155

Анонимен

преди 1 година

Какво близо? Тя си е! И икономически, и военно, и политически и стратегически Турция е най-силната страна в региона. От Турция чак до Италия на Запад и Полша/Русия на север няма никой с по-силна икономика или значимост! На изток чак в Индия, на Юг чак Израел може да им се озъби. Какво означава близо ли е? Да бъдем реалисти. Ако не искаме да ни смачкат за 15 мин трябва да ги приемем в ЕС или да се въоръжим до зъби. Турски дронове ще са в София по-бързо отколкото от СДВР ще стигнат до Дондуков!

154

Анонимен

преди 2 години

Какви 82 милиона?!?! Според последното преброяване е 85 милиона(84 680 000)!

153

Сюлейман паша

преди 2 години

Кучетата си лаят,кервана си вьрви!Хайде Турция,икономическия подем според световните статистики тази година нарасна на 9% !

152

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

В предният ми коментар бе допусната грешка. Моля за извинение. Да се чете "Канаан",а не "Канада". Благодаря.

151

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

В конфликтът между Турция и Гърция България не трябва да взима позиция. Нито гърците,нито турците са законно пребиваващи на заеманите от тях сега територии. България трябва да вземе пасивна позиция и декларира на световно ниво най-сетне,че сме под греко-турско-израелска окупация. Доказателствата са пред очите на всички. За мен Френската Велика Армия е ключът към мирът в Европа,тоест в Канада! Българските воини трябва да са редом до френските. Ние сме един разделен тракийски и келтски народ.

150

Анонимен

преди 2 години

Тя е супер сила. И икономически също само се прави за пред света на интересна. Русия също голяма част от населението бедно ама е Супер Сила.

149

Анонимен

преди 2 години

турция е трепала и асилмилирала. И не само българи... Един милион арменци са били изклани точно от турците, нарича се арменски геноцид и целият свят го знае. турция е терористична държава и винаги е била такава.

148

Сата НАТО

преди 2 години

Турция е трепала българи, но не ги е АСИМИЛИРАЛА. За разлика от Гърция и Сърбия.

147

Ястребител TFX

преди 2 години

*** *** ... военните програми на Турция се били свили или отпаднали ... Какво пасете, какво лочите та ви влие толкова зле на умствените ви способности, не знам. Военните програми не само че не се свиха, а напротив - спектъра се разшири, и най-важните, като местният изтребител TFX, електромагнитните оръдия и още няколко програми, за които дори не сте и чули все още се ускориха неимоверно. Преди няколко дена бяха предадени първите части на изтребителя, който е вече на монтажната линия.

146

Реално погледнато

преди 2 години

Докато гледа напред във имперките си амбиции се спъва в прозаичните икономически реалности. Лирата така е забила надолу, че военните програми на Турция се свиха или отпаднаха...

145

Анонимен

преди 2 години

Смачкана Турция след разпада на Османската империя в началото на миналия век, в края на века дръпна много яко икономичиски. Икономическия просперитет прераства в политически и военен и ето амбицията регионална супер сила. Турция много пъти вече показва това, да свалиш руския самолет в Сирия, да се озъбваш на Франция, Германия и САЩ през последната година не е случайно. Набира кураж защото няма адекватен ответ.

144

Анонимен

преди 2 години

Не. Не е близо. Щеше да е близо ако икономиката им не се свиваше със сегашните темпове.

143

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Наблюдавам ви, дьонметата! Пак заспахте ше има диванчапраз и шишир на халифа, тоест АЗ.!.

142

10лв.

преди 2 години

За домашни чехли не ми се вижда евтино. Турски и китайски стоки винаги се свързват с евтини некачествени неща.

141

Сюлейман паша

преди 2 години

До 156! Не ти вярвам!Льжеш като дьрт ***...ьовец! Или изобщо не си купил никакви чехли или има някаква друга байган....ьовска уловка!Кьдето има поне един ***...вец там винаги има някаква врьтка!Когато стане дума за Т-ция изведньж и доматите и чехлите и препаратите за чистене ви стават ,,некачествени"!***...вски манталитет!Важното е да се оплюе Т-ция!След това - набьрзо пред тв-то за поредната турска сапунка!

140

Сюлейман паша

преди 2 години

До 134 !В Турция почти няма нещо,което да не се произвежда! Турция буквално бьлва стоки кьм петте континента!Естествено,че произвежда и по некачествени неща.Не всеки може да си позволи най хубавото.Вашият,бг проблема е,че купувате най евтиното и после плачете за ниското му качество,понеже свикнахте на евтинията при соца.И в Америка има куп некачествени стоки,но това не прави Америка страна ,която не може да произвежда качествени стоки!В Т-ция плащаш ли можеш да купиш стоки на световно ниво!

139

Анонимен

преди 2 години

Турция ако не е в НАТО Русия ще я анексира на 2 - 3 пъти. Както има милион руски туриста.

138

Анонимен

преди 2 години

анадолският чобанин пак го е обзела мания и се мъчи да хапе ръцете, които му дават. Не, ефенди, вашите отиенталски гьозбайджилъци минават само папyacите от Нова Гвинея, там си ги продавайте.

137

Анонимен

преди 2 години

Приказки от 1001 нощ са тези статии. Каква регионална сила, какви 5 лева? Анадолците са абсолютно зависими от Запада икономически. Реджепчо се държи като момченце, което иска да влезе в бандата, ама тези от бандата му се подиграват и го тероризират. Виждате, когато почне да не слуша, моментално му се дърпат ушичките, разбирайте турската лира се срива на пазара. Най-голямата американска база в света е точно там и амитата се разпореждат както си искат.

136

Д0 149 Сюлейман паша

преди 2 години

Абе главанак купих си Домашни чехли за 10лв. и съм мъж не жена и много ясно че са от изкуствена кожа и се ралепиха на двата часа не на двата месеца.