22

Анонимен

преди 2 години

Спрете музиката и всичко ще се оправи!

21

Анонимен

преди 2 години

Ъмм... 250 евро ама за 24 часа смяна? Тея добре ли са? Аз ако съм на всеки гръцки лекар, ше отуда на попивка за 3-4-5 месеца в Барса

20

Анонимен

преди 2 години

Гахха. . . WTF?. Не :)

19

Анонимен

преди 2 години

Абе, нали се ваксинираха? И те ни натресоха сертификатите, да се гърчат, нека.

18

Анонимен

преди 2 години

До 18Знам защо търчат,само че от търчане нито на едното,нито на другото място са полезни! А пък аз и такива,като мене им плащаме и на едното и на другото място-тоест,хвърлени пари на вятъра!

17

Анонимен

преди 2 години

"Що нямат в Португалия, Исландия, Испания...скандинавските...щото са над 90% ваксинираните."____________ Ами НЕ. Защото вълната в момента е на Балканите. И към Португалия ще отиде , и там ще премине отново. Когато в началото юли беше в Португалия (при масово ваксинирано население! и почти пълен локдаун) при нас ковид нямаше. Та така...

16

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще се окаже,че по-добър от естествения имунитет няма! Мангъров ще излезе прав!

15

До 11

преди 2 години

В Гърция частните лекари са си наистина частни! В България обаче 90 % от държавните лекари работят и на частно.Тоест,ходят на работа в държавните болници,колкото за тр.стаж с раб.време от 8.00 - до към 11-12 и от там файрум. А защо не сравниш средната заплата на лекарите в Гърция и в България? И пенсията, която получава лекар там и лекар тук? Ако го направиш, ще получиш отговор защо лекарите в България (и не само те) търчат от едно работно място на друго. Със сигурност не е от скука.

14

Анонимен

преди 2 години

Тия алчняци гърчулята заедно със жабарите, в стремежа си да надмогнат вируса заради понижените приходи от туризъм, са готови на всичко. Правителствата им първи превърнаха държавите се в концлагер.

13

Анонимен

преди 2 години

Положението май наистина се . Опичайте си акъла, щото някои ще останат бе Коледа.

12

Мобилизация

преди 2 години

на лекари, мащабни полицейски акции за прилагане на новите мерки, принудително ваксиниране и зелени сертификати, забрана за достъп в закрити обществени места, промиване на мозъци на част от населението и вменяване на вина на останалата част... Какво още трябва да стане, за да разберете, че еврейският фашизъм настъпва с пълна сила и цели да унищожи цивилизацията?

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13Умник,като наближи бустера,и 4-тия,5 тия бустер и там ще има.

10

Анонимен

преди 2 години

Що нямат в Португалия, Исландия, Испания...скандинавските...щото са над 90% ваксинираните. Кой както си е постлал.

9

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани в Гърция са 61,5%. И там ще има жътва за ковидчо. Но най-богата ще е в България естествено. А още дори зимата не е дошла.

8

Анонимен

преди 2 години

В Гърция частните лекари са си наистина частни! В България обаче 90 % от държавните лекари работят и на частно.Тоест,ходят на работа в държавните болници,колкото за тр.стаж с раб.време от 8.00 - до към 11-12 и от там файрум.Ако гепат нещо от държавното,някоя далаверка и толкоз!Файда от тях никаква!

7

Анонимен

преди 2 години

Неваксинирани лица не могат да ходят в банката и на фризьор? Това е откачена работа. Но може да стимулира хората да зимислят алтернативи на консуматорското общество.

6

Анонимен

преди 2 години

Е те нали масово ги изповаксинираха гърците?!? То не бяха зелени сертификати, глоби, забрани, арести. Какво стана ся - болниците им пак пълни. Ми да не бяха изхвърлили 10 000 !!! медици, защото не били ваксинирани. И продължават да не ги връщат в болниците на работа! Значи или няма голяма, РЕАЛНА опасност с този вирус, или по-важното е да изпълняват някакъв пъклен план да ни бодат (всички и многократно) дори като газят през трупове.

5

Анонимен

преди 2 години

Гърция беше добре при диктатурата до 1973 година. Генералите управляваха с желязна ръка. Гърция има само 15-тина години повече от т.нар. "демокрация" от България. Малка разлика.

4

Има нещо

преди 2 години

тотално сбъркано! Първо ваксинираха се доброзорно 60 и 10 %, после изпратиха в неплатен отпуск 7000 медици, сега ще мобилизират някоиси?!? Това ско не е лудa работа, не знам какво е!

3

Анонимен

преди 2 години

И пак тичайте на море в тази фашистка държава.