108

11

преди 2 години

"30% от заразените с COVID-19 развиват венозни тромбози" - Още от първото изречение лъщи дезинформацията. Не е от заразените, а от заболелите и то тежко. Ако беше от заразените, една трета от нас досега да са с тромби, защото вирусът мина през почти всички. На тоя професор или гроздовата не му е стигнала, или му е платено да лъже.

107

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power 112 Дежурният ваксатрол с ведра усмивка за смъртта :(

106

Solar Power

преди 2 години

До Ох: Ами вече 4 милиарда са с ваксини и нови 25 милиона се ваксинират всеки ден. След 3 години всички ще измрем и ще останат само българите на планетата (неваксинираните) :)) Само да напомня,че основен процент от неваксинираните е сред жипситата ... най-вече заради ниско образование и суеверие. Поне като умрем от ваксината ще ви направим много свободно място на планетата :) За момента обаче става обратното в съотношение 9 към 1. Не се зане кой кого ще превари :)

105

Koko

преди 2 години

Този е пълен лъжец.Ковида няма нищо общо с вените,кви тромбози,кво емболий.Аз съм с разширени вени и изкарани два ковида с с доказан psr.Не съм ваксиниран,този е трепване,плаши хората.

104

знак

преди 2 години

Гербът на една династия владееща Европа е с корона, от там и вирусът носи това название.

103

Асан

преди 2 години

Проф. Гроздински спец по гроздовата :)))

102

Аз

преди 2 години

Ужасът наречен Ротшилд - прочетете.

101

Желанието на овцата

преди 2 години

До 106 П.К. инк. Извоюването на свободата става с жертви, с не с желания! Избирайте истински и правилно! Възраждане!

100

Ох

преди 2 години

Бавната смърт е по-мъчителна, а и никога не можеш да докажеш, че от ваксина поставена преди 3 години нещо ти се е случило.

99

Анонимен

преди 2 години

Още един професор с измислена диплома! Този и колегите му на тази възраст са закостенели в старото си образование и не виждат по-далеч от носа си!!!!!!! Цитат: "Рискът, приемайки аспирин, е около 100 по-висок за сериозни усложнения, отколкото при една ваксина", добави ангиологът." Как можахте да изсерете тази глупост и да паникьосвате хората?????

98

Анонимен

преди 2 години

След някоя друга година ще идват учени в България да взимат все още неувредени човешки ген-оми както го правят още в Амазона с индигенното население там! Пазете си гена!

97

П.К. инк.

преди 2 години

Моля, Днес.бг да ни предоставя теми и проблеми и с позитивни настройки. По-добре даже те да преобладават в новините. Ние, гражданите сме заливани всекидневно, всекичасно само и единствено с преобладаваща тъмна и негативна тематика, която насажда у нас умора, страх и паника.Моля, въпреки всичко, разведрете хоризонта и пораждайте повече надежда и усмивки.

96

ъъъ

преди 2 години

Няма проблем, професоре, важното е ползите /в случая - зеления сертификат и възможността да си изкарваш прехраната/ да надвишават вредите, по Ема.

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 Трябва да е по желание - свободният избор да си сложиш сам знака на звяра. Затова подписват информирано съгласие. Те не са информирани, но са съгласни.

94

Анонимен

преди 2 години

До 96 Анонимен Скъпи двудозов напрегни си малко мозъка нали и ти имаш глава! Има много причини! Ако някой иска да те убия, няма как да печели от теб! С война вече не става, даже и северно корейците има атомни бомби и ракети! Малко ти подсказах за другите неща трябва сам да се сетиш, предполага се обаче способността да мислиш логично разбира се!

93

До 96

преди 2 години

Само си помисли как СЗО налага ваксинирането! Фондациите на Бил Гейтс едната с бившата му жена, и другата GAVI (Глобален алианс за ваксини и имунизация) са ОСНОВНИТЕ спонсори на СЗО, заедно със САЩ. Всички останали страни дават само 20% от парите. И при условие, че шефът на СЗО е бил в борда на GAVI, и е бил член на терористична етиопска организация, и че Гейтс очаква 200 милиарда приходи от ваксини при вложени 10 милиарда...

92

Deep Zone

преди 2 години

Може и да не се получат. Всичко си е строго индивидуално.По-големите усложнения за съдовете настъпват като години наред се тровиш с храни от магазина- свинско месо от 1986-та година, излязло заедно с хитовете на Бенгълс и Бананарама примерно. Ей това е страшното- ако мине нормална качествена инспекция на храните през всички големи вериги магазини, ще бъдат затворени с един голям катинар :D Ако имаш диабет и белодробни/сърдечни заболявания и си над 60 години, нищо чудно да получиш усложнения.

91

Анонимен

преди 2 години

До 96 Не могат, безсилни са. Могат да го направят само на определена група хора в определена държава и другите ще видят. Единственото масово изтребление може да се направи с инжекциите на които казват ваксини.

90

@_@

преди 2 години

Радев си вкара цели три бързи автогола, и ме загуби на изборите. Това не означава, че герб+дпс ще получат моя глас. Точно никога! По-скоро се ориентирам, както и много други, към някой патриот, а не слуга на Брюксел, Вашингтон, Москва или Анкара, каквито са ВСИЧКИ от досегашните...

89

Анонимен

преди 2 години

Може, но може и да не може! Български начин на изразяване и по някога е най-точния! Това вече го знаем, но не от вас българските професори, а от лекарите, които правят аутопсия и са повечето от запад! Откри топлата вода! Като си толкова професор защо ваксинираните се заразяват, разболяват и някои прекарват тежко? Каква е разликата от неваксинираните? Между другото най бедна България е с най-висок процент на професори на глава от населението! Възраждане!