90

Анонимен

преди 2 години

Хора си отстояват правата а други ги портят и глобяват. Тези които портят работят за чужди капиталисти а тези които глобяват са един вид слуги на управление което се е продало на чужди интереси. Де факто продажници бият народа ни. Навремето яничари демек българи разгромили кръстоносците, които воювали с турците за освобождението на бг.и цели пет века сме седящи под робство. И сега тече поробване по схемата. Народната мъдрост гласи че крадеца вика дръжте крадеца.

89

...

преди 2 години

И по кой закон в конституцията ще го глобят

88

Анонимен

преди 2 години

До Krom любимо ми е да си говоря с хора които съдят по себе си за другите. "Значим" съм достатъчно където трябва, ако искаш можеш да вярваш че съм дядо Коледа, дали това ще промени нещо за теб е друг въпрос...

87

До 85

преди 2 години

300лв. си приготви

86

Антиспайкър

преди 2 години

Може да използвате видеото,но при условие да кажете и текста който ви изпращаме.Опровержение на невярната информация публикувана във сайта Moreto.net!ОПРОВЕРЖЕНИЕна публикация в Морето.нет1. На 3.11.21г. В офис на А1 е отказано на жена да бъде обслужена, защото е била без маска, въпреки че в офиса всички служители също са били без маски.2. Тъй като служителите са повикали полиция и СОТ, жената също е помолила юрист за помощ.3. Пристигнала е общинска полиция и юрист.На юриста и жената са съставени актове. Мирно протестиращите пред общината със знамена и пла

85

Анонимен

преди 2 години

По-бързо да минават през ковида и да придобиват масов имунитет антиваксърите и антимаскърите. Ще ги изчакаме. Всеки ден по 5 хиляди антиваксъри придобиват масов имунитет. Търпеливи сме към антиваксърите. Не трябва да пречим на връзката лекар-пациент между доцент мангъров, който е специалист, и неговите пациенти.

84

Анонимен

преди 2 години

Голямо престъпление, голям грях са извършили. А, престъпниците свободни, не наказани! Аууу колко страшно, колко убийствено престъпление да си без маска. Колко са се загрижили за народа, брейй, омаскариха ни тези макари!

83

85

преди 2 години

А колко е глобата, че съм канен на рожден ден в заведение, а нямам сертификат.Напълно сериозно питам.

82

Коко

преди 2 години

Когато майка ви почине млада,ще повярвате във всички съществуващи версии за заболяването!

81

Алекс

преди 2 години

Само глоби не е достатъчно.Трябва да отнасят и по някоя палка.

80

Krom

преди 2 години

До бай онзи - както и да е! Темата стана безинтересна - май останахме само ние с теб да се надлъгваме! Пожелавам ти един ден наистина да станеш това за което се представяш - значим работодател. Хайде, хубав ти ден.

79

Krom

преди 2 години

До бай онзи - притеснен ли ти изглеждам, слънчице? Ти си просто поредния "артист" влизащ в някаква тема с измислено житие и битие. Като всички други. Вярвам само на собствените си убеждения. Общите купешки приказки за компютри и компоти с дъх на стари брадясали вицове от социализма не ме убедиха в твоята "автентичност". Още по малко в "елитното" ти положение на "значим" работодател. По интересно ми е, дали ти самия ако се погледнеш от страни няма да се разсмееш?

78

бай онзи

преди 2 години

До Kromтамън се бях притеснил че ти е свършила обедната почивка. Честно казано изобщо не ме интересува какво те смущава и какви са ти "възгледите" над пазара на труда в сектора, още по-малко пък взимам под внимание констатации на общо основание тип компютри и компоти от разбиращи от всичко дървени интернет философи/***. Вярвай си в глупостите дето пишеш колкото ти душа иска, за моите легенди не се притеснявай :)

77

Един Българин

преди 2 години

До ПрограмистТи не си програмист, а парашутист. Програмистите хич даже не се интересуваме от Ковид изтъпленията на властта.

76

Анонимен

преди 2 години

Няма нито един нарушен закон. Нарушена в заповед, която не може да е над закона. Гл.упав народ пише тук, управляват ни кожодери

75

Krom

преди 2 години

До бай онзи - о, ти не си просто програмист - имаш си цяло "стадо" програмисти които "работят за теб". М, чакай да видя защо това ме "смущава"? Може би, защото повечето кадърни програмисти са фрий лансъри и не работят за такива като теб? Или твоите не са от най кадърните? Както и да е, приятно "генериране на добавена стойност". Щом това е легендата ти за днес, кой съм аз да споря?

74

Анонимен

преди 2 години

А е трябвало да има над 20 глобени.

73

Мен

преди 2 години

Героите превземат молове бухахахах.

72

Натовеца

преди 2 години

Малее какви престъпници терористи направо бе влезнали в магазин без да си сложат олигавените мръсни парцалчета покрити с бактерии и мръсотия! ужас!

71

Анонимен

преди 2 години

А ушатия зелен чорап и всички който бяха без маски на 1.11 на площада защо не са глобени а пиянде агент рашо безделник проклет