98

...

преди 2 години

Необходимо е такива *** да нямат право на глас като тоя анонимник

97

Анонимен

преди 2 години

Тая психушка Илиев що го показват всеки ден?

96

м,да

преди 2 години

Платените мекерета сънуват локдаун!?!?

95

Анонимен

преди 2 години

Мангъров само го хвалим. Велик е и той прави масов имунитет сред антиваксърите. Но не трябва да се оплакваме и да занимаваме държавата, обществото, правителството със страничните ефекти от методите на доцент Мангъров. Всяко лечение има странични ефекти. Статистиката за заболели и умрели антиваксъри да се праща само на доцент Мангъров и пиарите му от Седем-осми.

94

Анонимен

преди 2 години

Като плюете Мангъров, що не поискате справка колко хора са минали през неговото Ковид отделение и колко са починали там? И да сравним данните с другите отделения в София?

93

Анонимен

преди 2 години

Трябва да изчакаме антиваксърите да постигнат масов имунитет. Доцент Мангъров каза, че всички антиваксъри ще преминат през ковида, ще придобият масов имунитет, някои ще умрат. Просто трябва да чакаме. Големият брой заразени и умрели антиваксъри по-бързо ще изгради масов имунитет по методите на доцент Мангъров, който е специалист. Колкото повече са заразените и умрелите, толкова по-скоро ще го постигнем масовия имунитет. Новините са добри.

92

93ти

преди 2 години

Ай не се хаби душко.Плоскомозъчна логика нещем.

91

Анонимен

преди 2 години

От тоя дето писа до 90: Вместо да удряте минуси, давайте логиката да ви чуя. Ама я няма! Затова по-лесно минусчета. В дупка България превърнахте държавата. Горко ни.

90

90

преди 2 години

90, локдаунът е временна мярка. Единственият начин е ваксинация. Колко пъти трябва да ви се обясни защо? Защо сме на 3то място в света (!) по смъртност от ковид? Как стигнахме там? Защо децата у нас не са в училище? Защо няма планови операции, от днес? Защо всички болници разширяват ковид-отделенията? Защо не можем да работим и живеем що годе нормално? Защо умряха 4000 човека тоя месец само от ковид? ЗАЩОТО не спазвахте мерки и не се ваксинирахте!!!!

89

Рада Дълбочката

преди 2 години

"Какъв е радостен този на снимката.Като след клизма" - някой нещо за клизма ли каза?

88

Анонимен

преди 2 години

Какъв е радостен този на снимката.Като след клизма.

87

Анонимен

преди 2 години

А необходимо ли е според него, аз да взема една тръба и да му разбия скапаната физиономия, м? Щото според мен е необходимо.

86

Анонимен

преди 2 години

Трябва да даде личен пример и да се затвори за няколко седмици. Такива като него които седят със скръстени ръце и нищо явно не работят по-добре поне да мълчат.

85

Анонимен

преди 2 години

Тоя шебек е на ясла от пфайзер ...не му се връзвайте на глупостите

84

Tiger

преди 2 години

Спрете да лансирате този лабурант в Германия, който прави опити с мишки и никога не е виждал ковид болен.Беше поканен на дебат с др. Мангъров и такива идиотии изговори, че Мангъра взе да се смее и му каза, че не е никакъв лекар и нищо не разбира от имунология. Спрете да давате трибуна на математици, политици, псевдо доктори и подобни на тях ***.Благодаря за вниманието.

83

Анонимен

преди 2 години

платен актьор

82

Ахам

преди 2 години

Ано имаше по-рано призиви за ваксинация и мерки за неваксинираните нямаше болниците да преливат. А не здравният министър да каже лятото, че е добре който го е страх да се ваксинира и възрастните, ако искали само. Това българите го приемат като: абе, майната му, не е толко страшно. И сега пълнят болниците. А здравният се явява като лалугер да се държи за ръце.

81

House M.D.

преди 2 години

Неуважаемият другар Илиев да прави като вятъра!!!

80

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно съм съгласна с д-ра по всички точки. В момента БГ здравеопазването показва някакви магически умения да не колабира, но всъщност те идват на цената на ужасно висока смъртност от ковид. Такава няма никъде другаде. Така че всичко е привидно, болниците уж издържат, но качеството на лечението е толкова ниско, че много хора просто си отиват. Кому е нужно това? Нека да затворим поне за 1 седмица през които да се ваксинираме. И да, съд за антиваксърите.

79

Анонимен

преди 2 години

Лесно им е на държавните и общински калинки като тоя. За тях локдаун значи да не ходят на работа, но всичко като заплата, здравни осигуровки и трудов стаж им върви за разлика от работещите в частния сектор.