния инспектор.

17

питам

преди 2 години

Бай шиле, къде е Кунчев?

16

По руски тертип

преди 2 години

Там магьосникът Гинцбург от "Гамалея", където досега не са направили нищо докрай освен "ваксината" "Спутник V", обвини всички разболели се "ваксинирани", че са си купили сертификата. Много удобно. А вчера Роспотребнадзор поиска от Следствения комитет да репресира мрънкащите срещу ваксинацията по чл. 271 от руския Наказателен кодекс, предвиждащ затвор до 5 години. Колко остава до "хуманитарните" концлагери? Кантарджиев няма ли да ги предложи пръв, за да не го изпреварят случайно?

15

mery

преди 2 години

До Анонимен 5 Точно на обратното мнение съм. Първата доза ми я постави личния лекар след обстоен преглед на гърло, слушалка, мерене на кръвно, а втората доза се наложи да я поставя в РЗИ, там действат на конвейр. Личните лекари си познават най добре пациентите. Който е решил да лъже и печели все ще намери начин за това.

14

Анонимен

преди 2 години

Вземи ти бре мишок, нали Фандупкова те сложи на някакво местенце с 10к заплата. Какво правиш, освен да мрънкаш и ти по медиите?

13

Анонимен

преди 2 години

Може да си ги вземете от приятел назаем. Ако не ви услужи, значи не ви е приятел.

12

Fas

преди 2 години

Абе бай шиле, ти пак ли? Корита ров си замина от вакзина, Ваня Костова, Кунчев бере душа, а стига вече.

11

Анонимен

преди 2 години

Този плиткоумник говори глупости, няма как да се докаже по безспорен начин дали си ваксиниран, защото тези, които не изграждат защита, са доста повече от 5%. А и след няколко месеца на практика нищо не остава от защитата, остава единствено съмнителното удоволствие от получените странични ефекти, ако човекът е от далеч не толкова малкото "късметлии", спечелили от лотарията с експерименталните ваксини.

10

Къде е и как е

преди 2 години

Искам да чуя мнението на главния бацил на републиката.

9

Фрактал

преди 2 години

Мустакатият гербераст, не се е сетил, че Всичките зелени сертификати са Фалшиви! Защото, никой Нищо не знае.

8

тъй де

преди 2 години

Кантаре, гледай си тлъстата пенсия и не се занимавай с неща които не са ти ясни.