636

blok

преди 2 години

*** от небесна величина! Трагедията е , че ни е някакъв официал....Излагация...

635

хахо

преди 2 години

има една група хора които и когато са се оакали до ушите твърдят 4е гругите са виновни за това , тоя ушатия е то4но от тая група . тоя и неговата клика съсипаха вси4ко в тая държава вклю4ително и здравеопазването но за вси4ко прехвърля вината на другите . тоя , кокорко и конската усмивка ще оправят бг , няколко месеца след изборите слепите българи ще го разберат , но тогсва ще е късно

634

Гнусна истерия

преди 2 години

...

633

4epa

преди 2 години

КАК ЕДИН БОЛЕН ЗА ВЛАСТ МОЖЕ ДА САСИПЕ ЕДНА ДАРЖАВА - А КОИ ГО ИЗДИГНАХА ???

632

обективен

преди 2 години

Само Възраждане с номер 5

631

Винету

преди 2 години

Така си е Генерал Чорап.То да беше само здравеопазването.Асфалт Паша съсипа всичко.

630

ЮМРУКЪТ НА ЧЕРЕПИТЕ

преди 2 години

За господина закони и конституция са отворена врата в полето- вижте му министрите- шеф на НАП- дължи 1 500 000лв за фирма продадена на клошар и регистрирана на срутен бордей- купувачът го намерил да купи фирмата му- много я харесал заради огромният дълг към нап може би, другият с двойно гражданство и всеки акт може да бъде атакуван, основателката на парията на ЧЕРЕПИТЕ им беше пиар, същата сътворила бисерите на Белослаф- а бе изящен политически субект.

629

222

преди 2 години

Този до кога ще бълва злоба!! Неморален и отвратителен, не искам да го нарека човек.Дано хората го изхвърлят този кариерист.

628

Щирлиц

преди 2 години

Какъв комплимент,да наречеш някого,който не става за управник политик!

627

гьонсурат

преди 2 години

Деликатно премълчава че е нарушил конституцията и се извинява на народа за бедите които му навлече с мутрите които са окупирали правителството.

626

Анонимен

преди 2 години

ДОЛУ КОМУНИСТИТЕ! СЪСИПАЛИ БЪЛГАРИЯ ОКРАЛИ Я И СЕГА ТЕХНИТЕ ДЕЦА ИВНУЦИ КАРАТ СКЪПИ КОЛИ И ИМАТ МИЛИОНИ! А ВИЕ ЖИВЕЕТЕ В БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ!ДОЛУ РАДЕВ!ДОЛУ ДЪРТИЯ КОМУНИСТ РАШКОВ !

625

анонимен

преди 2 години

До бай Вълчо от Хисара Ех,бай Вълчо,и ти трябва да се върнеш в началното училище.Там за написаното от теб щеше да получиш слаб(2).Особено обърни внимание на пунктуацията,че си забравил тотално какво е запетая,въпросителен знак и точка.

624

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

Значи, чета написаното от колегите и се питам доколко знаят БГ език,могат ли да пишатправилно/граматично,за стил не говоря/ и доколко същите могат да си спомнят за 15г. в какъв стил се изразява апотеоза на БГпроза почетния гражданин и виден център нападател на Бистишките тигри.Обещавам 2л.старозагорско мерло на този който ми го докаже.Как спи същия БГ юнак от Стокхолм при награждаването на нобелите?Хърка ли? Мига ли с лявото око? Къде е Мата Хари? А,бе кой е този Нобел според него?

623

Вярваш ли си

преди 2 години

Аз на този вътрешният министър назначен от соц фигурата Р.Р. който не смятам за свой президент и на шах и на iq тест ще го бия.НЕ МУ ЛИ ВИЖДАТЕ МРЪСНАТА МУТРА ОТ СОЦА.Къде са парите от хемус защо преди да станеш министър само яде и пи от тях???Гнусен си

622

Лекар

преди 2 години

Знаете ли защо сертификатите са зелени ? Защото Фигуранта е наредил сертификата да е като цвета на чорапите му. И толкова миризлив !

621

Анонимен

преди 2 години

Пътуваш Чорапче! Към бай Ставри...

620

Радеф потъва

преди 2 години

Зеленият чорап Радеф ни наложи зелен сертификат. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно...

619

Радев,

преди 2 години

как е възможно да говорите ЗЛОБНИ НЕИСТИНИ?/ че Борисов провалил здравеопазването???!!!ПОГледът ВИ говори....

618

До Анонимен

преди 2 години

Защо Герджиков трябва да е президент? Има и други кандидати, подходящи за тази позиция - Румен Радев, Костадин Костадинов, Волен Сидеров.

617

До Анонимен

преди 2 години

" Не ни трябва за президент умен и интелигентен професор, придружаван от млада и елегантна вицепрезидентка с достоен"Имаш в предвид Герджиков? Нагизденият (gercik - гиздав), нагримиран гръкофил президент на република България и българите? Шегуваш ли се?