34

ПУ ТИН

преди 2 години

50 преди да стигнат пенсионна възраст- млади! И 20 пенсионери радвали се 2 - 3 год. на пенсията? Това си е мор от страна на кацаров!

33

Анонимен

преди 2 години

До 34 Доста държави реват че ваксата е замърсена и има случайна хив след вакса.

32

Анонимен

преди 2 години

На 36, на 38, на 40, на 41, на 42, пак на 42, ... Тези хора можеха да живеят още много години. Поне да се бяха ваксинирали. Няма починал вчера, който да е бил ваксиниран и да е под 50 години.

31

Анонимен

преди 2 години

Забравяте да отбележите кои са ваксинирани

30

До 32

преди 2 години

Ваксината не може да те зарази със СПИН. Виж, секс, венозни наркотици и болнично лечение - може.

29

Анонимен

преди 2 години

Ане разбирам този с ХИВ от Ковид ли си е отишъл или от СПИН? Бил ли е ваксиниран, щото ковид ваксата заразява със ХИВ.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 Дали? И днес има 9 починали ваксинирани.

27

Анонимен

преди 2 години

Аз само не разбрах разликата между "за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания" и "за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания"

26

А стига бе!!!???

преди 2 години

А знаете ли, аз преди много години бях в САЩ, във столицата Вашингтон. Та там на техния National Mall (не, не е мол за пазаруване) близо до Lincoln Memorial - паметника на Ейбрахам Линкълн, се намира мемориал-стена от черен гранит в памет на загиналите американски войници във войната с Виетнам. Ужасяваща е - висока повече от 2 метра и дълга не знам, стотици метри може би, сигурно няма километър. Със ситни букви на нея са изписани имената на всички загинали. Това тук нищо не е!

25

Гого

преди 2 години

Вируса чисти слабите, така е в природата, не е честно. някои са такива не по тяхна вина, други сами са си виновни. Да се пазят децата разбираемо, но страхливите възрастни защо, ако не са полезни по никакъв начин а само изискват грижи и хранят докторите и фармацевтите с цената на бъбреците на децата си и неродените внуци. Щатите вече 28 трилиона дълг, нашите са тръгнали по същият модел.

24

Анонимен

преди 2 години

Потрераващо заглавие. Ноторно известно е, че ХИВ снижава имунитета. Болните могат да умрат и от настинка. Този човек или не е бил ваксиниран по медицински причини или е умрял от ваксината, защото имунната му система не е могла да се справи.

23

Светозар

преди 2 години

За какво е тоя ферман - статистика ? Никой няма да го прочете. Интернет не е роман на хартиен носител. Пишете много, ако е нещо интересно. Или ви плащат на изречение ?

22

Анонимен

преди 2 години

10 под 51г. Ако тези над 51г бяха ваксинирани, вероятно и 4-5 човека от тези 10 щяха да спасят докторите.

21

Solar Power

преди 2 години

До АЗ: На всички ще се потъпкват правата заради член 35-ти от Конституцията. Така е правилно и така ще бъде докато всички или поне голям процент не се ваксинират или не прекарат вируса. При варианта с ваксинацията всичко може да стане бързо и лесно за 30 дни максимум. При вариант 2 ще си чакаме още 1 година и ще дадем вероятно още 10 хиляди безмисленни жертви, икономиката ще пострада и т.н. Умните и богатите хора в целия свят отдавна се ваксинираха ! Вие от кои сте ?

20

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 5: Защото ако си неваксиниран заразяваш с до 30 пъти повече от ваксинирания. Защото едно общество трябва да си пази децата и възрастните. Не го ли прави то означава,че е просто една папл ач на тази територия. Виж какво правят всички общества по света ! Китай,ЕС,Русия,САЩ , Япония и т.н. дори в Индия има 75% ваксинирани после виж и обществата в Африка и си отговори там ли е мястото на България ?

19

Demonaz

преди 2 години

Превенция на здравето сред мъжете кога ? И защо хората,които спортуват и се грижат за себе си са ограничени заради други????

18

До Бочо

преди 2 години

Да, има. Във всички държави измират повече мъже. Високото кръвно и високият холестерол са в пъти по-срещани при силния пол, а оттам и мъжете боледуват повече от сърдечно-съдови заболявания.

17

Сандански

преди 2 години

За съжаление мъжа на 36г ми е съученик от Сандански.Почивай в мир, Мите. Тоя купон за именния ден ти изяде главата :(

16

Аде

преди 2 години

Защо няма задължително тестване за HIV при посещение на зъболекар? Но за Ковид се претрепаха да ни тестват?

15

Бочо

преди 2 години

Защо такъв голям брой са мъже? Има ли някакво обяснение, теория?