369

Анонимен

преди 2 години

вчера бе казано "БНБ: Бойко Борисов не е собственик на банка", което може да е вярно за момента на даването на това съобщение. Имал ли е обаче Бойко Банка към момента на Рашковите думи и имал банка след съобщението на БНБ само Цветанов от 6я етащ може да каже през асЕнсьора. Казус като двойното гражданство на Киро дето се заврърте у виро на язовиро.

368

2u-Gъзата Империя

преди 2 години

тва на снимката е доказателството че при дадени условия, място и време в мозъка на точно определенана черепна кутия могат като мисли да се размножат реални хемероиди, в следствие на което даденият череп се таксува като заDник,но в никакъв случей собственника на мозъчните хемероиди неможе и няма право да казва че мислел със оригиналния си хемероидалистически Gъz защото козината си е сменил но е допуснал обилно хемероидално размножаване от примарния да метастазира в секъндарния му Gъz = DвугъZието

367

НОВИНИ ОТ БЪДЕЩЕТО

преди 2 години

20.01.2027г. ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ПРЕДАДЕ ВЛАСТТА СЛЕД ДВА УСПЕШНИ МАНДАТА НА НОВОИЗБРАНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ! НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЗАЯВИ, ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ УТВЪРЖДАВАНЕТО НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА ПРИ СТРИКТНО СПАЗВАНЕ НА РАЗПОРЕДБИТЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА СЛАВАТА И ЧЕСТТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА НЕЙНИТЕ ГРАЖДАНИ. ЗНАМ И ИМЕТО НА СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ СЛЕД ВТОРИЯТ УСПЕШЕН МАНДАТ НА РУМЕН РАДЕВ, НО ЩЕ ВИ ОСТАВЯ ДА ГАДАЕТЕ ДО НУЖНИЯТ МОМЕНТ. НЕ ХАБЕТЕ РУСУРС - НАПРАВЕТЕ ГО ОТ ПЪРВИ ПЪТ !

366

Mopcku_

преди 2 години

Престанете да ни занимавате с тоя одъртял и надебелял престъпен старец!

365

Бспар

преди 2 години

Трай банкянски коньо за зелена тревица,Радев ще ви опука още на първият тур на изборите бе ГЛАФОН банкянски и Ердоган вече не искат да си му любовница повече ЗАКИНАЛ си го яко КЛЕПТОМАНЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!

364

Анонимен

преди 2 години

Правилно ли Буцата показва с кой пръст е посочик Ало Ваньото и Миши Пивото на къде с еднопосочния билет да бъдат изпратени? А? Кво каза?

363

Анонимен

преди 2 години

Бойко сега не знам дали усеща какво е да се говорят врели некипели, както едно време набеждаваха Костов, сега не му прощават и на него. А у нас злото властва отдавна и се крие под благопристойни намерения, а народа с охота му се отдава.

362

аз

преди 2 години

Много елементарно от ваша страна г-н Бибитков. Последните проучвания сочат точно обратното на това което казвате. Ако бяхте махнали Гешев навреме може би сега нямаше да виете на умряло......

361

Анонимен

преди 2 години

Радев ще спечели. Интересно само дали на първи тур или ще има балотаж. ГЕРБ ще спечелят парламентарните избори, но ще върнат мандата. Чака ни втори мандат на Радев и поредни избори за парламент догодина.

360

бсп

преди 2 години

тиква та ще спечели изборите когато върне еврата и златото и парите от ктб ха ха ха

359

Анонимен

преди 2 години

Този нещо пак лъже Имам фирма от както ги няма Герп имам 3 пъти повече обороти и работа с месеци занапред работим в строителството вече не само гербаджиийски фирми и Пеевски са фактор в този безнес

358

Анонимен

преди 2 години

"Именно през 1995 г. в антуража на СИК се появява и Бойко Борисов репортажът от годишнината на дружеството, публикуван от Капитал SIC духна свещичка под звуците на роял, е жива класика:"За контактите с медиите се нагърби инициативният Бойко Борисов, шеф на фирма Ипон (ангажирана и е охраната на Тодор Живков). Той услужливо уведоми, че хроникьорите ще бъдат допуснати в салона за 15 минути от 19:30 до 19:45 часа."

357

Анонимен

преди 2 години

Също и БАКБ ... "Откраднатите пари са минали през БАКБ на бившата любовница на Бойко Борисов Цветанка Карагьозова, която се представя като Цветелина Бориславова, с която Мутрата е делил живота и тъмния си бизнес."

356

Анонимен

преди 2 години

Тоя вече е тотално изтрещял ... Банката е International Asset Bank .. Говори се, че разпитваните от МВР пеели като канарчета ... Дано присъдата е близо ...

355

Иво

преди 2 години

Бълнуванията на болния банкянски ***. И червените пребоядисани в синьо гербаво баби как се хвърлят само по амбразурите, както са ги учили в комсомола. :)

354

Анонимен

преди 2 години

Прав е Бойко, тия прекалиха с лъжите. Но, всичко се плаща.

353

Бай Гроздан

преди 2 години

Още ми е смешно и кафето ми върви добре с неговите прогнози.И от кого ще ги загуби изборите Радев,от кандидатът им,който стартира с близо 30%,а от 20 дни не качва над 22% и то след новите мерки със сертификата или от Панов,който има по-малко от ДБ,а може би от Сидеров,Луна или онзи с бялата престилка в студиото на БНТ от БНО или пък от Йоло.Дано си довърши мисълта,че се уморих да гадая.

352

избирател

преди 2 години

Ше запомним великия президент,генерал,пилот с това,че е много силен при лицевите опори.

351

един

преди 2 години

Рашков работи против Радев.Не съм привърженик на Б.Б. ,но Радев наистина ще загуби.5 години бла.бла.,с нищо незапомнен.Нещо като ***.А на времето гласувах за Радев.Но човек един път се лъже.

350

Анонимен

преди 2 години

Много стана с този митромилионер милиционер Бойко Рашков.Тормози и унижава обикновени хора за да провали изборите,но само на една партия слъжи .Аз им се чудя на ГЕРБ защо не сезират Европейския съд,прокуратурата,ЕК,защото беззаконието е тотално!Какво не ви е страх,бе,трябва да бъде наказан и разобличен не само на приказки.Това ли ще е норма на поведение,злоупотребата с власт.Да не говорим че прилича на социопат и подобни