15

Sofia

преди 2 години

Нека на вносителите да им вземат шофьорските книжки. И в момента е разрешено движението на училищни автобуси в бус лентите - да видят раздел , чл. 15, ал. 6 от ЗДвП.

14

Асан

преди 2 години

На село път нема камо ли бус ленти

13

Анонимен

преди 2 години

С наредба на общината не може да се промени закона, който не разрешава на училищните автобуси да ползват бус лентите.

12

До 13

преди 2 години

Като не ти харесват Бус лентите се махни от града. Основно се придвижвам с кола, но подкрепям идеите за бус ленти, повече трябва да се направят и яко глоби за нарушителите!

11

УчудЕна

преди 2 години

А кога нещото вапцано с жълта боя ще спре да се нарича БУС лента?!И защо се създава изкуствено задръстване, посредством същата тази "лента"?

10

Анонимен

преди 2 години

А защо досега не са били там?Във Великобритания даже и такситата могат да карат в бус лентата.

9

Ай

преди 2 години

Спряхте ги от училище децата и пуснате бусовете в бус лентите?

8

Анонимен

преди 2 години

До 9 - И защо, да не е ходила. Не всички имаме смао бабинот село.

7

Анонимен

преди 2 години

Баба ми все с училищен автобус е ходила на училище. Така разправя...

6

Анонимен

преди 2 години

По принцип лошо няма,нооо като знам каква е шуробаджанащината в БГ се сещам какво ще стане.Ще стане като с паркирането и безплатните служебни места за общински служители и общински фирми и служби,дето сега взеха да си намаляват с гласуване парко местата в синя зона.Уж беше за градския,сега за училищните,после ще рекат ама за сотаджиите,че ни пазят от крадци,ама за частните линейки,че спасяват живот,ама за еди кой си и след време ще видите лентата пълна,уж с имащи право.В БГ винаги е така,винаги!

5

Анонимен

преди 2 години

В Русия най-богатите не са с черни мерцедеси и БМВта, а с разни училищни бусове и коли, маркирани като линейки, гражданска защита и т.н. които могат да карат в буслентите. Даже един беше си маркирал туатега като такава.

4

Живеещ в англия

преди 2 години

AAXXAXAAA Tова ли са ви училищните автобуси през 2021 година ????? Автобусите преди 20 години бяха по хубави от тез !!Направо да започнат да возят и депутати !!!!Скоро няма да остане и един млад здрав работещ в България

3

Тралала

преди 2 години

И през ваканциите и онлайн обучението пак ли ще се движат в бус лентите? Те свои фирми, ама все пак

2

Анонимен

преди 2 години

В Блус лентите какво ли не се движи освен градския транспорт? То мотори без номера, то тротинетки, кортежите на НСО, всички дипломатически номера, СМЧ-та и какво ли още не. Ученическите бусове ще трябва да се бутат с тия :)

1

Сержант

преди 2 години

Кой ли капацитет го е забранил???