74

Анонимен

преди 2 години

След като има вече лекарство, защо да се ваксинирам? След някой друг месец ще има и повече! Ваксина, не мерси!

73

Анонимен

преди 2 години

Имам алергия към графен

72

До Брее

преди 2 години

Всяка ваксина е 10 лева. Като "погледне" доктора дали си за ваксина, какво ще види? Отговор: 10,00 лева

71

Анонимен

преди 2 години

Не щем сертификати! Смърт за всички еврофашисти! Калашников е единственото лечение срещу фашизма, историята го е доказала!

70

Талибан

преди 2 години

Аз пък ползвам за вход сертификата на Чичу!

69

Леша

преди 2 години

До 81 Не върши работа, Господ се е погрижил за всичко. Трябва зомбито да е съгласно да го боднат със спринцовка.

68

Анонимен

преди 2 години

Дочух от достоверен източник от пазара, че на антиваксърите щели да сипват ваксина в кафето и алкохола за да ги чипират. Господа антиваксъри, не пийте повече кафе и алкохол.

67

сертификата

преди 2 години

би дал положителни резултати, издаден само на база отрицателен тест за ковид зараза или положителен за антитела. Вариантът даден при ваксинация е фалшив, ако не е доказано, че в момента не си заразоносител или не си изградил антитела или и двете. Познавам хора със сертификат от ваксина, заразени, заболели, разнесли зараза и човек , който не изгради антитела нито след боледуване, нито след ваксината- сега ходи с маски и мисли за последиците от ваксинацията.

66

Анонимен

преди 2 години

Единственото полезно нещо на зеленият сертификат е, че може да паркираш безплатно в зелена зона

65

Анонимен

преди 2 години

Знам само, че когато си болен или не си добре, то се вижда! Но можем и да оздравеем! Когато си удариш коляното и потече кръв не се вацаш за да зарастне раната, нали? Когато си здрав и няма никакви проблеми, не са нужни никакви тестове, никакви доказателтва за анти-тела, нищо!

64

Щерю

преди 2 години

Новия Световен Ред изисква в мозъка на всички хора да наночастици, чрез които Изкуствен интелект да им подава мисли (и да им чете мислите). Тотално робство. Готвят затворени лагери за нежелаещите да се ваксинират. Световен Ционизъм...

63

Бигот

преди 2 години

Братя българи, не се хващайте. Настанало е време разделно , и всеки трябва да избере страната - дали е с "прогресивния" лагер на джендърите, феминистките, третия пол и БЛМ, или с нашия "назадничавия" , на "антиваксърите", "биготите", "расистите", и "сексистите". Признаването на антителата цели да привлече неориентирани хора, които още мислят че говорим за някакъв глупав медицински проблем, към лагера на "прогресивните" . Не се хващайте на тая въдица.

62

онбашията

преди 2 години

аз имам антитела, но няма да се възползвам

61

Анонимен

преди 2 години

Що ги притеснява щом казват Ковид19 или не знаят що точно е,що стои зад него щото викат ето го,а не знаят кои са антителата,които научно заради него се отработват под натиска му в противостояние на въздействието му с динамика на атаката взета под внимание и съобразяване на обстоятелства за цялостно изграждане,доставяне за време с място на контакт на наличното необходимо количество,качествено изградени в съответствие с заведени по клас-спецификации,сертификации на МБ от имунната съпротива с/у му.

60

Анонимен

преди 2 години

До CriticusMagnus Вирусът нито чете сертификати, нито признава ваксини. Вирусът бива унищожаван от имунната система чрез антитела, най-често. Някои ваксинирани не образуват антитела, но не ги проверяват, затова умират. Който го е преболедувал, е защитен. Той има добра имунна система, което е показал срещу непознат вирус, после има антитела известно време, а след това - памет за вируса и готовност бързо да произведе нови антитела. Ако вирусът мутира и спре да произвежда спайк протеина, всички ва

59

Брее

преди 2 години

Накрая нещо смислено ще направят.....ако лекар види че не си за ваксина не трябва да те боцкат, а не като сега юрош всички в кюпа. Преди ваксина трябва някви изследване за да се види я какво състояние е човек

58

Анонимен

преди 2 години

До Програмист 69 Правилно, ваксатроле, не спорете със себе си :)

57

Анонимен

преди 2 години

До Историк Те, самите са такива. Не четете ли коментарите им, че се радвали, че умират антиваксъри.

56

Анонимен

преди 2 години

Къде изследват за алергия към графен, а?

55

Историк

преди 2 години

Според ваксърите, никой не иска да ни убивал. Хммм. Я си отворете учебниците по история на 1945-та година и малко след това, когато лагери е имало дори в САЩ. А ако върнете по-назад от 45-та година, каквото и да отворите - всеки урок разказва историята за това как група хора опитват да убият друга група хора. Това не е нещо ново. Вие не живеете в невинния свят на Телетъбийсите. Живеете в една джунгла, в която много хора искат вас да ви няма. Искат да не сте се раждали, да сте мъртви. Факт